Първо, честито на всички мартенчета за рожденните дни.
Кога минаха тези две години незнам 
Моето слънце е вече една голяма говоряща госпожица, такива бисери вече ми говори.
А и колко бели ми прави, но да е жива и здрава. Аз се върнах на работа, а нея я гледат бабите. И двете ни баби са пенсионерки, та се съгласиха да я гледат като се редуват. Мисля да не я пращам на ясла, а направо на градина, не съм привърженичка на яслата, за това не искам да я пускам, не смятам, че такова малко дете трябва да се пуска в такава институция, но това си е мое мнение, а и имам късмет, че бабите са ми свободни, иначе сигурно щях да си я гледам до 3 год. Има ли мами, които още кърмят, защото ние сме от тях. Направо незнам, какво ли не пробвах, но малката все си търси вечер и сутрин "цицето". Ходих и на лекция по отбиването, но и тяхните съвети не помогнаха, малката е направо пристрастена, а не искам да пия лекарства, искам всичко да стане по естествен път и най- малко да се стресира детето. Не съм привърженичка на рязкото отбиване, от днес край и така. Искам всичко да стане постепенно без стрес за детето. Защото тя вече е осъзната госпожица и си знае приоритетите. Приемам иначе всякъкви съвети.

Лека седмица от мен!
, майчета....