Къде в Пловдив???-19

• 92 907
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Някой има ли представа къде из Пловдив мога да намеря детски (или поне малки) чаши от нечупливо стъкло? Като тези например: http://www.bebeconfort.com/collection/UK/maison_repas_vaisselle_etape3.htm
Всъщност ако някой е срещал в бг онлайн магазин нещо подобно и го сподели също ще ми от полза.  newsm78

# 541
violenza, благодаря ти. Спести ми едно разхождане до там.
Elfita, не си прави труда да търсиш шаферска рокля от Асеновград. Не стига, че са скъпи по 80-90 лв, но и това, което предлагат е под всякаква критика. В Мечо Пух може да намериш хубави рокли, аз оттам премерих за моята щерка като кумувахме, но си я поръчах същата от ebey за половин цена с доставка до Бг.

# 542
  • Пловдив
Кажете някой фризьор с подход към деца. Искам да заведа детето и ще и е за първи път Simple Smile

За кой квартал те интересува, мога да  дам препоръка в Кичука.
За центъра.

Здравей,
моята комшийка води момченцето си на 1год. и 6 месеца в салон Елит, последната пресечка на Богомил преди кръстовището с Източен. Като влезеш в улицата салона се пада от дясната страна. Ако искаш тел. ще ти пратя на личен.

# 543
Момичета , къде пробиват допълнителни дупки на колани ?

Аз съм си пробивала при обущар  Peace

# 544
Кажете някой фризьор с подход към деца. Искам да заведа детето и ще и е за първи път Simple Smile

За центъра.

Здравей,
моята комшийка води момченцето си на 1год. и 6 месеца в салон Елит, последната пресечка на Богомил преди кръстовището с Източен. Като влезеш в улицата салона се пада от дясната страна. Ако искаш тел. ще ти пратя на личен.
Това като идвам от кръговото на Петко Д. Петков ли?

# 545
  • Пловдив
За фризьор за дете в центъра мога да препоръчам Роман от Тарантела (новият им салон е до офиса на Близу до Сточна гара). Моят хубавец не даваше да го доближи никой и 2,5 години ходеше като разплетена дамаджана в главата, постоянно получавахме комплименти за хубавото момиченце  Mr. Green Веднъж един фризьор започна да го подстригва и го заряза на средата, защото пищеше и се въртеше, та 2-3 дни беше с прическа като от рекламата на Фанта  Laughing
В момента сме в другата крайност - харесал си е Роман и понеже той му върви по гайдата да му прави прически - лъв, вълк, подводница, пеликан, таралеж, змия (тя прическата си е нормална къса мъжка подстрижка, но Виктор си ги поръчва така) и иска да ходим 2 пъти месечно да се подстригва.
Момчето е много спокойно и търпеливо, не се лигави изкуствено с децата. Виждала съм и други момченца да подстригват там, но предполагам, че и с момиченце ще се справи. Simple Smile

# 546
Момичета,знаете ли къде могат да се намерят сладкарски оцветители-трябват ми за оцветяване на крем.Благодаря предварително Simple Smile

# 547
В Билла имаше.

# 548
В Метро също има Simple Smile

# 549
шаферска рокля
сестра ми есента купуваше за  племенницата на 3 г от асеновград
наистина беше много красива цвят шампанско но скъпичка 100 лв

# 550
Елфита, в магазина срещу дома на младоженците имаше много хубави роклички, включително и по-изчистени моделчета. Цените лятото бяха около 100лв.
Майорал имат много красиви официални рокли, ако все още в Пв някъде има избор на техни модели.Засичала съм в Касида, но по-ежедневни.

# 551
Момичета,знаете ли от къде мога да купя или да взема под наем за един ден карнавален костюм за деца  Rolling Eyes
В детската градина на 22 март ще правят карнавал и искат всички деца с такива костюми,а аз идея си нямам от къде на намеря  Simple Smile
Ако някой е купувал,нека да ми пише,може и на ЛС  Peace

# 552
Магазин АРТЛЕНД на ул.Железарска
http://artlandbg.com/index/aboutus

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 09:43 от да_ама_не

# 553
  • Пловдив

За центъра.

Здравей,
Това като идвам от кръговото на Петко Д. Петков ли?

Да, извинявай пропуснах да кажа посоката. Идваш от кръговото и продължаваш надолу по Богомил в посока крустовището с Източен.

# 554

Благодаря ти много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт