ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ

• 29 576
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Киа, те и мен ме не щат у ФБ,на "пробен период " сме още  Joy hahaha
Бъди търпелива  Hug
Да бе за мен това са условности, ама сега като си прочетох поста, наистина малко агресивно звучи.. А пък хората вярно не ме познават..  Grinning  както и да е, и до там ще стигнем..

Киа, на никой не се мешиш, бе, мацка! Заповядай си тука да си коментираме....
Да, благодаря ти!  Simple Smile

Плами, благодаря и на теб, ще се пробвам на лични.  Hug  

П.П наистина много нелеп инцидента с белгиеца и голям шок за жена му и нероденото бебенце..  Sad  

# 706
  • Варна
как сте сладурки и сладурко-адашки  Joy  Hug

какви хубави работи сте споделили ....

Сонче, тоз твоя разказ е страхотен, направо се пренесох на състезанието отново  Crazy. Хубава емоция е имало синчето  Hug. Все такива инетересни и вълнуващи моменти да има!  Crazy

Спасето се е включила с любопитна инфо за наште гарджета  Hug. Ще се опитам да я включа на първа страница по някакъв начин  Crazy

Ще постна няколко снимки на нашто мАнекенчета, одили са на Даунинг стрийт 10  Crazy, по покана на премиера относно безопасността по пътя:

http://clubs1.bg/news/batan-i-hamiltan-promotirat-kampania-za-po … ni-patishta-18877

http://www.youtube.com/watch?v=RLb-SrmSj6c&feature=player_embedded#at=10

п.п. относно белгийския колоездач, гледахме новините, много нелепо за съжаление. младо момче,  ...  Flowers Rose Flowers Rose  Confused

# 707
  • София
Мамма миа, манИкенска  Joy

Ама не само твоите могат да манИкенстват  smile3534

ша рекламира нек'во фиатче  Thinking

# 708
Ауу, Бътън голям сладур в костУм Heart Eyes

# 709
  • София
Лана,чак на мен ми хареса Ало на тая снимка ,пък и щом фиат ще рекламира........хептен ще взема да го харесам  Laughing
Иначе нашите гарджета са си много Убави,ама като знам Хамчо как редовно нарушава безопасността и си има проблеми с полицията  Mr. Green

# 710
  • Варна
 Joy
ейййй Ланчо, таз пикчър, не ми казвай, че е от таз година  Mr. Green
щото ако е, пиши на Нандолетко, да каже коя козметична фирма ползва, да се възползваме и ние (е, тъй де, поне аз  Joy)

п.п. Рехаб,  Joy, многУ вЕрно .. за тва са викнали двамата - единия - лошия пример, другия - добрия  Mr. Green ( тука къде трябва да ми е пълния член бре  Mr. Green  Thinking  Mr. Green)

# 711
Страхотни снимки!
Алонсито какъв ми е убавец на тая снимка, само да не бягаше толкова от феновете..  Mr. Green  На Хамчо приятелката му по я харесвам от него, но Бътън не е лош за англичанин..  yes    

# 712
  • София
Joy
ейййй Ланчо, таз пикчър, не ми казвай, че е от таз година  Mr. Green
щото ако е, пиши на Нандолетко, да каже коя козметична фирма ползва, да се възползваме и ние (е, тъй де, поне аз  Joy)

Нова била, ама какво толкова те впеачтли козметично, че не разбирам  newsm78...аз като му видя косището и припадам веднагически и нищо друго не забелязвам

п.п. РехабJoy, многУ вЕрно .. за тва са викнали двамата - единияТ - лошия пример, другияТ - добрия  Mr. Green ( тука къде трябва да ми е пълнияТ член бре  Mr. Green  Thinking  Mr. Green)

Пълният член и на двете места  Wink, даже и на трите...серизоно ли питаш  Thinking

# 713
  • Варна
Ама виж личицето му, като на тинейджър изглежда  Crazy
Ти пак, косата ти пречи  Joy

п.п. РехабJoy, многУ вЕрно .. за тва са викнали двамата - единияТ - лошия пример, другияТ - добрия  Mr. Green ( тука къде трябва да ми е пълнияТ член бре  Mr. Green  Thinking  Mr. Green)
Пълният член и на двете места  Wink, даже и на трите...серизоно ли питаш  Thinking
мхм, мхм, аз си имам проблем с членуването, по принцип  Mr. Green.
а и четох до сега едни абсурдни правописТни грешки, съвсем се ошашавих  Crazy

# 714
  • София
А когато жената я няма? (което често се случва напоследък)

Ама виж личицето му, като на тинейджър изглежда  Crazy
Ти пак, косата ти пречи  Joy

Не мога бе, пречи ми ужасно, състарява го и го загрозява, плюс тежи повече в болида  Joy

# 715
  • Варна
охохохо, това за Филип I и аз го четох  Joy. Обаче, веднага ми светна лапмпичката, мИ чИ аз жена му не я виждам много често по състезания  Mr. Green ... виждам баща му и брат му по-често  Joy

Не мога бе, пречи ми ужасно, състарява го и го загрозява, плюс тежи повече в болида  Joy
Ееее да, ама сега не изглежда състарен, а напротив  Mr. Green ... но, ако козметичната фирма е "фотошоп", знам я  Mr. Green 

# 716
Прекрасно си е момчето... Уфффф. Много ми харесва...  Embarassed Rolling Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 717
# 718

Да бе, разбрах тази новинка. На мен ми се струва, че има по-красиви от нея, ама... това е субективно!!!  Hug

# 719
  • София
Малееее, и новата херцогиня се е доредила...

Общи условия

Активация на акаунт