Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 145
  • 705
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Честит Лазаров ден и от мен   bouquet
Кари честиииииттооооооо, стискам  палци всичко да е наред и да си спокойна  Hug

# 676
  • Пловдив
Честит празник на всички и от мен  Hug
дано все по-често да имаме  поводи за усмивки  Simple Smile

# 677
Кара, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност!! (Съжалявам за спам-а,не се сдържах:))

# 678
Здравейте, момичета!
Благодаряза пожеланията!
 Току-що влизам и сядам да драсна два реда докъто имам сили. Секцоито мина добре, много рано се раздвижих, болка си има, но не е нещо чак толкова страшно, няма какво да се лъжем. При нас страшното започна два часа по-късно - още докъто бях в интензивното се качи педиатърката и ми каза че детенце имало хрипове, не дишало добре , била в кувиоз и прочие, и тъй като раждах в частна клиника и дадохме една маса пари се оказа че нямат нужната апаратура и трабвя да приведат бебка в Окръжна болница със съмнения за куп ужасни болести. Закараха я там - оказа се че е с някаква инфекцийка, което е мистерия за мен и гинеколога, защото правихме купища изследвания. От тогава котенцето е в интензивното, лекуват я, едва днес когато ме изписаха успях да я вида. От 13-ти си изплаках очите и от притеснения и нерви буквално нямам сили да дишам. Поне днес казаха че ще я вадят от кувиоза и довечера вече ще я видим на легълце. Надявам се до няколко дни да си я вземем вкъщи.

Не съм чела назад, но друг път!

# 679
  • София
О, Пеми  Hug Искрено,искрено ви желая по-скоро да си вземете мъничката в къщи и
най-важното-тя да се оправи бързо!!!!! Няма начин да не се оправи бързо! Hug

# 680
Пеми, желая бързо оправяне на малката кукличка и скоро да си е вкъщи с мама и тате! Hug Hug Hug

# 681
  • Варна
Пеми, дано бързо се оправи малката душица! Скоро да си е прибереш вкъщи, това, което описваш е голям кошмар.

# 682
  • София
Пеми, пожелавам ти бързо да си вземете малката беболинка вкъщи! Hug Hug

# 683
  • Варна
Пеми, дано бързо да се оправи малката кукла и да се прибере в къщи при мама и тате! Hug Hug

# 684
Пеми, дано по-бързо се приберете в къщи!  Hug

# 685
О,Пемка-дано бързо се оправи малката душица и скоро си я приберете в къщи...много Praynig Praynig Hug Hug
Carry-честито тупкащо сърчице-и лека бременност до финала Praynig

# 686
Пеми,дано по-бързичко да се оправи малката принцеска.Гушкам те и дано много скоро прегърнеш твоето съкровище Praynig Praynig Praynig

# 687
  • Варна
Пеми, стискам палци бързо да се оправи и да изпишат малката София  Praynig Hug.
Кари, много се радвам за тупкащото сърчице  Hug.
От няколко дни се опитвам да пиша подробно, обаче явно няма да успея  Confused. Боби е с температура от вторник и времето ми за форум е ограничено  Crazy.

# 688
  • София
Пеми   Hug дано по-скоро сте всички в къщи и да се радвате на детенцето!

Честит празник на имениците днес!

# 689
Пепи, пожелавам ти по-бързо да се оправи малката душичка, за да й се радвате в къщи!

Общи условия

Активация на акаунт