Къде в Пловдив???-19

• 92 845
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
здравейте момичета!
Знаете ли къде мога да намеря дългокосмести килими/мокети? Знам магазина за турски килими близо до Hеделя на "6 септември" (килими "NAIS"), наистина има голямо разнообразие, но за съжаление, не лилавия килим, който ние търсим  Sad Ходих и в Домко - но отново не намерих дългокосмест лилав килим! Ако имате някква идея или предположение къде мога да се насоча, много моля, споделете  Simple Smile
Мирела, сутринта като минавах с колата мернах лилав килим на витрината на магазин "Домко" /мисля, че беше/ на бул."Цар Борис " - след светофара, преди Водната палата. Peace

# 121
  • Пловдив
Благодаря за съветите за очилата за плуване. Ама и аз съм една изтрещяла кърмачка, хич и не ми хрумна по спортните магазини да търся  Crazy

# 122
  • Пловдив
Дами, закриха магазина на обувките Ессо,  на главната. Дали някъде в Пловдив няма друг магазин? Или някъде от интернет да ги продават, защото на фирмения сайт има модели без цени.

Няма  Tired Цени можеш да видиш в някой чуждестранен сайт, същите са и в България. Но за съжаление трябва доста ровене докато намериш модела, който търсиш. Бях дала линк с ботушите на дъщеря ми, но се редактирах, защото сега с намалението със сигурност са на друга цена, ама като не мога да сметна номера за догодина..... Laughing

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 13:35 от razel_dazel

# 123
  • Пловдив
Аз искам на себе си да купя, след 5г щастливо ползване моите патъци изглеждат много очукани, иначе не са мръднали, подметката си е здраво на място, кожата е цяла, просто от носене добиха смачкан вид. Знам си номера, мога и от нета да поръчам, обаче все на американски сайтове попадам, като ми праснат едно мито, едно ддс и разправията с митницта и ми се отщява. Ако има някой европейски сайт..... Praynig

# 124
  • Пловдив
Аз искам на себе си да купя, след 5г щастливо ползване моите патъци изглеждат много очукани, иначе не са мръднали, подметката си е здраво на място, кожата е цяла, просто от носене добиха смачкан вид. Знам си номера, мога и от нета да поръчам, обаче все на американски сайтове попадам, като ми праснат едно мито, едно ддс и разправията с митницта и ми се отщява. Ако има някой европейски сайт..... Praynig

В английския амазон има,провери има ли каквото търсиш. Peace

# 125

Привет мила не знам за американските сайтове но това са само от Англия сайтове и доставката не им се връзва много зависи от кой точно сайт е .Това е линк с много магазини от които може да се достави до българия но всеки на различна сума ако искаш разгледай може нещо да ти допадне .

http://kdshoppinguk.com/index.html  

# 126
  • Пловдив
Има много теми с подобни сайтове за поръчка,виж!

# 127
  • Пловдив
Аз искам конкретно обувки Ессо, не просто обувки от нета. Фен съм им от години, от както поживях в Дания.

# 128
  • Пловдив
Ох и на мен ми се иска да можеше да се поръчва, но май ще си остане варианта да ходя до София  Thinking Защото при толкова ровене не съм открила вариант за онлайн поръчка, пък и аз съм скарана с електронната търговия. На дребната почти всички обувки са от ЕССО и не са мръднали, знаеш че кожата отпред е импрегнирана и дори не са ожулени нито пък деформирани. Аз си бях харесала едни ботуши, ама не ми се даваха 300 лева, като знам колко чифта имам и като ми казаха още преди нова година че ще затварят магазина и ги прежалих. Не знам дали ще отида до София специално за тях, пък и номер едва ли ще има.....

# 129
  • Пловдив
Момичета в амазон има ессо,има и доставка до Бг.

# 130
  • Пловдив
Peace http://www.javari.co.uk/ -  безплатна и бърза доставка, перфектни обувки супер намаления, лесна регистрация. Вече получих 3 чифта и днес поръчах още 2  Simple Smile Тук има тема за сайта.

# 131
тези обувки ги има в аутлета на цариградско, колкото и да го плюят, аз много го харесвам и имам много неща от там
най-фрапиращото е блуза на риплей- бях я харесала от нашия мол, в сезона, беше 290 лв, от там я взех за 65 лв след сезон... много знае някой, че е от миналия  Joy, пък аз си я харесвам още повече
тези обувки еко на мен са ми лелчински и не ги гледам въобще, но мъжа ми точно тази марка от там си взе

# 132
Дами, закриха магазина на обувките Ессо,  на главната. Дали някъде в Пловдив няма друг магазин? Или някъде от интернет да ги продават, защото на фирмения сайт има модели без цени.

Няма  Tired Цени можеш да видиш в някой чуждестранен сайт, същите са и в България. Но за съжаление трябва доста ровене докато намериш модела, който търсиш. Бях дала линк с ботушите на дъщеря ми, но се редактирах, защото сега с намалението със сигурност са на друга цена, ама като не мога да сметна номера за догодина..... Laughing

Само да питам на този адрес в Пловдив ми дава в сайта че съществува магазин или не е така ?????

Plovdiv
23 Kniaz Alexander I
4000 Plovdiv

# 133
  • Пловдив
Не, няма го. Там сега е Хенди.  Peace

# 134
Но на Хенди дават че е на Княз Ал. Батенберг №2 а другия адрес е №23.Не споря аз не съм ходила това виждам като информация от нета може и да греша!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт