Къде в Пловдив???-19

• 92 797
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Повтарям си питане от 2а страница Simple Smile

Здравейте, момичета!
Моля препоръчайте ми добър алерголог- трябва да направя консултация и изследвания относно алергия към антибиотици
Здравей, мои приятели са много доволни от д-р Новакова, то ДКЦ-то в Смирненски.
И аз препоръчвам д-р Новакова, на мен ми помогна много и то с хомеопатия!  bouquet

# 91
  • Пловдив
Аз пък точно Новакова НЕ препоръчвам.  Crossing Arms

# 92
какво стана с ходилите да се постригват в Арлет моля за отзиви че и аз имам ваучер и се чудя да го ползвам ли или не след написаното за салона

аз имах час за понеделник,но го изместих за петък-така че тогава и отзив!вече се приготвих психически дори да ме орезилят Rolling Eyes пък да се надявам да е всичко наред Praynig

да питам и аз - ще кръщаваме скоро малката,но да знаете в коя църква може това да се случи след 13ч., че май доколкото разбрах все преди обед стават нещата newsm78

# 93
  • Лондон/Пловдив
sparkling eyes  Аз кръщавах моя син на тази до събота пазара (изкочи ми името й) там може следобед защото ние бяхме записали час за 5.30 и след това на ресторанта направо .

# 94
sparkling eyes  Аз кръщавах моя син на тази до събота пазара (изкочи ми името й) там може следобед защото ние бяхме записали час за 5.30 и след това на ресторанта направо .

ааа чудесно! мнооого мерси!

# 95
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря детски очила за плуване. Бях купила едни от Джъмбо лятото, но се разглабят и малкия плувец недоволства. Не съм сигурна, че по това време на годината ще има в Джъмбо, отделно пък, че нямам намерение да се тътря до Джъмбо за едни очила  Mr. Green
Та ако може да ме насочите къде да търся, предпочитам в Центъра да е или поне в рамките на града Simple Smile

# 96
Опитай в спортен магазин "Люлю" в Капана. Аз сим намирала там и не са много скъпи. В Джъмбо този вид стока е за еднократна употреба и наистина не си струва ходенето . Peace

# 97
Момичета, къде мога да намеря детски очила за плуване. Бях купила едни от Джъмбо лятото, но се разглабят и малкия плувец недоволства. Не съм сигурна, че по това време на годината ще има в Джъмбо, отделно пък, че нямам намерение да се тътря до Джъмбо за едни очила  Mr. Green
Та ако може да ме насочите къде да търся, предпочитам в Центъра да е или поне в рамките на града Simple Smile

качествени очила - в спортният диспансер. точно преди входа на басейна продават бански, очила и плувки

# 98
очила и в спорт депо /на баумакс/
напролет/лятото си купи на интекс /от хранителните вериги ги има навсякъде/ - евтини и без никакви проблеми
знам го, защото моето диване цяло лято кисне по цял ден в басейн, чак синузит зверски си докара, и има поне 4 чифта очила и евтини и скъпи...

# 99
  • Пловдив
Благодаря ви за препоръките за алерголози.
*Бенджи*  може ли на личен да ми пишеш защо не си доволна от Новакова, за да не спамим тук.
А някой чувал ли е нещо за доктор Димова? Намира се около Рилон център.

# 100
  • Пловдив
да питам и аз - ще кръщаваме скоро малката,но да знаете в коя църква може това да се случи след 13ч., че май доколкото разбрах все преди обед стават нещата newsm78
[/quote]

Относно църквата с две ръце ти препоръчвам Св.Марина до ул.Отец Паисий - страхотна е и попа беше невероятен. До сега не съм чула лоши отзиви за нея. Моят син го кръстихме там ноември месец.

# 101
Момичета, някой знае ли къде са преместили магазина с дрехи за бременни , до клиника Торакс?
Вчера минахме за бързо с колата оттам и видях,че има спуснати щори,тоест не се помещава там.

# 102
Момичета, кажете от коя фирма за дограма сте доволни? От сега проучвам, че другият месец
ще ми трябва, но е малко по-нестандартно това, което искам. И друго-къде се правят поръчки за
паравани за баня?

# 103
здравейте момичета!
Знаете ли къде мога да намеря дългокосмести килими/мокети? Знам магазина за турски килими близо до Hеделя на "6 септември" (килими "NAIS"), наистина има голямо разнообразие, но за съжаление, не лилавия килим, който ние търсим  Sad Ходих и в Домко - но отново не намерих дългокосмест лилав килим! Ако имате някква идея или предположение къде мога да се насоча, много моля, споделете  Simple Smile

# 104
Момичета, някой знае ли къде са преместили магазина с дрехи за бременни , до клиника Торакс?
Вчера минахме за бързо с колата оттам и видях,че има спуснати щори,тоест не се помещава там.
Ако желаешмога да ти изпратя на лични телефона на собственика, да си говориш с него.
Много е вероятно да няма в момента магазин, защото шие и продава на едро, а също така работи и за износ.

Общи условия

Активация на акаунт