Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 144
  • 705
  •   1
Отговори
# 630
 dinora1605 наистина ще ги изненадаш, дано когато се случи и аз да имам това търпение Peace

# 631
dinora1605, еее ти ще ме биеш по изненада определено  Crazy 

# 632
момичета благодаря ви на всички  Hug като ви чета нямате предтава колко добре се чувствам.
Само да чуя докторката какво ще ми каже и благодаряние на вас,като чета как не се отказвате и за секунда и аз вече макар и толкова скоро се чувствам готова за нови опити и за хубави новини  Hug Hug Hug
никога не съм влизала в такава тема преди това и не съм вярвала че подкрепата на хора които не познаваш може да ти помогне толкова много!!!Благодаря ви че ви има  Hug Hug Hug

# 633
Firegirl, при мен не заради търпение. Просто си спестявам излишни нерви. Иначе като разберат ще започнат с въпроси "Кога ще се жените", "Айде, кога е датата за сватбата", ще слушам коментари за това колко кг съм качила, ще разбера за суеверия, чието съществуване не съм и подозирала, ще получа стотици съвети... Не, благодаря!Колкото по-малко, толкова по-добре.
А тези, които знаят, че съм бременна не знаят кога трябва да родя и пола също за тях е неизвестен  Whistling Тук във форума сте доста по-запознати  hahaha

# 634
  • Варна
Добър вечер!

Динора, ти наистина ще изненадаш родата! Даже ми се струва, че изненадаш е слабо казано Mr. Green.

Относно ходенето на лекар, да си кажа и аз каквото знам - ходи се на 10 дневно закъснение, не за друго, а за да се установи че бременността е вътрематочна. Сега с близнаците отидох на преглед в 5 г.с. и 6 дни - видяха се сърдечни пулсации дори.

# 635
  • София
Пепито и Зайче - леко раждане ви пожелавам!
Хорозе, и аз отидох на десет дни закъснение на първи преглед, а сле още седмица - за сърчице.
Динора, ти направо ме разби, аз имах такъв огромен корем в тази седмица, че изобщо не можех да го скрия.
Коконито, браво и за двете добри новини, дано тази бременност е успешна и скоро да гушиш двечки дечица!

# 636
  • София
dinora е как успяваш да се покриваш,все пак си с тумбак? Майсторка си!
Пък за епизиотомията,понеже аз си имам такава,като отида на преглед и доки всеки път се самопохвалва:Аууу тебе кой те е шил бе,гледай,гледай ... и вика акушерката и тя да видела как нищо не се виждало  #Crazy а аз разчепатено на магарето  Laughing  Тя се прави под пълна упокойка,не усещаш нищо!

# 637
Качих в албумчето две снимчици на корема ми в 30 г.с, отпреди два дни са. Горе-долу корема и гърдите ми са на едно ниво  Laughing Е, корема вече има превес. Още си нося старите дрешки, нямам проблем със закопчаването на дънките. Килограмите са ми +6. Нося доста туники и те прикриват. За връхна дрешка си нося една дълга жилетка и от нея също се губят см от талията /тя ми е пораснала със около 13-15см/. Никога не съм пушила и по това също не могат да ме хванат. Общо взето не ми е трудно прикриването  bowuu

# 638
  • София
Тя се прави под пълна упокойка,не усещаш нищо!

Е това вече изобщо не е вярно!  Grinning
Епизиотомията е малък разрез, който се прави по време на изгонването на плода, за да излезе по-лесно, особено ако има по-голяма глава. Прави се с една ножица специална и изобщо не е под упойка.
За тези, които се страхуват - недейте. Изобщо няма да разберете, че са ви клъцнали. Това се прави наистина в последния момент, в който вече главата прорязва. Общо взето по-добре да кръцнат, отколкото главата да разкъса тъканите. И не смятам, че второто е по-безболезнено.

Сори за спама, ама не се стърпях  Sunglasses

Динора, не мога да повярвам, че не са те усетили досега.. ама ти само 6+ си добре.. аз се търкалям ужасяващо. Няма начин да не разбереш, че съм бременна. Но и при мен повето разбраха, че съм бременна като свалих широкото палто  Wink

За казването... С дъщеря ми казах веднага като разбрах, т.е. много рано. Вторият път също така.. последва мисед. Третия път си мълчах до 8 г.с. Тогава казахме на родителите. Не можех да понеса да видя отново как страдат двойно. За нас като техни деца и за бебето. На колежките си казах веднага след + тест, ама то от тях няма какво да крия, с тях прекарвам най-много време в деня. На останалите казахме след 12 г.с. или сами видяха като ми пролича.

# 639
  • Пловдив
ДониМ  Praynig всичко ще е ОК! Ти при кого и къде ходиш в Пловдив?
Ходя при д-р Даскалов в Медикус Алфа - много съм доволна, обръща ми нужното внимание.
Няма да имам втори кюретаж и много се радвах днес. Но може да се наложат инжекции заради възпалението, което съм получила на яйчниците. А вече какво ще покаже втората хистология божа работа.
tedd, важното е че си се завърнала релаксирана. Много положително ми звучиш  Peace

Оф аз като спра да пуша и просто всички знаят веднага и абсурд да се скрия.

Laughing И мен така всички познати ме хванаха. Няма отричане - ти им казваш не, те обаче са 100 % уверени. Но съм решила като дойде време за опити отново да ги спирам този път предварително, че да се крия по-лесно  Rolling Eyes

# 640
  • София
Добрутро,чета за казване и показване на Б говорите...един съсед на нашия етаж,който ме виждаше всеки ден, чак в 7-ми месец края забеляза че съм бременна и като честитил на мъжа ми казал- как го крихте досега,аз я виждах всеки ден! Laughing А за казване...сега не съм била тъпана,който разбере-разбере..в офиса се наложи на шефката веднага да кажа,защото се наложи и да остана в нас веднага....

Динора, като ти гледам снимките си ти е окей коремчето,моето е по-големшко,макар и аз да не съм много кг в +...7-8 са за момента..

# 641
Дони, защо инжекции? С какво ще са тези инжекции?
 Някой нечакащ в скоро време има ли???

# 642
Eee, динора, който има гърди, не му се вижда корема. Който няма - му се вижда. Динора много си добре с килограмите. Магнетче и ти си добре.

За епизиотомията искам само да кажа, че Ваче е права. И мен ме рязаха - нищо не усетих. Епизиотомията е най-малкото нещо, от което да се плаши човек.

Леле, Ваче, ама ти кога напредна толкова бе - ужас. На чужд гръб бързо минава времето.

Аз днес ходих сутринта взеха ми микробиология (динора, винаги съм си взимала в началото на бременността микробиология и цитонамазка), цитонамазка, няква хранителна среда и естествено видя само струпването на клетките, където ще е вероятно сака и удебелената лигавица. Това е.

Тони не чака края на месеца.

Дони, радвам се че няма да се налага пак кюретаж. Тед, браво.

Приятен ден на всички.

# 643
  • София
Vache
Редактирам се, да само шиенето е под упойка! Сега гледай пак да ме затапиш Mr. Green но при мен беше с упойка,а и доста акушерки по уч-щата за бременни това споделиха!

# 644
qiuli, мойто шиене не беше с пълна упойка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт