Кога най-сетне родителите ще имат еднакви права

• 12 105
  • 363
  •   1
Отговори
# 180
  • Разград
Ау, колко много глупости бълват някой хора!  Naughty
RealTrue, ей как мразя тези приказки за децата на разведени родители.
Абе спри се бе човек. Все пак има случаи, в които е по-добре и за децата да се разведат родителите им. Аз като съм дете на разведени родители да не би да съм по-малко човек. Имам висше образование и професия, имам прекрасно семейство - визирам съпруг и дъщеричка.
Докога ще се пишат и говорят глупости не знам. Всички деца имат равен старт, но такива предразсъдъци ги смачкват. Няма ли да се разбере вече това. Аман ей. Чувах го, когато бях на 7 години и родителите ми се разведоха, и не мога да повярвам че и сега го чета и чувам. То бива тесногръдие, но вече става прекалено. Дайте шанс на горките дечица, които и без това достатъчно страдат, дайте им ръка и човешка топлина - НИЕ това искаме, а не тъпи убеждения като твоето!
Извинявам се за поста, но то бива, бива, ама вече си мисля че децата имат повече нормално мислене и разсъждения от някои възрастни.  #Crazy

# 181
Да бе, интерес!  Иди в Клюкарника, да видиш какво значи тема с интерес.
Пишем си тук 6-7 момичета, едни и същи, вече няколко дни. А покрай твоята тема, и ред други неща си казахме, които нямат много общо с 50:50.
Не ставаш за провокатор, авторе,  Naughty много са ти плоски обидите, даже тези, които палят от четвърт оборот не успя да ядосаш истински Mr. Green

Иначе, /що ли те оприличавам на един, дето ми беше симпатичен, въпреки че мисли всички жени за меркантилни кучки newsm78/, като си решил да правиш забележки за правопис, първо ти се научи да пишеш. И малко книжки прочети, като цитираш някой.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 22:55 от Хърмаяни

# 182
Момичета, предлагам с цел по-доброто бъдеще на децата на България да се направи петиция, по закон, родителите да са длъжни да гледат децата си в режим 50:50.

Този режим да включва времето на детето с всеки един родител, правата и задълженията на родителите, както и издръжката на детето. Всичко разпределено поравно между вас и бившите ви съпрузи.

# 183
  • София
Че направи, някой спира ли те?

# 184
Да, но петицията трябва и да се подпише.
Тук, обаче много от родителите са против, поради различни причини, посочени в темата.

# 185
  • София
Снеже, така е. Ама той като иска, да прави петиция, никой не го спира. Който иска, ще я подпише.
То е ясно кой ще я подпише де (никой  Laughing), обаче сега нека не му спираме ентусиазма  Laughing Те децата като него все някак трябва да си играят  Mr. Green

# 186
Хм, интересно, предлагаш петиция /предполагам си съвсем наясно, че у нас полза от петиции няма/, а ми отказа да пишеш до писмо НС, защото режимът не бил твой проблем ... Както се казва в една хубава българска песен: Как да разбирам това? Grinning

# 187
  • София
Хърмаяни, според мен го разбирай като 15 годишен без достатъчно домашни  Mr. Green

# 188
     Хм, Бърди, ще ми се така да погледна на нещата. Но усещането, че това е стар потребител, отлично запознат със структурата на форума, съответно - със слабите места на отделните групи потребители, нещо не желае да ме напусне.  Laughing

# 189
    Хм, Бърди, ще ми се така да погледна на нещата. Но усещането, че това е стар потребител, отлично запознат със структурата на форума, съответно - със слабите места на отделните групи потребители, нещо не желае да ме напусне.  Laughing
Явно и иска да сподели и отглеждането на детето си 50/50, ако въобще има дете.
Интересно от коя страна е. За родители го разбирам в определени граници, но ако не е родител или е втори родител?

# 190
Не зная дали има дете, но твърди, че проблемът бил наш, не негов.
Ето:
Не пиша писмо до НС, защото това си е ваш проблем, не мой.
Вие не получавате издръжка и вие се чудите защо бащите на децата ви са ги изоставили и не щат и да чуят за тях.
А моята професия съм я видял от 5-6 годишен и днес я работя и ме прави щастлив. Но съм я видял от баща си. И ако нашите бяха разведени, днес нямаше да бъда реализиран човек с прекрасна професия.

Изводът е, че сме много симпатични на RealTrue. Затова помага на нас и децата ни, да излезем от огромната заблуда, в която живеем.  Mr. Green Алтруист, един вид.

# 191
Най-сетне съм разконспириран за мое удоволствие Simple Smile

(раз-кон-спириран - човек, който е бил на кон, не е могъл да спре, но са му помогнали да го свалят от гърба на животното)

Но ето за мен, няма логика (и за никой баща) майката на децата му, която няма пари да получи попечителството. И бащата (с пари) да е принуден да й плаща издръжка, защото тя иначе не може да се справи с отчуждаването на собствените му деца от самият него. Така изглеждат нещата в нашите очи, скъпи мами. Затова, когато няма справедливо разрешение с родителските права предпочитаме да забравим за вас и дори за децата си но  не и да бъдем унижавани.

П.С. Не съм стар потребител, но не съм и вече толкова млад, де Wink

# 192
Изводът е, че сме много симпатични на RealTrue. Затова помага на нас и децата ни, да излезем от огромната заблуда, в която живеем.  Mr. Green Алтруист, един вид.
Следващия пост , мисля, че говори за друго.
Чуди се как мъжете да се отърват от нас и издръжката на собствените си деца.
Защо няма петиция, такива родители да не се допускат до децата си?
Последното е шега.

# 193
  • София
Затова, когато няма справедливо разрешение с родителските права предпочитаме да забравим за вас и дори за децата си но  не и да бъдем унижавани.

Е ако за такова нещо сте готови да забравите за децата си, смятам, че съда си е свършил работата перфектно като не ви е дал родителски права.

# 194
RealTrue, мисля, че не преценяваш аудиторията тук правилно. Като чета нагоре написаното, стигам до извода, че не са много хората тук, които могат да схванат иронията и иносказателността в думите ти.

В крайна сметка каква ти е целта - да получиш подкрепа или да си самодокажеш колко си умен? Трябва ти по-различен подход, ако е първото.

Общи условия

Активация на акаунт