Тема пишем за година, МАРТЕНЧЕТО лудува за трима (12)

• 73 432
  • 704
  •   1
Отговори
# 570
  • На брега
Здравейте!
Чак се изненадах, като надникнах тука #Crazy! Ама много се радвам, че ви "виждам" отново Hug.  Чудесно е че има хубави новини около вас и дечицата! А на болничките мами - оздравявайте! 
И Елена не е от най-едрите моми, около 10,500 кг. с напикан памперс е и на последната консултация я измериха 81 см. Поставиха й последната ваксина и сега сме на консултация чак преди рождения ден.
Дребосъчка е добре. От нищо не е боледувала с изключение на 2-3 леки хреми преди някой зъби. Сега все още се възползваме от хубавото време и цяла сутрин играе на двора, обядва и спи следобеден сън.
При нас няма такива филми да заспива сама. Изтървах я и не иска не просто да заспива сама ами и да спи сама. В голямото легло е. В нейното спят играчките й. Не заспива без да я гушна и без да е подредила и трите заека в леглото при нас. Единия за съжаление е по-голям от нея и става пренаселено:). Последно и с един надуваем кон (от онези за подскачане) спахме ама му се нарадва и си останаха само зайците...
Биба не ползва от 8 месечна, но напоследък ползва биберона на шишето за вода за приспиване и успокояване. Аз упорито наливам малко вода в това шише нощем, защото памперса й прелива та чак се питам дали аз не съм го намокрила това легло Mr. Green, а тя не отстъпва - свири на шише... Цока го докато свирне, после става от леглото и ми носи тубата с вода за да й налея... И това е по няколко пъти на нощ! Не знам кога ще имам възможността да се наспя като човек, без да ми реве за вода на главата и без да ме дърпа за косата, като се обърна с гръб към нея Laughing. Имам чувството, че от година и девет месеца спя само на дясно Mr. Green.
Не се оплаквам де, радвам й се!  Laughing Бели кахъри са това...
На детска кухня е, но най - обича риба на скара със салата от краставица, сушени плодове, сурови ядки и кисело мляко. На мен се е метнала Wink
Още не съм избрала подарък за Коледа. Тези дни ще ходя до Джъмбо да избера нещо, предпочитам някаква развиваща игра, че с кукли и плюшени играчки не ми се спи Mr. Green.
Поздрави и целувки на мартенчетата! Hug Heart Eyes И весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници на всички ви!

# 571
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
Здравейте мамита!
Ето ни и нас!Е,коледно е-вчера ходихме на разходка ,че все още беше хубаво времето и снимах малките покрай коледната елха в града ни.Има си украси навсякъде-абе коледно е !Май и настроението вече е на ниво!Заразяваме се от децата.Нищо,че каката е ученичка чака си коледния подарък.Други ден има коледно тържество в училище-може да заведа и Петя!Нека и тя се порадва с кака си!
А иначе най-новото е ,че сега искаме песнички ама с клипчета ,че да ги гледаме-една за влакчето я слушаме и гледаме по 10 пъти Grinning Grinning Grinning.Още като отвори очичките и...........Мамо ика пея,пупа,мау.........А пък като затънцува е голямо маймунче!
Да са ни живи и здрави децата.Ставам ,че............Мамо ика амммммммм.!!!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 572
Здравейте мамчета!
Благодаря на тези,които ме добавиха в скайп,ама тия дни компютъра ми е забранена зона-мъжо е отпуска и го окупира почти постоянно. Laughing .Нищо като тръгне на работа или когато е на курс по английски(по програмата "аз знам повече) Мама Ив като теб и той ми е мн учен Grinning.исках и аз да се включа по тая програма,че и документ дават,но няма как и двамата да ходим три пъти седмично по 3 часа-просто нямаме гледач8ка за детето.Както и да е има време по нататък.
за коледните подаръци ние вече купихме-на племенника влак със релси и гара,а на малката пъзел за земя с английската азбука(от сега ще я образоваме  Laughing )Количка за кукли дето исках ще я оставим за Иванов ден,че нали е именничка.А и моливи цветни и взехме,че много обича да "рисува".Дядо и и взе къщичка(по точно палатка) ,в която да влиза и да си играе,етървата и е взела скачащо животно дето Нова Тема е писала за него,а другия девер някакви фибички и ластички.на Дядо Коледа(т.е . мъжа ми ) ще му натежи доста торбата  Joy .
Утре ще сме на консултация на обяд и ще се отчета за кг и см,че наистина не ги знам.
Много се радвам,че се поразписахме пак тук  Simple Smile .

# 573
И ние сме тук само за  за протокола нямам време да пиша но малко ви чета  Embarassed newsm78дечицата са ми добре чакаме коледа с подаръците Hugжелая на всички весели празници и да сте много здравички всички Heart Eyes

# 574
Минавам да се отчета след консултацията-10.200,83 см и 14 зъба.Липсват ни горните кучешки и кътните.Докторката остана възхитена от малката-колко много говори и колко подвижно и палаво дете е.
Какво още щях да ви разказвам........А,да!В четвъртък от читалището има организирано "посрещане на Дядо Коледа и въпреке,че съм ужасно разочарована от миналогодишното все пак решиех да отидем.Днес занесохме подаръка,който ще и подари Дядо Коледа.Миналата година много зле се представиха-понежи няма бюджет общината по това време на годината и не плащат на човека,който се представя за белобрадия старец и той реши да го претупа точно за 15 мин и за това време да раздаде подаръци на повече от 150 деца!а повечето майки(в това число и аз) бяха се надявали да снимат децата си с добрият старец.Ужасно се разочаровах и натъжих.Йоана тогава беше малка,не разбираше,но по-големите деца как ли са се почувствали.Тая година организаторите решиха и обещаха 2 часа за това мероприятие.Та така.
 Hug на всички мамчета и дечица.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 17:50 от tihi4ka

# 575
Здравейте, сладурковци:)
С оглед на наближаващите празници, искам да ви пожелая на всички да сте здрави, много щастливи и нека НГ ви донесе това, което старата не е успяла:) Hug Hug Hug
Дарето днес има среща с Дядо Коледа в яслата, надявам се да и хареса цялото тържество. Бяхме на преглед, вече е 84 см и 11.500 Simple SmileСложихме и реимунизацията най-накрая:)
Заръчахме на бабите зимна количка за кукли, масичка и столче да си пише и рисува, аксесоари да си храни куклите и някоя друга дрешка:) Всичко е опаковано и нямам търпение да я видя как ще къса в екстаз:)
Целувки на всички:)

# 576
Привет,момичета!
Искам да пожелая хубави празници на всички,здраве,щастие,любов,късмет,благоденствие и разбирателство на семействата ви!
НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ,ЩАСТЛИВО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И НЕКА ВСИЧКИ МЕЧТИ СЕ СБЪДНАТ!
В секундите надбягани от пулса на сърцето,
пристига сняг на прага ни и става много светло!
Приижда с гръм и музика, облечена във бяло,
среднощната илюзия да почнем от начало -
да сложим ясна граница на своя ден предишен,
и върху чиста страница - ден първи да напишем!
След празничните изстрели в пространствата далечни,
ще срещнем нови истини и хора по-човечни!
Тревоги ще изпитаме, ще се стремим към нови цели....
В нощта прииждат дните ни, като снежинки бели!

Годината която се задава
с шепи здраве и любов да дава!
Пари и радост, щастие,
през следващите 365 !

# 577
Весела Коледа на всички мамчета и дечица! Да растат здрави и усмихнати малките ни съкровища. Новата Година да донесе на всички много щастие и благополучие!  Heart Eyes

# 578
Честито Рождество Христово!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,за ползотворни дела,за топлота и доброта - дарявани и получавани,за дни на радост с усмивки и веселие,за мигове на сбъднати мечти.
... Simple Smile
тихичка не знам колко ще науча от този курс , взе да ми става все по трудно .Изучавала съм френски , а английския от обща култура и покрай децата знам много малко. За белобрадия старец да бяхте свирнали .... Joy щях да ви пратя моя съпруг .Хихихихи тази година го поканиха в едно училище и не можа да откаже ....охххх няма такъв смях . Тези деца така се смях после с тях. Първоначално много се зарадвали , но след това започнали да търсят приликите и разликите с дядо Коледа  Mr. Green "Този" ( моя )  имал " халка ", а истинския нямал ,"този" имал" бенка" на лицето , а другия нямал , на "този " "корема" бил много малък .....и накрая ,че "този" нямал шейна , а истинския имал .Еееее смях се с часове !
Хайде весело изкарване на празниците от нас !

# 579
Честито Рождество Христово!
Пожелавам на всички много здраве, късмет, сбъднати мечти, обич и разбирателство в семейството!

# 580
Честита коледа и от мен!
Пожелавам на всички да са живи и здрави,много щастливи и горди с дечицата сие,а на самите дечица безгрижно детство и много игри.
Мама Ив хихихи ама и тия деца добре са го наредили мъжът ти хихихи.Ама те са били по-големи и са сравнявали,а нашите са малки и още не се усещат.Тя Йоанка я е страх от Дядо Коледа де-уплаши се и не искаше да го докосне  Grinning.Ама здраве да е другата година дано вече не я е страх .
Весели празници на всички мами,татковци и дечица  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 581
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Бъдете здрави и щастливи!

Тихичка, и Миша я е страх от Дядо Коледа. Не знам в яслата как е реагирала, но щом не са я снимали с него, значи отново се е дърпала Simple Smile После я заведох в един мол, бяхме подготвили и подарък да и даде, но тя категоричка отказа. Като го видя и се изстреля на секундатата. Каза, че не искала подарък Simple Smile Затова и в нас не дойде. Бяхме уговорили един познат да дойде, но реших да и спестя страха. Голямо щастие и вълнение беше вчера с тези подаръци. Много беше сладка Simple Smile Оставихме я снощи да спи в майка, а и тъкмо аз днес да се заловя с малко домакинска работа
Приятен ден!  Hug

# 582
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ НАС!ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВАС НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ!
И нашата госпожица я беше страх от Дядо Коледа! Grinning Водихме я на градското тържество,където да и даде подарък.Е,подаръка си го взе Grinning ама да се снима с него-нееее. Grinning.Нищо живот и здраве -догодина!А иначе къпе бебето в коритото,а с количката ляга и става Grinning и я разнасяме навсякъде
mama Iv и маята щерка (голямата)също каза че дядо Коледа бил фалшив-ми тя брадата му била една такава отлепена............пък и отдолу имал черна брада Wink.Но пък истинския не можа да види защото беше у баба си Wink,но нали и донесе това ,което си беше поръчала -беше доволна Peace
Момичета много целувки и прегръдки от нас Hug Hug Hug Hug

# 583
За много години на всички мамчета и дечица!През новата година пожелавам на всички да са много здрави и щастливи! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 584
  • Варна
От кога не съм влизала а почти всички сте пак тук Simple Smile)))) многос е радвам ние от последната консултация сме 11 и нещо не разбрах точно колко и 84см края на декември онзи ден бяхме нап реглед при УНГ тя каза че вече има 12кг добре сих апва детето имаме си 16 зъба остават последните кътници но било рано за тях Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт