Къде в Пловдив???-19

• 92 801
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Малко късно, но да кажа, че Трокадерото до Събота пазара от доста време е Пикадили и изобщо не съм доволна.По-подредено е, верно, ама едни луди цени са насвяткали-примерно пилешки долни бутчета са около 8лв. за килограм.

# 76
  • Пловдив
Пикадили в Пловдив според мен са доста зле за претенциите и реномето, което градят. В София магазините им са добре: големи, просторни, подредени но тук е пълна скръб. Вчера в Мола, в Пикадили нямаше Кока-Кола. Не че е фатално, но......излагат се сериозно. Не знам кой им следи наличностите и отговаря за доставките, но не им се случва за пръв път да потърся нещо елементарно и да го няма. Иначе пилето Дюк, което по принцип си е скъпо в Лекси е с лев по-евтино за килограм. Не продават нещо уникално, че да товарят толкова цените.  Peace

# 77
Повтарям си питане от 2а страница Simple Smile

Здравейте, момичета!
Моля препоръчайте ми добър алерголог- трябва да направя консултация и изследвания относно алергия към антибиотици
Пробвай с питането в темата "Бял списък за лекарите в Пловдив".
Там скоро се коментираха добри алерголози. В темата се включват доста компетентно както доволни пациенти, така и медици.  Hug
Успех!!! : Grinning

# 78
  • Пловдив

Здравейте, момичета!
Моля препоръчайте ми добър алерголог- трябва да направя консултация и изследвания относно алергия към антибиотици

Аз мога да препоръчам д-р Маркова, но водя дъщеричката си за хранителна алергия. Приема в ДКЦ-то на Окръжна Болница, тестовете също се правят там. Ако те интересува, ще ти дам телефон.

# 79
  • София / Пловдив
Малко офф, но дано зарадвам някого  Wink:

Децата, навършили три години, ще могат да остават в яслите до 30-и юни!
Вече има разпореждане за това на ресорния зам.-кмет, което е сведено като указание до директорите на яслите.

# 80
Малко офф, но дано зарадвам някого  Wink:

Децата, навършили три години, ще могат да остават в яслите до 30-и юни!
Вече има разпореждане за това на ресорния зам.-кмет, което е сведено като указание до директорите на яслите.
Много добра новина!!!

# 81
Балони с хелий има в "101 балона"

ама не са изгодно  Mr. Green

би трябвало да има в подобния магазин на 101 балона на Н Вапцаров

Благодаря ви  Hug, този го знам, но ми трябват около 20бр. и се надявах да има някъде по-евтинко, че бюджета е ограничен   Rolling Eyes Трябват ми и други парти нещица, мин. година ги куих от Джъмбо, но за балони не помня имаше ли...

# 82

Здравейте, момичета!
Здравей, мои приятели са много доволни от д-р Новакова, то ДКЦ-то в Смирненски.

# 83
  • Пловдив

Благодаря ви  Hug, този го знам, но ми трябват около 20бр. и се надявах да има някъде по-евтинко, че бюджета е ограничен   Rolling Eyes Трябват ми и други парти нещица, мин. година ги куих от Джъмбо, но за балони не помня имаше ли...

балони с хелий няма
но балони за надуване има доста

# 84
И аз питам пак някой знае ли къде се измести магазина на Wenice???

# 85
балони евтинко - 1,50 лв
по-евтинко от това значи - боклук /или не е хелий вътре или балонът не е балон/
то на себестойност идва към 1лв и брак има, така че ограничен/неограничен бюджет - балонът с хелий е лукс/ като цветята/

# 86
Благодаря за отговорите отн. стъкларя...

bouquet

# 87
балони евтинко - 1,50 лв
по-евтинко от това значи - боклук /или не е хелий вътре или балонът не е балон/
то на себестойност идва към 1лв и брак има, така че ограничен/неограничен бюджет - балонът с хелий е лукс/ като цветята/

Благодаря за експертното мнение, партито за децата сме го поверили на Тон Бонбон, но с това за родата ще се справям сама  ooooh!

# 88
  • Пловдив
Момичета, още  благотворителност.
http://news.plovdiv24.bg/232455.html

# 89
  • до Пловдив
какво стана с ходилите да се постригват в Арлет моля за отзиви че и аз имам ваучер и се чудя да го ползвам ли или не след написаното за салона

Общи условия

Активация на акаунт