Седмокласник в лъвски скок вече е във втори срок

• 33 440
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
kativita в една нормална образователна система тези предмети щяха да са просто като едновремешните зачоти на студентите.
Може да се правят проекти, да се учат за обща култура от всички, а да се задълбочават само от децата, които имат данни и интерес - и наистина не би трябвало оценките по физическо, музике и изобразително да решават нечия съдба и то на тази възраст ...

# 511
  • Sofia
Поне засега в 7-мо класника виждам дадени резултати които ме радват - ама като знам какво ми е коствало  ooooh!
Много се радвам  Hug. Винаги съм знаела , че детето ще се стегне  Peace.Сега му желая още по-добри резултати , и отлично представяне на изпитите  Hug.
 Лети , по-добре ли е Бетката? Хайде  стискаме палци за бързо оправяне  Peace.
 Това за ЦФО-то - винаги съм била против! Но ще поживеем - ще видим какво ще бъде прието. Че в МОН много се говори , но нищо не се прави  Crazy.

# 512
и наистина не би трябвало оценките по физическо, музике и изобразително да решават нечия съдба и то на тази възраст ...

Ама те нищо не решават и сега. Влизат в дипломата само за да "плашат гаргите", иначе децата съвсем ще ги отсвирят.

# 513
Поне засега в 7-мо класника виждам дадени резултати които ме радват - ама като знам какво ми е коствало  ooooh!
Много се радвам  Hug. Винаги съм знаела , че детето ще се стегне  Peace.Сега му желая още по-добри резултати , и отлично представяне на изпитите  Hug

Ааааа Алисън, аз имах предвид резултати с навиците за хранене  hahaha bowuu  chef Joy hahaha за ученето не е ставало дума - там сме бетон  Flutter Crazy Twisted Evil
На всичко отгоре от вчера е с някакъв зловещ вирус - всичко накуп - главоболие, повръщане, разстройство и пресипнало гърло  ooooh! ooooh! ooooh! и сега лежи и учи в къщи  Flutter Crazy Thinking Crossing Arms Tired цял ден с лаптопа  Whistling Rolling Eyes

# 514
kativita в една нормална образователна система тези предмети щяха да са просто като едновремешните зачоти на студентите.
Може да се правят проекти, да се учат за обща култура от всички, а да се задълбочават само от децата, които имат данни и интерес - и наистина не би трябвало оценките по физическо, музике и изобразително да решават нечия съдба и то на тази възраст ...
абсолютно съм съгласна. Не би трябвало да решават съдби на каквато и да е възраст, защото там възможностите са даденост от природата и не може да се иска, както по география например, някакво средно или минимално ниво, което се достига с учене даже и хич да не те влече. Като не можеш да рисуваш, на какви техники да те учат? А и според мен в сегашния им вид в училище по-скоро отблъскват децата от изкуството /тук изключвам фвс/, освен ако учителят не е супер.

# 515
Lennyh, благородно ти завиждам за успехите в навиците за хранене Laughing. Аз още се блъскам като вода в бряг в това отношение. Е, постигам някакви победи тук-там, но като цяло...

# 516
Ali_sun , благодаря, по-добре е. Но все още не е на училище и гърлото и не е добре. Поне Т вече не е висока и я вдига много рядко. Утре е на контролен преглед и ще видим какво ще каже личната. Сетих се, че като беше по-малка личната ни лекарка в София каза, че има съмнения за стрептококи в гърлото. Май от изследванията и за операциите видя нещо, което я наведе на тази мисъл, но не предприе нищо по въпроса. Чудя се дали пък, ако е била права,тези стрептококи не причиняват зачестилите и болести. Четох, че точно те причиняват ангина, тонзилит..., все неща, които има. Утре ще обърна внимание на личната.

Лени , и вие ли...  Sad Много кофти. Бързо оздравяване  Hug

# 517
  • Sofia
Lennyh , съжалявам , че не съм те разбрала  Hug. Но все пак пожеланието си остава  Laughing.
 И бързо оздравяване  Hug.
 Лети , много се радвам , че се оправяте  Hug.
 Аз бях така с гърлото  като дете / пък и досега/. Не пия студено /даже и лятото/, имам си проблемни сливици , но навремето не дадох да ми ги извадят. Дано разберете какво може да се направи  Hug.
 И моят набор подбухва , и гласът му е пресипнал, дано му мине по-бързо.
За навици за хранене - ние нямаме кой знае какви проблеми/ освен ,че и двамата са злояди и капризни  Crazy/.
 Боклуците съм ограничила до мининмум , газирано /кола/ се купува рядко. Обядват у дома , пият много мляко , но плодовете...големият не иска да ги погледне  Tired.

# 518
На сайта на РИО София има резултати от нац.тест по математика, от областния...

# 519
  • Sofia
Редактирам се! Много благодаря   bouquet.
 Отворих го с експлорера! Синковеца има 80 т. , влиза в 15-ката! Много съм щастлива!
 Хубав ден на всички  Hug!

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 09:13 от Ali_sun

# 520
# 521
Ali_sun честито!!! Браво на детето!!!

# 522
  • София
Ali sun, поздравления!
А за музиката - оценките се пишат за теорията. Не знам коя министерска глава е решила точно в седми клас да обогатява общата култура на децата като ги запознае с цялата история на музиката от каменната ера до 20 век. Mr. Green
Лети, внимавай със стрептококите. Един от тях причинява скарлатина.

# 523
Редактирам се! Много благодаря   bouquet.
 Отворих го с експлорера! Синковеца има 80 т. , влиза в 15-ката! Много съм щастлива!
 Хубав ден на всички  Hug!

Поздравления! Тази година резултатите са значително по-ниски от миналата, но пък и теста си беше по-труден. Току-що се обадих в училището на сина ми – има 100 точки. От цялата област само той има над 75 точки.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 09:57 от math_mother

# 524
  • Пловдив
Аз продължавам да гледам справочника за 7 клас за София ...

В тази връзка дали някой знае справочника за Пловдив дали може вече да се намери някъде  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт