Къде в Пловдив???-19

• 92 886
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Да, има Хенди на Батенберг 2, но то ще е там до март, защото се местят на Батенберг 23.  Joy

# 136
ок мила Благодаря че ме светна!!!Друго си е да си си от Пловдив !!! Hug Hug Hug Hug

# 137
сега да кажа за ваучерите за Арлет- #Cussing out ужас! меко казано некомпетентни "фризьорчета". след обсъждане как да ме пострижат,да не се получи накрая недоразомение девойката гледа и снимка даже.режи тя,на мен ми се вижда късо и тя казва: "Аз знам какво правя!". ОК-това ме спечели,убедеността! после пак,но...айде аз не съм фризьорка,тя е!отидох с коса 3 пръста под брадата,тръгнах си с 4 пръста над нея #Cussing out #Cussing out #Cussing out (а на снимката косата беше до брадата)
..........
без коментар! и името не си заслужават!

п.с. ааа и аз викам:"НЕ е като на снимката"
отговор:"Да,малко по-ъсно се получи,но ще расте с форма"

# 138
  • Пловдив
Момичета, нека който не успее да си купи мартенички от благотворителния базар на ДБМ в Мола да подкрепи тази инициатива:
копирам от Фейсбук

КАМПАНИЯ "ДАРИ УСМИВКА" В М-Н BAUMAX
СДРУЖЕНИЕ РАЗЛИЧНИ НО РАВНИ
Продължава благотворителната кампания "Помогни и ти, приятел ни стани" под мотото "Дари усмивка". От 25.02 до 28.02. 2011г. от 10.00 часа пред касовата зона на м-н BAUMAX гр. Пловдив ще бъдат изложени за продажба мартенички и картички с пролетни послания изработени от децата и младежите от сдружение "Различни,но равни"

Ще е чудесно да подпомогнете такава кауза Grinning

# 139
видяхте ли, арлет ще си развалят името за едни ваучери  Shocked

и да не забравите утре да дойдете в мола да си купите страхотни мартенички от щанда на ДБМ!
най-късно в неделя.

# 140
Каспър, явно името Трокадеро вече няма да съществува и магазините минават официално към името Пикадили. Освен това предполагам, че ще предлагат вече и стоките, които се предлагат в Пикадили. Влизала съм в Трокадерото до Полиграфията и ми се струва, че откъм асортимент не беше нещо особено - затова сега се надявам лично аз на това нещо, защото в Пикадили има някои интересни неща за мен

стоките /марките/, асортиментът са сменени още от преди 3 месеца,
магазините са по-чисти, по-подредени, но обслужването си е точно толкова зле
то не може всичко отведнъж
Да допълня информация, за да не сте с големи очаквания. Вчера го откриха.
Пикадили имат четири формата магазини. Бившите Трокадеро ще са от формата "Експрес". Това е най-малкият формат, като площ, асортимент и ниво на обслужване. Там липсват по-нестандартните и по-качествени стоки, а преобладавт масови. Лошото е, че тез масови са с цената на другите формати, които дават повече. А Пикадили са магазини с високи ценови нива. От което следва, че в Пикадили-Експрес ще намерите същите стоки, които има по околните магазини, но по-скъпички.
Тез дрънканици мои приемете вместо запис Laughing

# 141
А някой знае ли къде мога да намеря уредче за разделяне на белтъка от жълтъка? Търсих в Метро, в Карфур... някой да е виждал някъде наскоро?  newsm78

# 142
  • Пловдив
А Пикадили в Мола и Ритейл парка от кой формат са? Защото обслужването им е много зле - за щандовете за колбаси, месо и млечни продукти говоря. Продавачките им са почетни членове на кръжока "Ръцете ми пречат" и се водят от мотото "Бързай бавно". Ако искаш 200г нарязан колбас, ти пробутват поне 100 отгоре, че те гледат и накриво, ако им направиш забележка, че не искаш толкова много. В Мола бяха стигнали дотам, че пред очите на клиентите препакетираха кашкавал и му лепяха нови етикети съответно с нова дата. В Ритейла съм била свидетел как им дойде проверка и се оказа, че месото на витрината се съхранява неправилно и не е налице необходимото разделяне на продуктите. Посещавам ги от време на време, защото само там има един вид колбас на "Маджаров", иначе нямаше да ми стъпи повече кракът там. На какво отгоре са им претенциите не е ясно - освен на високите цени, които уж предполагат качество.

# 143

и да не забравите утре да дойдете в мола да си купите страхотни мартенички от щанда на ДБМ!
най-късно в неделя.

Aз разбрах, че мартеничките в мола ще се продават от 24-ти. Вчера ходих да купя, обиколих надлъж и на шир, само едно щандче ан КиКо видях. И не си купих. Ще отидем до Баумакса значи.

# 144
Къде в Пловдив има от тази серия тапети http://tapeti.vratsabg.com/index.php?page=colections&cat=14 ?   bouquet

# 145
  • Пловдив
Каспър, явно името Трокадеро вече няма да съществува и магазините минават официално към името Пикадили. Освен това предполагам, че ще предлагат вече и стоките, които се предлагат в Пикадили. Влизала съм в Трокадерото до Полиграфията и ми се струва, че откъм асортимент не беше нещо особено - затова сега се надявам лично аз на това нещо, защото в Пикадили има някои интересни неща за мен

стоките /марките/, асортиментът са сменени още от преди 3 месеца,
магазините са по-чисти, по-подредени, но обслужването си е точно толкова зле
то не може всичко отведнъж
Да допълня информация, за да не сте с големи очаквания. Вчера го откриха.
Пикадили имат четири формата магазини. Бившите Трокадеро ще са от формата "Експрес". Това е най-малкият формат, като площ, асортимент и ниво на обслужване. Там липсват по-нестандартните и по-качествени стоки, а преобладавт масови. Лошото е, че тез масови са с цената на другите формати, които дават повече. А Пикадили са магазини с високи ценови нива. От което следва, че в Пикадили-Експрес ще намерите същите стоки, които има по околните магазини, но по-скъпички.
Тез дрънканици мои приемете вместо запис Laughing

Дедо, а изписва ли се някъде, че е Пикадили Експрес? Онзи ден минах покрай едното вече бивше Трокадеро и видях, че пише само Пикадили. Пък и по моя преценка, магазинът, който ме интересува, не е чак толкова малък като площ

# 146
  • Пловдив

най-късно в неделя.

Aз разбрах, че мартеничките в мола ще се продават от 24-ти. Вчера ходих да купя, обиколих надлъж и на шир, само едно щандче ан КиКо видях. И не си купих. Ще отидем до Баумакса значи.

Четвъртък и петък само вечерта, а дне си утре мартеничките са цял ден. На 3-тият етаж до зоната за хранене са  Simple Smile

# 147
Ще минем и ние утре да си купим   Peace

# 148
В неделя до колко часа вечерта ще работи щандът с мартенички на ДБМ в МОЛ-а?

# 149
Много хубави са мартеничките, снощи си купихме:)

Да споделя, че са пуснали био-солети на Хрус хрус-в зелена опаковка са, 1 лв. е пакета.

Общи условия

Активация на акаунт