Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 122
  • 705
  •   1
Отговори
# 660
giuli , благодаря много , вече се обадих и бяха много любезни , като си казах случая търсиха пролука 10 минути , но ще ме вземат другия четвърък  Simple Smile
Само 10 мин. ли ще ти е прегледа? Мен ме преглежда близо час. Накрая ми дадоха доста снимчици, диск със още снимки и една бланка за наблюдаващия ме гинеколог. По време на прегледа ми пуснаха да чуем сърчицето  Heart Eyes Това е и единствения път, в който съм го чула до момента  Rolling Eyes

Тъй като скоро ще трябва нова темичка, да дам едно предложение. Да добавим на първа страничка списък с изследвания, които можем да направим след аборта, някой линк към статия или тема за това колко време след аборта трябва да очакваме първият си цикъл... ей такива работи си мисля, че ще са полезни.

# 661
  • София
Vache защо се учудваш  newsm78,а за второто,не не ми е правена!  Просто така процедират в родилното отделение,тяхна си практика,за което ми беше обяснено предварително  Simple Smile  

Учудвам се, защото пълната упойка е доста натоварваща. Аз лично не бих искала да ме шият с обща упойка. Дори тя да бъде тази кратката анестезия, която се прави при кюртажите. Аз бях свидетел как момичета повръщаха като луди и изобщо трудно им беше. Но щом така процедират...  newsm78 Дано все пак да има избор. За ревизия те питам, защото нея правят с пълна упойка, та да не сее  наложило и да са използвали и да те зашият.

Хорозе, мен ли питаш за болничния?  newsm78 Ако мен... Моят е от 1 май живи и здрави. Но сега взех отпуска до края на месец април. Писна ми да се търкалям до работата  Mr. Green
Каката си има нейна стая, там ще си остане. Само леглото си ще предостъпи на бебето  Laughing  Абе то всичко да мине нормално, а ще видим...

# 662
динора наистина хубава идея даваш за нова тема, така май се коментират едни и същи неща на всяка страница Laughing

# 663
  • София
Шуши при Марков едва ли ще се вредиш - освен ако нямаш връзки, но там записванията за след 2 -3 месеца.
А Димитрова не е човек, не е лекар ами .......... нямам думи - и аз ревах от нея, след това разбрах и че с други така се е държала - отвратителна е.
На мен мнг ми хвалиха доц. Снежина Томова (ако искаш ще ти дам тел на лични), аз си бях записала час при нея, но не стигнах до там  Cry между другото днес става точно 1 месец и от сутринта не съм спряла да мисля за този проклет ден  Cry.
Момичета днес си взех резултата от имунологията и се оказа, че имам завишени Антинуклеарни антитела ELISA - 14.72 U/ml при граница до  10 U/ml . Посъветваха ме да изследвам dsDNA, Ro, LA за да можело да се определи терапия преди настъпване на бременост - има ли някой с подобен проблем? Иначе гледам НК клетките са в граници, но по-скоро са на горна граница  Sad

# 664
  • Пловдив
Дони, защо инжекции? С какво ще са тези инжекции?

quote author=tedd link=topic=565452.msg18433643#msg18433643 date=1302857484]
Дони, за какво са тези инжекции, на УЗ ли се видя възпалението?[/quote]

Не им запомних честно казано името, но са някакъв антибиотик, защото нещо хапчетата не действат достатъчно. Но това се преживява. Дано до понеделник да са подействали тези антибиотици  Tired Иначе възпалението незнам как точно го установи, но първо имам някакви бактерии в микробиологията, второ преглед обикновен и с вагинален ехограф, а и при натиск много ме боли.

Момичета, а какъв е този албум и тая парола? И аз искам  Heart Eyes

# 665
dinora1605 , не няма да е 10 минути , просто исках да кажа че жената , която записва часовете търси вариант за да ми намери час толкова време ... и аз чаках на телефона за да ми каже. Прегледа ми ще е при Атанасова. Аз и на това съм доволна , просто за толкова време никъде няма часове .  Hug

# 666
Първо - честита рожба на Пеми! Много щастие да има в тяхното семейство! И да се отчета - сутринта, без час спрях в света софия, чаках, ама мазнейкова ме прегледа, де. Та, 7-ма седмица почвам, тупка-тупка малко сърчице! При все всичкото гадене и връщане, щастлива съм! Сега ще мисля къде въобще да ходя, мазнейкова препоръча по-честички прегледи,..., права си е сигурно жената. Та това е от мен.

# 667
Кари, честито тупкащо сърчице!Много е вълнуващо да го чуеш нали? Simple Smile Дано да имаш една лека и прекрасна бременност, и здраво и пухкаво слънчице на финала Hug

# 668
Кари, честито тупкащо сърчице!!! Лека и безпроблемна бременност!!!

# 669
  • София
Кари и от мен честито сърчице   Hug

Диони,колко са НК клетките? Със сигурност след +тест трябва да  има нова имунология +терапия за тях.

# 670
  • София
Carry честито! Нека се радваш на лека и безпроблемна бременност със сладко детенце накрая!  Hug
Vache да ,така е ,права си! И аз като видя последствия от нещо и се смразявам! Ох, дано не се случват такива неща! Praynig
Диони  Hug !
Динора да ,идеята ти е чудесна!
А може ли и на мен паролата за албумчето,но нещо и него не открих,къде сте го скрили?

# 671
Пеми, честито! Да е жива и здрава, много щастлива и усмихната! Hug

Carry , честито сърчице! Hug

Динора, идеята ти е обмисляна преди много време. Да, няма да е зле да има инфо, но пък хората толкова ги мързи да питат чичко Гугъл, да пуснат търсачката тук, или да прочетат назад в темата...

Всъщност аз точно заради това влезнах, както обикновено да помоля родилите за имената и датите на бебетата, бременните също могат да се отчетат. Hug

Шушиии, едно гушиии от мен и погал по пупата. Hug

# 672
така, първо забавните новини- излязохме с милото на терасата, аз да събирам пране, той да си върши нещо друго и влезе и ме заключи и половин час кибицах на студа Joy

по темата- днес пуснах кръв, обаче хванах и лекарката на смяна, че и едно узи набързо- всичко е 6 с лигавицата, обаче каза че имам лека поликистоза, не назначи лечение, защото сега следим други неща, незнам дали трябваше да се притесня, но каза че има доста начини на лечение и не е проблем при забременяване Thinking

# 673
  • Пловдив
Кариии, честито тупкащо сърчице! Представям си как се вълнуваш  Hug Само хубави новини да ни пишеш тук  Heart Eyes

Тед, ама и мъжа ти си го бива. Аз един път така подредих моя. Излизаме сутринта рано (беше зима, сняг, лед) - аз с колата на работа, а той да разходи кучето. И не щеш ли съм му свила ключовете, а той без телефон и тичал след колата ама тцъ. Добре, че при майка съм оставила резервни, но въпреки че сме от един квартал в тоя студ и с тва куче да ходиш толкова рано, понеже си заключен... Laughing

# 674

Общи условия

Активация на акаунт