Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 165
  • 705
  •   1
Отговори
# 615
horoze точно така направи, като са те посъветвали момичетата,ще стискаме палци, дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig

# 616
  • София
Добре де мацки, 4 навършена е твърде рано-може да се види нещо може и да не се!
Ако се види-добре,но ако не се види..какво следва-шах и ужас защо не се вижда и т.н.....кому са нужни излишни нерви....?!

# 617
 magnet_for_happiness  подкрепям напълно, но ако се види, тя ще се успокой и за това й пожелавам да се види Peace
ако не търпение до следващия преглед Hug
Аз за себе си реших когато се случи, да не ходя преди сърчице, няма смисъл, освен това няма да казвам на никои, че менялия път беше много тежко Peace

# 618
Магнетче, моята докторка ме гледа на узи с 4-5 дневно закъснение, тогава мисля гледа лигавицата ама не разбирам много много с тези термини... та каза- има тук едно струпване, но няма бременност, каза ако до 1 седмица не ти дойде дуфастон, като преди това за всеки случай тест за бременност, но 99.9% ще ми дойде- така и стана, така че може би си зависи от доктора и от техниката Thinking

абе хорозе, вземи си един гоблен да шиеш 1 седмица да успокоиш нервите, пък ние ще те мислим Mr. Green Hug

# 619
бреиииииииииии, много сте активни бе момичета Mr. Green

честито за малката София,

хорозе, честито Grinning........... оф тва с много ранното научаване за бременноста  е гадно, човек хем нищо не може да направи, хем го гложди, според мен стои си на д-то и чакаи, още с прегледи и т.н. (не че аз го мога това де Mr. Green, ама що да не съветвам теб Mr. Green)

Стеле, пак ще пиша, при мен беше така, определих си един срок, докога ще чакам да забременея, и си казах, че ако не стане дотогава, осиновявам.........останалото го знаеш Mr. Green, поставяи си срокове, така по лесно се чака, и се радваи на пролетта  bouquet

при мен делото мина, детето вече е съвсем наше Mr. Green, изчакваме законния срок за обжалване, и другата седмица живот и здраве ще сме в къщи.
бременноста засега е нормална, кървенето спря, имаме си и сърчице, сега чакане му е маиката, че то и преди всичко беше наред, а резултата никакъв.
ами това е в общи линии, хаиде пожелавам ви един хубав ден  bouquet

# 620
  • Варна
kokonito , много се радвам и силно стискам палци за сестричка на момченцето Praynig Hug.
Хорозе, моя доктор ми е казал да ходя след 10 дни закъснение, за да се види плоден сак. Иначе аз направих два кръвни през 24 часа, за да се поуспокоя и да спра да карам мъжа ми да ходи за тестове в аптеката  Crazy. Този път всичко ще е наред ще видиш  Praynig Hug.
Мен нещо ме хваща пак параноята, много време мина от последния преглед, пък до следващия има още толкова  Rolling Eyes, ама ще чакам какво да правя.

# 621
Благодаря много, момичета. Знам, че Магнет е права и няма да се види нищо в четвърта завъшена седмица, а само удебелена лигавица.  То пък с моя 23 дневен цикъл, нали се сещате колко рано съм разбрала - сигурно аха аха се е имплантирала - даже се чудя как ми отчете тестът. Аз не съм се тръшнала да бързам де и съм сравнително спокойна, щото ся кво да направя, няма да се тормозя...а кръвни не искам да си правя - не че не ми е минало през главата. Тя гинеколожката ми ми е приятелка и знае ситуацията, така че няма нужда да се правя на заплес... Simple Smile
Ще ви държа в течение.

Коконито, честито и за сърчицето, и за съдебното решение - стискам палци за всичко. Аз също съм се замислила много сериозно за осиновяване... по принцип трябва тия деца някой да ги изважда от тоя ужас там.

Инка ама и ти стабилно си напредваш в седмиците.

А зайче (кика) къде се изгуби?

Пепи, я се стегни. Няма нищо страшно - ако докторът каже че става нормално, значи става. Аз родих 4315 гр. прасенце нормално, пък не съм умряла. Като почнеш да раждаш няма да имаш време да се притесняваш - почивай си, спи си, мисли си, че това е естествен физиологичен процес и когато дойде времето, всичко ще е наред.

# 622
  Коконито , видях те горе на балконя и чаках да пишеш , честито за делото и за сърчицето , стиснати палчета от нас за едно братче или сестриче на малкия сладур  Praynig Praynig Praynig
 Аз като чели си мисля, че има голяма доза психическо влияние на целия организъм ... визирам случката с Коконито , ето стана ясно разрешават им осиновяването и хоп се появява и другото ... при мен пък , просто търсих същество освен съпруга ми, за което да се грижа , малко беззащитно /взехме си кученце миналото лято/  и така неусетно по течението се получиха нещата ... Както каза една моя позната мозъка движи всички процеси в организма, просто трябва спокойствие и позитивни мисли и нещата като чели се нареждат  Heart Eyes Hug

inka 26, я се стегни , няма да си вкарваш лоши мисли , усмивка и така до следващия преглед  Hug

# 623
  • София
Първо да си задам въпроса: как разбирате да се пазим три цикъла? В смисъл три последователни МЦ,като броим първият след аборта; да се пазим три календарни месеца; да се пазим три цикъла,които за мен са: пропускам първия МЦ след аборта,минават три цикъла с ОВУ,последвани от три МЦ и тогава зелена светлина? Не че съм се засилила да спазвам правила,добре знам как всеки организъм е различен!
Хорозе аз пък си ходя на преглед веднага щом разбера,че има нещо! Предният път беше на 4 ден след като МЦ не ми дойде,вярно обаче че доки се поразходи из мен и накрая сам си отдъхна,че видя точката,чак въздъхна:добре че сме с хубава техника! Ти като си с по -кратък цикъл,кога го смяташ за закъснение? Винаги съм се чудила  newsm78,че понякога и при мен е 25,26 дни, е тогава кога ми закъснява? Майтапа е като си хвана ОВУ-то на 10-11ден и си чакам чинно до 28-ия! А защо изобщо да не може да се ходи на преглед толкова рано,най-много да идеш пак след една седмица,50 на 50!
Динора какви са тия страхове,не така! ТИ отиваш да се видиш с най-ценното нещо в живота си! Няма нищо страшно,всичко е така естествено,а обезболяващи колкото си искаш! Предполагам имаш доверие на лекаря си,те ще те водят във всеки един момент,лесно е,няма място за притеснения! Мисли положително!
Firegirl аз предният път бях казала само на 2 души в България ,на майка ми и свеки дори не бях и на всички познати ,при който отсядахме по време на едномесечната ни екскурзия във втория месец. Честно казано ,като направих аборта и ми олекваше като споделях какво съм преживяла,то споделих с половината свят де! За следващият път не знам ,сигурно пак ще си кажа,но аз не съм суеверна,даже има нови дрешки за нероден Петко,които си го чакат!
Шушу психиката е страшно нещо!
За това само положителни мисли,особено за бременните майчета. Всеки път като усетите бебо да ритка,да си намислите по едно хубаво нещо за него: да е с големи бузки,да папка много,да е кротанче....

# 624
  • София
 Хорозе... аааа, я си сядай на д-то!!!  jedi
Преди 7 г.с. няма защо да ходиш! Аз съм крайна, дори бих казала 8-ма. Първо, ако си ОК всички ще си е наред. Ако не си, то се разбира и така или иначе отиваш. В 8-ма вече може да видиш ембрион не само със сърдечна дейност, ами и със спонтанни движения. Така че, момиче сядай си на дупето и чакай! Сега нищо повече от това не можеш да направиш и не за виси от теб.
Ако сега отидеш освен да си докараш още притеснения няма да направиш друго. Ама сега ще се види ли сак? Ама с каква форма е? Ама ще се види ли после сърдечна дейност? Ей такива неща ще те тормозят. Просто се пази, не вдигай тежко и спри да се ослушваш за симптоми. При всяка жена и при всяка бременност е различно.

Айде, набих ти канчето... Joy Joy Joy

# 625
тук съм  Hug horoze има време знам че чакането и неизвестното е най гадно ама се въоражи с положителни мисли и много търпение иииииии КЪСМЕТ  Praynig

аз съм на финала,другата седмица ще определяме дата за секцио,вече нямам търпение,да идва и да минава,че си имам доста проблеми последните дни,ама няма какво да ви занимавам,като родя ще ми минат всичките  Peace
 на питането за трите цикъла giuli- три менструални цикъла,не три месеца Wink
 инка 26 и аз бях така имах чуството,че до др преглед няма да издържа и ще изкукам,но се свиква с чакането  Hug

# 626
Ама аз да ви кажа съм малко дебилна и не се притеснявам чак толкова...ама ся ще отида една микробиологийка да ми вземат де, еййй че сте лоши, и утре ще докладвам какво се е видяло по време на взимането на микробиологията  Laughing

А освен това някво течение нон-стоп, то и преди съм била така доколкото помня с другите бременности, ама ся кат текне и аз тичам в кенефа.

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 19:04 от horoze

# 627
horoze хайде, ще чакаме с нетърпение да кажеш как е минало Praynig
giuli аз също не съм суеверна, но ми стана много мъчно като видях как натъжих хората които ме обичат и си казах, че следващият път поне докато не чуем сърчице ще си мълча Hug

# 628
Оф аз като спра да пуша и просто всички знаят веднага и абсурд да се скрия.

# 629
 giuli, не аз съм със страховете, Пепи е. Аз настръхвам от рязането /епизотомията по-конкретно/ само  Laughing Sunglasses Иначе съм положително настроена като цяло.

Хорозе, защо ще си правиш микробиология? Просто така ли?

За криенето на бременността- ние казахме на приятелите ни едва преди десетина дни  Mr. Green И то на една мъничка част от тях. Още не съм казала на никой от моята фамилия, рядко се виждам с тях, а като се видим съм с връхна дреха, та не си личи... Ще разберат като родя, не бързам за никъде- ще има доста изненадани!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт