Тема пишем за година, МАРТЕНЧЕТО лудува за трима (12)

• 73 401
  • 704
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте мами, гледам, че темичката ни е замряла, но и аз самата не съм писала от отдавна.
Първо, честито на всички мартенчета за рожденните дни.   bouquet Кога минаха тези две години незнам  newsm78
Моето слънце е вече една голяма говоряща госпожица, такива бисери вече ми говори.  Joy  А и колко бели ми прави, но да е жива и здрава. Аз се върнах на работа, а нея я гледат бабите. И двете ни баби са пенсионерки, та се съгласиха да я гледат като се редуват. Мисля да не я пращам на ясла, а направо на градина, не съм привърженичка на яслата, за това не искам да я пускам, не смятам, че такова малко дете трябва да се пуска в такава институция, но това си е мое мнение, а и имам късмет, че бабите са ми свободни, иначе сигурно щях да си я гледам до 3 год.
Има ли мами, които още кърмят, защото ние сме от тях. Направо незнам, какво ли не пробвах, но малката все си търси вечер и сутрин "цицето". Ходих и на лекция по отбиването, но и тяхните съвети не помогнаха, малката е направо пристрастена, а не искам да пия лекарства, искам всичко да стане по естествен път и най- малко да се стресира детето. Не съм привърженичка на рязкото отбиване, от днес край и така. Искам всичко да стане постепенно без стрес за детето. Защото тя вече е осъзната госпожица и си знае приоритетите. Приемам иначе всякъкви съвети.  Simple Smile
Лека седмица от мен!

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 13:57 от Magdalin*

# 601
леле, откога не съм влизала, не че съм ви забравила ама време никакво- ние в яслата сме добре, но много боледува, всеки месец АБ, е стига вече си тазах, в неделя пак се почна сополи, кашлица, температура- да ама не и този път, не дадох АБ и си го водих с мен на работа в кабинета сред други деца- мина за 3 дни - от днес пак сме на ясла- говори и като спи хахаха- на мен поне по това прилича
Magdalin- вашия проблем с цицето е като нашия с макото- ама от биберон, че нали нямах кърма- аз ползвам кучето като нарицателно, хем да не тича след всяко улично псе, хем кучето взе биберона, кучето изпи млякото- от шишето, при вас от цицето- вече няма млъко от -шише само от

чаша- така му говоря, не че още се е отказал, обменям опит- при мен е точно валидна поговорката- на обущаря децата боси ходят хахахаха- пишете момичета

# 602
Здравейте! Не ме помните защото не съм писала от две години, но докато бях бременна пишех в темата на мартенките  Simple Smile Термина ми беше 27.03 ,но родих на 03.04. секцио. Не мога да си представя че са минали две години , докато мигна и времето отлетя.

# 603
  • София
Здравейте мамчета...отдавна не съм писала,да не кажа от 2 години.Детенцето ми се казва Пламен и е голям пакосник,да ми е жив и здрав,но много е палав.Почвам вече да ви следя усърдно.Дано да ви е приятно... Hug

# 604
  • София
Ехооо, здравейте мами!!!
Как сте? Ние сме добре, Вики расте и дивее, стягаме се за море следващата седмица, а от септември и за ясла. Направо треска ме тресе глезената ми маймуна как ще свикне, но ще се борим и толкова.

Целувам ви всичките и много ми липсвате!

# 605
Честита Коледа и Весело посрещане на Новата 2013 Година.Много здраве и усмивки на дечицата и техните семейства.

# 606
Здравейте на всички! Нека да подновим малко темичката, съвсем е замряла...Как са вашите почти 3-годишни хлапета? Аз ще разкажа набързо...
 Майка съм на една глезана родена на 11.03.10 ( и на още една по-малка, но е за друга тема), която много бърбори и филосовства! Тази година мисля рождения й ден да го направя тържествен. Предишните години, като че ли, не разбираше толкова и все се събирахме приятели и роднини.
Сага март ми се иска да го напрабвим в градината с парти и клоун.
 Вие как  сметята да отпразнувате 3тата годинка на вашите деца?

# 607
  • Sofia
Здравейте и от мен! Моята палавница нали се роди по-рано та сега другата седмица става на 3. Луда глава е тя, слуша и не слуша и все още изпада в "истерия" и тръшкания но това е все по-рядко. Иначе ходим всяка седмица на кънки на лед и много и харесва. На ясла не е ходила от Ноември но сега Март мисля пак да я пускам. Иначе дърдори и се справя прекрасно с 2та езика в къщи. Само задава въпроси и проявява страшен характер. Най-накрая взе да се буди само 1 път през нощта Simple Smile
Колкото до рождения ден ние до сега всеки път сме го празнували в детско клубче и тази година няма да е изключение. Този път избрах по голямо място с по-сериозно съоръжение за катерене/спускане и тн. Ще ходим в Снупи. Всяко дете е различно и аз мисля че поне моето няма много да се впечатли на клоуни/принцеси и тн а по ще се радва да дивее и затова няма да имаме такива "екстри" на нашето парти. За детска градина може и да е добра идея.

# 608
  • Burgas
Нали и мойта маймунка се роди по рано, та станах ме вече на 3, празнувах ме първо в детската градина с децата там, а после в детски кът, децата много се забавляваха, всичко мина много добре.

Ние от януари вече не сме на ясла, а в градинска група, там много повече й харесва, занимават ги повече, по големи дечица, в яслата всички бяха по малки от нея. Ходи с желание, здравичка е, поне за сега сме нямали сериозни заболявания.

# 609
  • Sofia
anik79 да е жива и здрава и много щастлива. Как стана преместването в градината? Септември няма ли  пак да е 1ва група?

# 610
  • Burgas
anik79 да е жива и здрава и много щастлива. Как стана преместването в градината? Септември няма ли  пак да е 1ва група?
Да, септември пак ще е 1ва група, вече с набора си. Сега имаше свободни места, попитах директорката дали може и тя се съгласи и така.

Искам да честитя рождените дни на всички дечица до сега, да са много здрави, щастливи и да радват всички около тях. Весел празник и на всички, които им предстои.

# 611
Внимание: в тази тема не е писано повече от 120 дни.
Не е желателно подновяването на толкова стари теми. Ако не сте сигурни, че желаете да подновите темата, препоръчваме да започнете нова тема, като може да дадете линк към тази, която е породила въпросите ви или провокирала коментара ви.

Малко да побутна темата и не само ...., но така съм се затъжила за дните в които бременеехме  preggo , майчета.... Laughing  Hug Hug

# 612
  • Сред обкръжението
Внимание: в тази тема не е писано повече от 120 дни.
Не е желателно подновяването на толкова стари теми. Ако не сте сигурни, че желаете да подновите темата, препоръчваме да започнете нова тема, като може да дадете линк към тази, която е породила въпросите ви или провокирала коментара ви.

Малко да побутна темата и не само ...., но така съм се затъжила за дните в които бременеехме  preggo , майчета.... Laughing  Hug Hug
Hug Hug Hug

# 613
  • Sofia
Тука смееее Simple Smile
Ами хайде пак с коремчета....някой вече повториха Simple Smile аз лично мисля още малко да изчакам.

# 614
Аз повторих,имам втори син,на 20.02 ще прави 1 годинка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт