Тема пишем за година, МАРТЕНЧЕТО лудува за трима (12)

• 73 427
  • 704
  •   1
Отговори
# 585
  • На брега
От кога не съм влизала а почти всички сте пак тук Simple Smile)))) многос е радвам ние от последната консултация сме 11 и нещо не разбрах точно колко и 84см края на декември онзи ден бяхме нап реглед при УНГ тя каза че вече има 12кг добре сих апва детето имаме си 16 зъба остават последните кътници но било рано за тях Simple Smile))
Диди, къде се губиш, душа!?  Hug
На ясла ли сте? Работиш ли? Драсни 2 реда в дискусията ни Heart Eyes!

# 586
  • София
Здравейте, мили мами.
Виждам, че пак е позамряла темата, но нищо, поне от време на време влизаме да се отчетем и да не се забравим. Сега започват рождените дни и се надявам това да ни накара да влизаме по-често.
Честит рожден ден на патерица на Кристияна на мама Ellen, Филип и Христо на мама 4elsey, Ивайла
на мама anik79; и без патерица на София на мама tdaneva!!!
При нас тече трескава подготовка за рождения ден. Резервирала съм детско клубче за сутринта, а следобед ще празнуваме у нас с роднините. Другата седмица ще ходя да купувам подаръци, тоалет, бижута и т.н. и т.н.
Вече се върнах на цял ден на работа (5 месеца бях на половин) и Вики още свиква да ме няма толкова много. Гледа я дядо й, да е жив и здрав, и много добре се разбират, но сутрин не ме пуска, а през уикендите не се отделя от мен за минута.

Това е от мен. Много целувки на всички!

# 587
  • Burgas
Здравей те и от мен момичета! Благодаря Ани, че си се сетила за нас!
Нашия рожден ден мина много добре, празнувах ме вкъщи с дечица на нейната възраст, много хубави подаръци получи Ивето, а от днес вече е на ясла, първия ден мина добре ндаявам се и за напред да е така, дано само да е здрава  Praynig аз съм в отпуск за сега.
Ми това е при нас!

На всички вас желая весело изкарване на рождените дни на дечицата!

# 588

мили дами, почерпете се за порастналото ми момче и мъжа ми Hug

Ние сме добре, аз работя от няколко месеца,досега на половин ден, от по-следващата седмица на цял. Изключително добре ми се отразява работата след това дългооо майчинство. Валери го гледат бабите му (моята и свеки), той се чувства добре с тях, не забелязва липсата ми. Много особен характер е, много независим расте, сякаш си е самодостатъчен. Странно ми е, не е типично за двугодишно неговото поведение. Чакам да се промени, но засега си е такъв. Естествено като се върна от работа, ми се радва, но по-скоро поради друга причина. Още го кърмя, Мисля да отбивам вече. Той не мисли така обаче. Ще изчакам около месец още да минат вирусите и го засилвам

Прегръщам всички мъници, които са станали на две! Бъдете здрави, мили дечица! Hug

# 589
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ НИ МАЛКИ ПРАЗНУВАЩИ ДЕЧИЦА!
Честит празник ,Сами,Мише,Валери и Божидара!Бъдете живи и здрави,усмихнати,лъчезарни и щастливи деца!
А на майките и татковците-наздраве!

# 590
Честит втори рожден ден на Миша, Валери, Божидара и Сами! Нека са здрави и растат щастливи!

И аз вече започнах с подготовката за РД-то на Миша. Тя си ходи на ясла, с голямо желание. Иска даже вечер да ходим да чакаме децата да дойдат. Не млъква за миг, освен, докато гледа детско, но понякога му прави разбор и на него. На яслата не спи много на обяд. Струва ми се, че просто иска да играе с децата и чакала само някой да се събуди и започвала да се закача, говорела си, пеела си ...
Аз ходя сега на стаж, който ще е до август месец. От 15-ти март се връщам и на работа. Нямам особено желание за това, но няма как. Все още не мога да си представя как ще изкарам цяла нощ будна.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 591
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАРТЕНЧЕТА!!!!! На патерица,но с най-добри чувства поздравления за-Кристияна  на Ellen,Филип и Христо на  4elsey,Ивайла на  anik79,София на tdaneva,Владимир на бадем,Ева на Svetlichka,Самуил на wola,Михаела на krasita1,Валери на марисса,Божидара на rali_bt,Карина на Susalinda,Кръстиан на feniks10,Анабел на Rosi17,Божидар и Лъчезар на  Цецинка,Габриела на demi70,Бриян на Krischeto,Ивона на peteeee,Радостин на sisi2000,Николета на Femme,Филип на Nin ,Ира-Марина на Marinela flo, Павел на Бъжева,Ивет на ninchu_m,Боян на Anna ,Ива на Кети ,Божидар на Карамел ,Галина на zvezdi4ka,Краси на eniq,Калина на jilian81, ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ - Вилиан на Vasilia и Ева на Felizidad!!!!! ВСИЧКИ ДА РАСТЪТ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!!!!!
Надявам се сега, покрай рожденните дни и темичката да ни се посъживи!!!  bouquet
Аз също се върнах на пълен работен ден от февруари и време не ми остава за нищо Sad  Все още ми е доста трудно като се върна вечер от работа  да обърна внимание и на Вики,който е обсебващ и на Марти,който пък иска да му помагам за уроците...
Целувки на всички мартенки и малки  мартенички!!!!!!

# 592
  • София
здравейте, мили мами.

честит втори рожден ден на всички празнували вече мартенчета!!! да бъдат много здрави и палави.
И ние сега сме в период на трескава организация на рождения ден, резервирали сме клубче за сутринта с децата, а следобед с роднините (няма как и те искат да празнуват, пък и заслужават), купихме подаръци, или поне повечето, поръчах торти - 3, остава да купя нов чорапогащник за специалната рокля и май сме готови.
Вики въобще не е от приказливите, може почти всичко да каже ако се налага, но не й се говори много. може пък да се окаже една от малкото мълчаливи жени, за радост на баща й.
От 2 седмици започна да не спи добре нощем, буди ме по хиляда пъти, реве, тръшка се, върти се ... едвам издържам вече на това недоспиване, а се налага да съм кондиция на работа, където също е голяма лудница. цяла седмица заспивам вечер в 9,30, мъжът ми ще ме изгони от вкъщи ако не му обърна скоро внимание и на него.
искам да ви питам давате ли на децата червени боровинки под някаква форма - чай, сок или сушени, защото чета че били много полезни и се чудя от къде да ги намеря.

Това е от мен, много целувки за всички вас и много ми липсвате!

# 593
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ОТ МАРТЕНСКАТА ГРУПА!ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!
 newsm59 newsm59 newsm59

И НИЕ ДНЕС ЩЕ ПРАЗНУВАМЕ-ПЕТЯ СТАВА НА 2Г!ЩЕ ИМАТОРТА И КАКИ,И БАТИ........!

Нямам много време да пиша ,че започнах работа.Малката я гледаме всички,че все още не са я взели на ясла!
Това е от нас!Започват приготовления за довечера!
 Hug Hug Hug

# 594
Ех, и ние станахме на 2...   superuu Още малко и на ясла ще тръгнем. Друго си е да си голям!   bigdance2

Нека малките ни мартенчета растат здрави и силни, весели и щастливи, да ни носят много радост и гордост.  newsm76

# 595
  • Burgas
Здравей те!
Честито на всички навършили 2годинки, да са здрави и много щастливи!
Ивайла вече почти месец ходи на ясла,много бързо свикна,малко плака, в началото не искаше да яде, сега постепенно започна да хапва,вече ходи с желание. Успех на всички и бърза адаптация на дечицата тръгващи на ясла!

Честит ви 8ми март малко със закъснение  newsm51

# 596
# 597
  • София
 nbirthday   Честит празник на всички малки мартенчета,които вече отпразнуваха втория си рожден ден  !!!!!  nbirthday

# 598
  • Sofia
Здравейте скъпи Мами! Не съм писала тука сигурно от година (ако не и повече). Минавам за бързо да споделя опита ни с отказване от биберона. Изчакахме чак до сега като и изникнаха и 4те кучешки зъба. Остават 4 кътника. Срязах бибероните. Анабел знае че има 2 на брой..като видя единия с дупка поиска другия който пак беше с дупка. Това не и попречи да ги смуче пак като не успяваше успешно. и така всеки ден ги режех с по малко. В момента има още гума но не става за смучене. До онзи ден си искаше биберон като си го държи в ръчичка докато заспи. Вчера не си го поиска а аз и не предложих. Никакъв проблем, никакви драми, нищо и отне седмица. Ще ги оставя още малко време преди да ги изхвърля. Успех на всички поели по този път!  Hug

# 599
  • Sofia
Сега видях че и за ясла сте писали...ние пробвахме миналата есен но след като направи 2ри фибрилен гърч решихме да опитаме пак чак Септ тази година. Надявам се да е по добре психически, и физически че да няма пак такива неприятни моменти. На тези които сега ще почват желая успех!

Общи условия

Активация на акаунт