Седмокласник в лъвски скок вече е във втори срок

• 33 423
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
math_mother ЧЕСТИТО!!!! В София няма със 100т, така че това е велико постижение!!! Успех на националния!!!!

# 526
  • дълбоката провинция
БРАВО на децата ви  smile3501, невероятни са.

Искрено им се радвам, радвайте им се и вие Wink

# 527
math_mother , Ali_sun   newsm10 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501

Браво на децата ви момичета!
Поздравете ги с успеха!!!

# 528
Учебен център "Регалия"

Пробни изпити за кандидатстване след 7. клас

Български език и литература - 10.04.2011 г.

Математика - 17.04.2011 г.

Пробните изпити ще се проведат в сградата на 119. СОУ от 9:00 ч. Те са задължителни за учениците от курса за 7. клас на Учебен център "Регалия". На тях могат да се явят и ученици, които не посещават курсовете на Учебния център. Записване за участие и допълнителна информация: тел. 979 38 42.

# 529
  • Пловдив
Честито на децата, браво за успеха!
Ние още не си знаем резултата, но пък вчера разбрахме, че Илияна се класира за трети кръг на олимпиадата по математика. Има 19 точки.

# 530
Браво на математиците  smile3501

# 531
В РИО Силистра са излезли резултатите от олимпиадата по биология. 
http://rio.escom.bg/start.php?RIO_NUMBER=19  Wink

# 532
  • my own world....
Аз чакам с нервно потропване резултатите по биология в София.... но РИО-София днес спи........ #2gunfire

# 533
Браво на децата! Моите не са състезателен тип уви  Mr. Green Даже се изненадах като четох колко много олимпиади имало - сигурно сте се насочили към природо-математически паралелки или бъркам?

# 534
Браво на всички, които днес имат повод да се радват на заслужени успехи, мога да си представя как се чувствате, пожелавам ви още много пъти да имате поводи да се гордеете с децата си.

РИО Варна още не са пуснали нищо, но така или иначе не очаквам повече от 68- 70точки.

# 535
  • my own world....
По отношение на олимпиадите аз още не съм преглътнала факта, че ги направиха в един ден - биология, физика и география...моята се беше класирала и за трите и беше разочарована, че трябва да избира...

РИО - Варна - Биология: http://www.rio-varna.com/upload/kl_oblasten_2011-bio.xls

# 536
Извинявам се за невежеството, но колко е максималният брой точки, който можеш да получиш на олимпиадата по биология? Никъде няма побликувани някакви критерии за оценяване, отговори или каквото и да било по отношение на тази олимпиада.  #Cussing out Как мога да знам дали оценяването на работата ми е коректно?! Thinking

# 537
  • Sofia
 math_mother , поздравления на Божидар   bouquet. Това наистина е супер резултат / допускам , че ще е единствен за страната , ама да видим/.
 mili.m , честито и на вас   bouquet.
 На всички ви благодаря за милите думи  Hug.
 Гадно беше с тези олипиади. Ние чакаме резултати по география. Моля , ако някой попадне на такива да сподели  Hug.
 Редактирам се за да споделя , че резултатите от областния кръг на националното ги няма на сайта на РИО.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 18:51 от Ali_sun

# 538
Видяхте ли това от новата концепция за образованието:

"Учениците вече ще могат да завършват две гимназии едновременно. Това е за онези тийнейджъри, които са избрали да учат определен профил, но искат да завършат допълнително чужд език, информационни технологии, спорт, а в тяхното училище не се преподават. Те ще могат да се записват в друга гимназия и да учат избрания предмет в самостоятелна форма на обучение."

# 539
поздравления за всички отлично представили се олимпийци! Стискаме палци за успех и на националния кръг!

Общи условия

Активация на акаунт