Весела тема

• 7 843
  • 129
  •   1
Отговори
Попаднах в този форум случайно (грешен клик с мишката) и се изненадах. Останах "като гръмнат" (казано на жаргон) от темите в него. "Повече няма да види детето си", "няма да му го давам докато не ми купи ново палто", "вече съм компания, а не жена му" и т.н. и т.н.

Момичета, определно го давате минорно. И то във вашият си форум. Я горе главите!

Такааа. Тази тема я правя като подарък за вас! В нея може да споделяте същите неща както и в другите теми, НО ИМА ЕДНО УСЛОВИЕ!

Каквото и да споделяте, трябва да го поднесе откъм смешната му страна.

Например: "Не искала да ме вижда, детето също. Имала нова любов! Ще се самоубия!"

Трябва да звучи по този начин в тази тема: "Ужас. Резервирал съм екскурзия до Прага за двама, а жена ми ме заряза. Помогнете! Ако сте руса, висока, стройна и свободна, моля обадете ми се! Спешно е. Засега имам само 2 кандидатки, но едната не е естествено руса, а другата е под 180 см. ПОМОЩ, ХЕЛП, АЙ НИИД Ю!!!"

... дерзайте...

# 1
Минорен вариант - отворих форума, открих неясна за мен тема, в която авторът се опитва да прикрие емоционалните си проблеми зад нескопосан сарказъм. Казах си - "Жалко, още един разочарован човек".

Оптимистичен - Живеем в ХХI век, всичко е намерено, проучено, изследвано. И тъкмо увесиш нос, понеже каквото и да правиш топлата вода няма да откриеш... и тъкмо си помислиш, че няма какво да те изненада - опровержението! Още един се излъгал, че може да изглежда оригинален и забавен, пробутвайки ни стари вицове.

# 2
нема шанси.
васелите ги изтриват, 4е да не се разводнява форума.
преди 2-3 години имаше едни весели, музикални и глупостарски. не издържаха.
зат'ва веселбата - в клюкарската.
там и не много веселие има, ма като подминеш, ти се полу4ава.
мдам.
пък то веселението ни е в дома. денонощно. така, 4е тука пове4ето разтоварват.

# 3
Има, има, когато има смях и веселие всичко е наред, дори нищо да не е наред Wink

# 4
Цитат на: RealTrue в Нед., 06 Март 2011, 19:42
Цитат на: Nesiha в Нед., 06 Март 2011, 19:28
...лятно време ходим на Св. Влас...

Лелеее! Лятно време ходели на Св. Влас! Това готино ли е? Да си чувала за Южна Франция, Италия, Гърция... Как е възможно да се дава за пример Св. Влас, та там ходят само...
Е, не мога да повярвам. И такива същества пишат в този форум?

Баш на място си е примерът. Дори вместо Св. Влас бих написала Китен и Приморско Laughing
Nesiha много точно е описала класическата средностатистическа българска двойка. И когато ходят да пазаруват в неделя, тя здраво го е стиснала за ръката, а с другата бута количката, чунким някой да не й го открадне. Той пък се озърта като изоглавен и тича в тоалетната да пише смс-и. А следобед отива "да изхвърли боклука" или слиза долу при Пешо да оправят москвичА, а всъщност тича през три преки до любимата, която го посреща със сълза в окото. После следват 2 часа заедно, след което въздишки и охкания и от двете страни как трябва да се разделят, и как той не може да живее без нея, тя без него - съответно също. Но пък идва понеделник, двамата са на работа по цял ден и тогава могат да си звънят без зоркия поглед на съпругата да ги дебне...

При тия, дето ходят в Южна Франция и Италия сценарият е леко по-различен, като пазаруването в неделя си остава, със същите жестове придружено, само дето количката е по-пълна с луксозни стоки. Вместо да се оправя москвичА, оправданието е "отивам да измия джипа" или "имам среща с един бизнес-партньор от Габрово, какъв дявол го е довлякъл баш в неделя!". После сценарият пак е същият като по-горе hahaha

# 5
Може ли безмълвно да се смея?

# 6
А, не Naughty Само на глас. Какво е това безмълвно?

# 7
Смеете ли се сега или не? Чувам кикот, ама от вас ли е, не зная...

# 8
А, не Naughty Само на глас. Какво е това безмълвно?

Ми загубих говор и картина..
аи не сам от минорните тук..))

# 9
нда.
щеше да е смешно, ако не беше тъжно (ако не и жалко).
мъко, мъкоооооооо.

# 10
  • София
Като ще намесваме темата за любовниците и аз се включа.
Не винаги любовницата е младо маце.
Може съпругът да е пристанал на някой надарен космат балкански субект.
Аз лично предпочитам мъжът ми да си има любовница, от колкото да го заваря пред огледалото да се кипри с моето бельо.

# 11
Ами то няма лошо- той с любовник ще се уредИ !

# 12
бившия БНД-то де,след като го изгоних от вкъщи решил да посети дъщерята в у-ще.
дал и един железен лев.

# 13
RealTrue- нещо , ама хич не ти разбрах темата. За какво веселие става въпрос?

# 14
та темата направо може да те разплаче от веселие....Верно ,може ли да има толкова ограничен мозък,реал тру?

Общи условия

Активация на акаунт