Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 128
  • 705
  •   1
Отговори
# 645
Dinorka- страхотено е тумбачето-пу пу пу....ама изненада ще бъде накрая Party Party Party
Horoze-раничко е още...важно е да няма паника-че като си спомня как ме бяха наплашили първият път мен Sick-ще ти стискам палчета от сега Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Дони-радвам се за добрите новини при теб Hug
tedd Hug Hug
Аз какво да кажа-няколко дни съм в отпуск-ама то задачи и бюрокращина не може да ги пребори човек ooooh! ooooh! ooooh!-ужас-то верно човек трябва да е в отпуск за да свърши работа по тези инстанции ooooh!

# 646
Дони, за какво са тези инжекции, на УЗ ли се видя възпалението? Аз по принцип рядко звуча негативно, живота преди всичко е прекрасен Hug

Мечкони, аз на 8.03 си взех отпуска да ида да си подам документи за нова лична карта, че си сменях фамилията и предвидливо си викам ще ида след като им свърши обедната почивка, защото там обикновено до обяд е навалица и стягам се аз в 13, паля гумите, отивам и О!НЕБЕСА!- паспортна на 08.03 работеше до 12ч на обяд Shocked върнаха ме във времена и празници, в които не сме били родени честно ooooh! че си вземах втори ден...шок и ужас...

аз още не съм пускала чхг, че вчера имахме задачки а днес така или иначе имам път към мд и ще ме боднат, така че от мен новини- утре Laughing сега хорозе ме сети и аз да пусна една микробиология, цитонамазка правих ноември сега май е раничко, а и дали ще има по здравна каса незнам Thinking

# 647
Динора наистина си пожелавам да успея да си прехапя езика, когато чудото се случи Peace
не се бях замислила, но всичко което казваш е точно така, с въпросите и непрестанните питания, ние няма да се женим, но съм го заявила, та се надявам поне от тази гледна точка да няма въпроси Peace
Момичета може ли някои да ми прати парола за албума Embarassed
Усмихнат ден на всички момичета и стискам палчета Peace

# 648
  Ехоо , тук съм , върнах се от прегледа ... днес не ме гледаха на видеозон , защото доки каза, че е много скоро и не иска да ме облъчва . Измериха ме и с един малък уред чухме на лело тоновете , беше много впечатляващо  Heart Eyes , взеха ми проба за микробиология и цитонамазка и кръв от вената за някакво изследване в ХЕИ , но не му запомних името. Това е за сега , другата сряда пак ще ходя дано резултатите са добри  Praynig

Може ли и на мен паролата и името на албумчето , защото това което имам от преди не ми се отваря  Hug
 Хубав ден  Hug Heart Eyes

# 649
  • София
Vache
Редактирам се, да само шиенето е под упойка! Сега гледай пак да ме затапиш Mr. Green но при мен беше с упойка,а и доста акушерки по уч-щата за бременни това споделиха!

Mr. GreenНяма да те затапя, ама ще се учудя ако са те шили с пълна упойка  Wink Ревизия на матката  наложи ли се да ти правят?

Хорозе, ужас, я!!!  Mr. Green Mr. Green От днес вече трайно се закотвям вкъщи. Ще видиш ти после.. на чужд гръб  Mr. Green
Сега всичко ще е наред! Кога пак те вика?

# 650
  Момичета , понеже стана ясно , че съм отнесена и се усетих че съм бременна доста късно , та днес с доки като говорихме , тя ми каза че няма лошо да отида на ФМ макар че съм закъсняла . Препоръча ми д-р Мазнейкова или доц. д-р Виолета Димитрова . Моля , ако някой има впечатления да сподели , защото не мога да реша ... в нета чета много противоречиви неща  Confused

# 651
Ми тя излиза в отпуск и началото на май се връща. И първата седмица на май може би ще отида, ще видим.
Дадоха ли ти вече болничния? А извинявай, че спамя темата, ама как ще разпределите обитанието по стаите - каката и т.н.
Сестра ми трябва в близките две седмици да роди второто си детенце, та ще видя на практика как се получават с второто нещата.

Шуши, аз не бих избрала първата. Другата не съм я чувала. Аз съм ходила във Фемина при д-р Врагалева.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 14:01 от horoze

# 652
  • София
Шуши, не ти препоръчвам нито една от двете!
На Мазнейкова се носи славата-знаеш, а Димитрова е ужасен човек!
По-добре  в клиниката на Марков,или може във Фемина пак,но не при Димитрова Naughty-то и без това за това "светило" ще чакаш повече от месец час....

# 653
Аз мнение за лекарките не мога дам. Фетална си правих в Благоевград при лекарка, при която ме прати гинеколога ми. Останах доволна от нея- и от отношението й към мен и от отговорите, които ми даваше. Час си запазих 5-6 дена предварително и то деня за прегледа си го избрах аз, за да може да присъства и таткото.
Шуши и Firegirl  пратих ви паролката  Hug

# 654
  Ахх , напълни ми се душата с красиви мами и бебчета е пълна нашата темичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ... прегръдки на всички  Hug

Магнитче , може ли ако имаш координати на Марков да ми пратиш на лични  Hug

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 14:22 от mmmshushy80

# 655
  • Варна
Динора, може ли и на мен да я пратиш? Embarassed

# 656
  • София
Vache защо се учудваш  newsm78,а за второто,не не ми е правена!  Просто така процедират в родилното отделение,тяхна си практика,за което ми беше обяснено предварително  Simple Smile 
За ФМ ето пазя си линка,но е за Марков,за другите нямам впечатления.
http://www.mc-markovs.com/

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 15:02 от giuli

# 657
giuli , благодаря много , вече се обадих и бяха много любезни , като си казах случая търсиха пролука 10 минути , но ще ме вземат другия четвърък  Simple Smile

# 658
  • София
Шушу радвам се ,че са ти направили доббро впечатрение. Аз като се обадих да си отменям часа,след аборта,хората бяха много благодарни за коректността,все пак нека се ползва от който има нужда!

# 659
Момичета снимките са страхотни, бебковците също, много мило ми стана Hug Hug Hug
dinora1605  Hug
mmmshushy80 аз съм ходила при Мазнейкова, но само веднъж, не останах с лоши впечатления, но не и с много добри Peace, но със сигурност мога да препоръчам Фемина, др. Цолова или др. Врагалева.

Общи условия

Активация на акаунт