Отговори
# 525
О-о-ох,цяла нощ търсих къде съм го видяла този 37 ми епизод,ама-йок!Може и да съм се заблудила...Все ми се струва,че беше някъде из фрагманите... ThinkingТе това е положението.Знаете ли дали ще бъдат преведени още епизоди?Аз продължих след 19 без превод,но разбирам много малко...Е,ще го изгледам все пак,филмчето ми харесва. newsm10

# 526
  • Разград

# 527
Хубава новина за любителите на "Песента"!Забелязах.че Дизилер също превежда.За сега до 18 еп.Стискам палци да не се откаже с огромна,огромна благодарност и,естествено,надежда!

# 528
  • на брега на Дунав
Хубава новина за любителите на "Песента"!Забелязах.че Дизилер също превежда.За сега до 18 еп.Стискам палци да не се откаже с огромна,огромна благодарност и,естествено,надежда!

Diziler качва преведените вече серии.

Ако имаш интерес  - преводи направени по време на излъчването на сериите можеш да видиш в предишните теми на "1001 нощ" - около 165. В понеделниците - тогава се излъчваше сериала.

# 529
За имане  го имам интереса.Затова сега гледам и без превод след 19 еп /вече съм до 26-ти/Но и днес видях,че Дизилер е качил още един преведен...Здраве да му е на момчето-то не само този филм,но и цялата му колекция е фантастична!

# 530
  • Пловдив
Здравейте HugСовичка,Дизилер наистина само качва филми.Превода на песента го прави единствено Севи нил и мисля,че скоро бях чела някъде из форума,че е превела до 19 еп.И аз много се надявам да довърши филма,друго си е с превод  bouquet

# 531
http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/gonulcelen-345424274740/55
Eto tuk vidqh 37 epizod!/izvinqwajte,`4e pi[a taka,no mi se zagubi fonetikata,na koqto pi[eh/

# 532
Сова   най-вероятно има грешка, щото сериала свърши  Hug

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 10:39 от galiateneva

# 533
  • Разград

# 534
  • Разград
Нов проект по канал Д. Режисьор на филма мисля че ще е Джевдет Мерджан.

# 535
  • Разград

# 536
Това е добра новина за нас почитатекюлите на БИ. Сигурна съм че филма ще бъде интересен

# 537
Здравейте момичета  Hug много ми липсвате всички
В случай че някой не знае това е линк с преведените епизоди на Безкрайна песен

http://smartbg.org/browse.php?search=%E1%E5%E7%EA%F0%E0%E9%ED%E0 … ldead=0&cat=0

Огромни благодарности на екипа който превежда сериите

# 538
# 539

Общи условия

Активация на акаунт