Къде в Пловдив???-19

• 92 821
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Търся комплекта стикери и албум "Шампионска лига 2010/2011 ", ето тези : http://www.book.store.bg/p47170/uefa-shampionska-liga-2010-2011- … -sys-stikeri.html. Ако някой ги е виждал по книжарници или магазини, моля, дайте инфо Hug

# 616
Моля, препоръчайте ми целодневна занимална за през пролетната ваканция, ако въобще има такова чудо,  за дете в 1 клас.
За лятна занималня също се интересувам...
В "Тон бонбон" мисля, че има занималня, за подробности пиши ЛС на Ерин Брокович.

# 617
Момичета някой зна ли къде в града има банкомати които пускат и банкноти от 5лв???Питам защото ми писна от прословутите детски 35лв-всеки път да тегля 30 и да се прецаквам!!!!Искам си ги всичките Crossing Arms

# 618
  • Пловдив
Момичета някой зна ли къде в града има банкомати които пускат и банкноти от 5лв???Питам защото ми писна от прословутите детски 35лв-всеки път да тегля 30 и да се прецаквам!!!!Искам си ги всичките Crossing Arms

аз не знам да има-доста са с опция 5 лв,но не зареждат такива банкноти

през месец ще може да ги теглиш всичките
сега 30 лв
другия месец 40 лв

# 619
На ДСК банкоматите зареждаха с 5 лв, но отдавна не съм виждала като че ли такъв.

# 620
  • Пловдив
на Джумаята банкомата под часовника мисля,че е на ДСК

# 621
на Джумаята банкомата под часовника мисля,че е на ДСК
а ми точно до нас в кършияка има дск-банкомат!!!!въпроса е че на тази банка само зареждат банкноти от 5лв!!БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА  bouquet

# 622
Къде в Смирненски има хубава книжарница, в която да ламинират таблици?

# 623

Провери в "Кламер" срещу Ескада, а също и има един копирен център, намиращ се до погребалното бюро, преди Сани /на бившия Валери Куйбишев/.
Не съм ги пробвала за това, давам го като подсказка.
Далечен вариант ти е Офис 1 Суперстор на гарата, ако става дума за голям размер ламинат.

# 624

Провери в "Кламер" срещу Ескада, а също и има един копирен център, намиращ се до погребалното бюро, преди Сани /на бившия Валери Куйбишев/.
Не съм ги пробвала за това, давам го като подсказка.
Далечен вариант ти е Офис 1 Суперстор на гарата, ако става дума за голям размер ламинат.

Мерси много!   bouquet

# 625
Здравейте. Спешно търся координатите на фризьорката Сузана, която преди няколко месеца работеше в салон Pretty Point, форум Тракия. Останах много доволна от нея, но разбрах, че преди няколко месеца е сменила местоработата си. Ще съм много благодарна за каквато и да е информация. Благодаря предварително!!!

# 626
  • на село
Няма такъв банкомат който да пуска банкноти по 5лв. Peace

# 627
Няма такъв банкомат който да пуска банкноти по 5лв. Peace

И аз за такова животно не съм чувала...  Laughing Както казаха някои момичета - единия месец тегли 30, на другия - 40.

# 628
  • Пловдив
Има на няколко банки.Сещам се  за Пощенска,теглих днес ,имах и банкноти по 5 лв.

# 629
Има на няколко банки.Сещам се  за Пощенска,теглих днес ,имах и банкноти по 5 лв.

Имала си и банкноти по 5лв, но не пуска само 5?

Общи условия

Активация на акаунт