Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 123
  • 705
  •   1
Отговори
# 30
  Здравейте , момичета ... Бейби  Hug страхотна темичка , благоарско   bouquet  сега в нея да има само такива хубави новини , като в първия пост и да няма нови попълнения  Heart Eyes
 При нас ново няма работим си по въпроса и така , много се замислям дали да не запазя час за Селена за една консултация , но така и не мога да реша при кой доктор да е. Ако някой ходи там нека сподели  Hug

Хубав ден желая на всички и погал по коремките ... Ваче, Магнитче вие двенките направо сте си заедно , като ви гледам линийките  Heart Eyes

# 31
  • Варна
Магнитче, аз мисля, че хемоглобина ти е чудесен и, че нямаш нужда от желязо на хапове, а по-добре наблегни на месцето.  Hug Аз като бях бременна хемоглобина ми беше паднал на 90 и бях за един месец на хапове, докато го вдигнах и после ги спрях. Дано да не стигаш до хаповете, че много запичат.  Hug Praynig

Деси, много се радвам за сестричката ти.  Hug Стискам палчета за едни прекрасни оставащи 7 мееца.  Praynig

Тед, и на теб стискам палчета за утрешното ЧХГ.  Praynig

Аз днес няма да мога да отида да дам кръвчица, защото Алекс е болничък.  Sad Мисля да го направя в понеделник, но за съжаление и този месец ще пропуснем опитите. Sad

Успешен ден, милички!  Hug

# 32
Деси, честито, айде и ти след нея сега.
Тед, успех за хубави резултати.

Тони, дано малкия бързо оздравява.

Ваче, айде поне ти вземи качи една снимчица, че Магнет много се дърпа.

# 33
  • София
Ваче, айде поне ти вземи качи една снимчица, че Магнет много се дърпа.
Хорозе, с удоволствие, ама нямам снимка като бременна. От първата бременност имам една единствена 3 дни преди да родя. Колкото за оправдяние защо изглежсам после като кит  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Като се снимам ще ми дадете пароли и ще кача. Аз обикновено се подвизавам от другата страна на фотоапарата  Wink Дори вчера си разпъвах осветлението, че на мъжът ми му трябваха снимки някакви, та се поизморих. Но може би тоя път ще го накарам да ми направи една фотосесия  Grinning

# 34
Ееее Ваче, тва са незабравими спомени...да изглеждаш като кит. Айде снимай се, че и ние да се порадваме.
Сестра ми се снимаше всеки месец с първата си бременност в огледалото в профил...и после е много интересно да гледаш кога как си изглеждал...или ако някой ден се организираме можем да се видим който може, а аз ще ви нащракам Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 10:48 от horoze

# 35
  • София
Ще се снимам, обещавам  Sunglasses Предния път от зор заман се снимах де... коремището ми е огромно и смъкнато, щото сигурно и разкритие си имах.

# 36
Бейби,Деси Hug,прекрасни новини и аз искам да съм леля,ама моята сестра още не ще да се дава Laughing
Шуши,аз ходих при Даскалов,доволна съм от него,но ми водеше бременността.Много добри отзиви съм чувала за него.Скъпичко е,но сбъдването на мечтата няма цена Hug

На всички нечакащи много положителни тестчета.

На дамите с цикъл,изпращайте го по живо по здраво за 9 месеца Hug
Ние сме добре,гледкаме се с Ники,расте,лудее.След няколко дена ще стана на 5 м и чакам да ми проговори Mr. Green Mr. Green Mr. Green,знам,че е рано,но съм нетърпелива.

# 37
Здравейте момичета:) Аз за съжаление също ставам член на групичката-както сте писали дано само за 3 месеца.Харесва ми колко сте позитивни,а на мен ми трябва точно тази позитивна енергия,която витае в този форум;)Радвам се,че ще се подкрепяме:)

# 38
оффф Ралина Sad колко време мина от кюретажа ти,сега как си? Ако имаш въпроси ги задай насреща сме всички разбира се и не на последно място съжелявам,че се запознаваме по такъв повод  Hug

# 39
Да,много лош повод за запознанство,но живот,какво да го правиш...ами на 9 януари ме кюртираха понеже сърчицето спря,бях в 10-та седмица.Преди това кървях доста време и въпреки че прекарах 2 седмици на системи и инжекции,то не спря.До колкото си го обяснявам аз може би е било хромозомен дефект-въпреки че плода растеше и се развиваше.Мисля си и друго-получих флебит на вената от абоката и вдигнах 40 градуса-може и това да го е довършило мъничето,но вече това няма значение.Благодаря за топлото посрещане!:)

# 40
Минало е месец и половина вече почти два дори,гледай само напред и живот и здраве април - май да ни изненадаш миличка  Peace  Hug

# 41
Ralina вярвам ,че ще успееш HugВсички ще успеем Praynig

# 42
Ралинка Hug Hug Hug Hug като гледам ника, предполагам сме наборки Laughing и май и двете сме с лош късмет Laughing стискам палци бързо да се "разкараш" от тази тема, всъщност правиха ли изследване на плода ?

Благодаря на всички за стиснатите палчета за резултатите, знам че звучи ужасно, но в момента няма нищо по хубаво от отрицателен тест за бременност за мен hahaha както казвате- съдба! Crazy В крайна сметка колкото и да стискате, вече казах, първо всички ще ви разкарам от тази тема и тогава моя ред Laughing  bouquet

# 43
  • София
Ралина, не си добре дошла тук! Да знаеш, че практиката в темата е новите момичета много бързо да бъдат изритвани към отчетните теми и така...

Сега сериозно... искрено ти съчувствам... колко цикъла ти казха да чакаш? Ще видиш колкото и невероятно да ти звучи, но времето ще мине бързо и после отново ще видиш двете чертички. Аз също преживях мисед в началото на 2010 г. Всички казаха, че е случайност. Вероятно бебето е било с тежки хромозомни аномалии. Когато ми дойде първият цикъл и времето запрепуска, после втори, трети и наново опити.  Wink

tedd, честит отрицателен тест, колкото и нелепо да звучи това пожелание тук  Hug

# 44

Общи условия

Активация на акаунт