Седмокласник в лъвски скок вече е във втори срок

• 33 450
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
На сайта на РИО София има резултати то олимпиадата по математика....

# 466
  • с/у ОколоМръсТното
Няма как да изкараш над 5 по БЕЛ, но 3.80-3.90 по мат и да си в езикова, не става... Не знам тая математика толкова ли им е трудна сега, че да изкарат с лекота по БЕЛ, а така да се излагат с математиката, като ходят по уроци най-редовно Confused Трябва по двата предмета да се изкара добре. И по двата! Аз лично съм оптимист повече за тия, дето им върви математиката, отколкото за добрите по БЕЛ. На тях им е много по-трудно в борбата за места в ЕГ. Натискайте по математика, че.... Confused

ще те прочета довечера на щерката. Щото ми се изприщи езикът от приказки за тази математика...

http://sofia.dir.bg/2011/03/22/news8253253.html и една интересна и очаквана новина

# 467
  • Sofia
 Това , което се чува от учителите е , че се очакват трудни изпити / явно , заради високите балове м.г./. Тази година всички състезания и олимпиади са много трудни , в сравнение с предишните години / това по мнение на учители  Peace/.
 Доколкото съм запозната , винаги важна е била оценката по матемантика. По БЕЛ децата изкарват прилични оценки , но трудните задачи просто... Sick.

# 468
  • Sofia

Аз не ги намирам!

# 469
  • София

Аз не ги намирам!

И аз не ги намирам.Да не ги бъркаш с резултатите по БЕЛ?

# 470
В писма и служебна информация... има също така и от НАЦИОНАЛНОТО СЪСТЕЗАНИЕ - ТЕСТ
по
БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

# 471
  • София
Ами прерових точно там,но явно не ги виждам...

# 472
От олимпиадата по математика са най-отгоре в момента... от БЕЛ са по надолу....

# 473
Виждат се, но трябва да се опресни страницата. Отидете, натиснете F5 и ще се появят днешните неща. Ама ако видите колко деца са се класирали - ще ви падне шапката.

# 474
  • София
Благодаря,но при мен не се получават нещата.Нали за РИО София говорим?Последното инфо е за резултатите по БЕЛ.

# 475
Благодаря,но при мен не се получават нещата.Нали за РИО София говорим?Последното инфо е за резултатите по БЕЛ.

Тогава рестартирай компа - понякога се случва това. Има ги със сигурност.

# 476
# 477
Ali&Meli , пробвай с влез-излез.... Wink Да, за РИО София/писма и служебна информация говорим

# 478
Ама ако видите колко деца са се класирали - ще ви падне шапката.

Не мога да преценя дали 25 са много или малко, но пък от 9-и клас нагоре са между 3 и 7. Само осмокласниците са 58.

# 479
  • София
Черна Станция благодаря!Рестартирах,но пак нищо.
Благодаря за линка.Успях да отворя чрез него.

Общи условия

Активация на акаунт