Кога най-сетне родителите ще имат еднакви права

• 12 014
  • 363
  •   1
Отговори
# 360

И нека не се забравя, че в днешно време обичайно бащите са сериозните родители и тези, които наистина се грижат за децата си - с няколкото изключения в този "мрънкащ" сайт.

Може ли да ми кажеш как точно става това? Като пишеш поне си чети великите умозаключения.
До сега от теб разбрах, че съдът подарява децата на майките. Затова от горчива болка и мъка, поради високото си самочувствие на МЪЖ бащите не търсят децата си. Обаче в същото време са те тези които се грижат за тях. Е как става това???  Crazy

Но както се казва "Чукча не е читател, той е писател" Joy Joy Joy 

И само нещо да вметна- В цял свят се защитават интересите на детето. По програма и тук би трябвало да е така! Но за твоя пилешки мозък е трудно да се усвои.
Трудно е и да усвоиш това, че тук има действащо 50/50 според това как се разберат родителите. И има доста хора, които го практикуват. Но ти си твърде ограничен да прочетеш последните ми две изречения и да навлезеш в тях... Да ги осмислиш дори.
Като грамофон пуснат на одраскана плоча- едно и също, едно и също... Едно и също умотворение написано по различен начин, някаква безумна игра на думи, стигнала до куп постове и страници. Тъпчеш на едно и също място. Като в онзи виц, в когото Иванчо научил, че краставицата е зелена и има еди колко си вода постоянно си говорил за нея. Като го питали за домата, казвал- той не е зелен като краставицата, която....  Joy Joy Joy
Но то така са ограничените хора.

# 361
Аз вече се отказах да отговарям на  Реалната Истина.
Може би от безпомощност да помогна на този човек или защото съм попаднала на голям манипулант.

# 362
Прочетох запис, който е изчистен.
Цитат на: Снежа63 в Пон., 21 Март 2011, 23:15
Аз вече се отказах да отговарям на Реалната Истина.
Може би от безпомощност да помогна на този човек или защото съм попаднала на голям манипулант.

То е ясно, че истината боли.
Друго не съм и очаквал.

Коя истина RealTrue ?

# 363
Гледам темата се изчерпала....

Общи условия

Активация на акаунт