Чак се изненадах, като надникнах тука
! Ама много се радвам, че ви "виждам" отново
. Чудесно е че има хубави новини около вас и дечицата! А на болничките мами - оздравявайте! И Елена не е от най-едрите моми, около 10,500 кг. с напикан памперс е и на последната консултация я измериха 81 см. Поставиха й последната ваксина и сега сме на консултация чак преди рождения ден.
Дребосъчка е добре. От нищо не е боледувала с изключение на 2-3 леки хреми преди някой зъби. Сега все още се възползваме от хубавото време и цяла сутрин играе на двора, обядва и спи следобеден сън.
При нас няма такива филми да заспива сама. Изтървах я и не иска не просто да заспива сама ами и да спи сама. В голямото легло е. В нейното спят играчките й. Не заспива без да я гушна и без да е подредила и трите заека в леглото при нас. Единия за съжаление е по-голям от нея и става пренаселено:). Последно и с един надуваем кон (от онези за подскачане) спахме ама му се нарадва и си останаха само зайците...
Биба не ползва от 8 месечна, но напоследък ползва биберона на шишето за вода за приспиване и успокояване. Аз упорито наливам малко вода в това шише нощем, защото памперса й прелива та чак се питам дали аз не съм го намокрила това легло
Не се оплаквам де, радвам й се!
На детска кухня е, но най - обича риба на скара със салата от краставица, сушени плодове, сурови ядки и кисело мляко. На мен се е метнала

Още не съм избрала подарък за Коледа. Тези дни ще ходя до Джъмбо да избера нещо, предпочитам някаква развиваща игра, че с кукли и плюшени играчки не ми се спи
Поздрави и целувки на мартенчетата!
И весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници на всички ви!
.
.
дечицата са ми добре чакаме коледа с подаръците