Къде в Пловдив???-19

• 92 843
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
здравейте момичета!
Знаете ли къде мога да намеря дългокосмести килими/мокети? Знам магазина за турски килими близо до Hеделя на "6 септември" (килими "NAIS"), наистина има голямо разнообразие, но за съжаление, не лилавия килим, който ние търсим  Sad Ходих и в Домко - но отново не намерих дългокосмест лилав килим! Ако имате някква идея или предположение къде мога да се насоча, много моля, споделете  Simple Smile
Дългокосмест лилав килим/двуцветен/  има на главната срещу халите.

# 106
Meri 68, Благодаря ти много  Grinning утре задължително ще мина от там! Мерси още веднъж  Simple Smile

# 107
Meri 68, Благодаря ти много  Grinning утре задължително ще мина от там! Мерси още веднъж  Simple Smile
Килимът го мернах преди няколко дни. Аз съм всеки ден в този район и мога утре да погледна седи ли още , с какви размери е и да ти пиша веднага - не ми е проблем.  Stop

# 108
Ако желаеш мога да ти изпратя на лични телефона на собственика, да си говориш с него.
Много е вероятно да няма в момента магазин, защото шие и продава на едро, а също така работи и за износ.
Благодаря за предложението, но на мен ми трябва, заради детските дрешки, които продаваха там. Бях харесала преди време за дъщеря ни няколко неща и сега отново искам да разгледам, още повече, че имам и запланувана вече покупка оттам.

# 109
Meri 68, аз направо ще мина да разгледам и другите им артикули! Утре ще споделя какво е станал; мерси пак и сладки сънища от мен  Simple Smile

# 110
  • Пловдив
Момичета, кажете от коя фирма за дограма сте доволни? От сега проучвам, че другият месец
ще ми трябва, но е малко по-нестандартно това, което искам. И друго-къде се правят поръчки за
паравани за баня?
Ние сме доволни от ТАЛ Инженеринг.Работят добре, качеството им е страхотно и съм сигурна че ще ти помогнат с каквото и да е нестандартно решение  Peace
Ако искаш мога да ти дам и телефон.

# 111
Цитат
Момичета, кажете от коя фирма за дограма сте доволни? От сега проучвам, че другият месец
ще ми трябва, но е малко по-нестандартно това, което искам. И друго-къде се правят поръчки за
паравани за баня?

Ти каква дограма търсиш-ПВЦ,дървена,алуминиева?

# 112
Ох, ами пвц или алуминиева и аз не знам, мислих да се консултирам с хорато от фирмата,
която предложите.
mimata14, може ли да ми драснеш телефоните на лс.

# 113
Здравейте, искам да направя подарък фото книга и още се чудя къде да я поръчам, а и май съм закъсняла   ooooh! Ако сте си правили и сте останали доволни ще съм ви мнооого благодарна да споделите и най-вече за срока на изработка.

# 114
аз работя със студио дит и техните фото книги са уникални
друг вариант е печатницата 2х2 - те имат няколко варианта и цени /по мой спомен съвсем приемливи/, срокът при тях е 5 дни
чукни на гугъл и ги намери - ще ти я направят, няма проблем, те са отворени към такива клиенти /не фотографи/, имат си шаблони за редене на снимките и тн т, абе, съвсем лаик да си, ще се оправиш, ама е играчка

# 115
аз работя със студио дит и техните фото книги са уникални
друг вариант е печатницата 2х2 - те имат няколко варианта и цени /по мой спомен съвсем приемливи/, срокът при тях е 5 дни
чукни на гугъл и ги намери - ще ти я направят, няма проблем, те са отворени към такива клиенти /не фотографи/, имат си шаблони за редене на снимките и тн т, абе, съвсем лаик да си, ще се оправиш, ама е играчка

Каспър, благодаря ти за светкавичкия отговор, веднага се обаждам на студио дит   bouquet

# 116
  • Пловдив
Добро утро момичета.
Обикаляли ли сте скоро из магазините за обувки? Има ли вече пролетни модели по-затворени обувки? 

# 117

Каспър, благодаря ти за светкавичкия отговор, веднага се обаждам на студио дит   bouquet
ако те не могат да влезнат във времето, пробвай и 2х2 - те също са точни

# 118
  • Пловдив
Дами, закриха магазина на обувките Ессо,  на главната. Дали някъде в Пловдив няма друг магазин? Или някъде от интернет да ги продават, защото на фирмения сайт има модели без цени.

# 119

ако те не могат да влезнат във времето, пробвай и 2х2 - те също са точни

За съжаление студио дит не работят в събота и неделя, а само тогава мога да ги посетя, за 2X2 нямам време и възможност да направя дизайна сама. Насочила съм се към Fuji Film в МОЛ-а дали някой има отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт