Весела тема

• 7 859
  • 129
  •   1
Отговори
# 15
Уф, като почнете с тия ограничени мозъци  Stop
Да ви завиди човек, егати...

# 16
пепина-с какво по точно според теб блести Реал тру,та реши ,че нещо съм объркала мозъка му?Simple Smile))

# 17
Не знам дали блести, не ми е работа да го квалифицирам. Не са ми интересни темите му и ги подминавам, не мисля, че аз съм тази, която мога да кажа ограничен ли е или не. И повярвай ми, има хора които се засягат от такива обиди. Не знам реал тру, дали е от тях, дано не е.
Уф, напоследък само това чета тука.

# 18
така като го гледам никак не е от тези ,които се засягат.Както и да е.Щом не са ти интересни темите му и ги подминаваш,защо не подмина и моето болен мозък?

# 19
Не знам, като чета и се поставям на тяхно място и ми става криво. Още повече,че той не е тръгнал да обжида някого, пише си разни работи там и това е. Като няма публика и ще спре. Много ли щастлива се чувстваш като му кажеш, че е тъпанар.
мен ме нападнаха в бг мама, но в друг подфорум още с първия ми пост, покрай раждането на дъщеричката ми и целия ужас, който изживях. Отвратих се още от тогава. Та пренасям и личната си драма...  Grinning

# 20
Пепина-нямам идея кой те е нападнал,със сигурност не съм аз.Съжалявам за което ти се е случила.Вярно е,виждала съм доста злобни мнения,но съм далеч от тази мисъл.Виж на Реал труто определено тонът му никак не ми допадна в темата му 50на 50 за родителските права.Другото което е,в темата на нина ,както се сещаш също имаше нападки ,ако така мога да се изразя към теб,мен и други момичета,но не съм го приела лично-просто ние имахме по различно мислене от тях-това е.Не го приемай толкова навътре.Simple Smile)))
Ако съм те засегнала с нещо -извинявай.

# 21
Между другото на женския са пуснали страхотен праз. Нов внос е и толкова пресен...
Ако не му беше толкова високо ДДС-то щяh да си купя и аз. Ама защо точно пък аз да запълвам фискалния дефицит? От друга страна е толкова вкусен с яйчица. Пържени. С червен пипер и сиренце от най-истинското мляко на света - млякото от кравичката с главно Муууу! Wink

# 22
Не, не, не си ме засегнала. Няма такова нещо Simple Smile

# 23
Е кажи ми как да не ти стане смешно след последния му пост на реал тру-то.
Представям си го леко весел  Mr. Green

# 24
О, и аз се извинявам - на всички, които съм засегнал или не съм засегнал. Wink Wink

# 25
Ето ,това сега какво е?Праз ,ддс-то ,оф то си е луда работа с тоя ми ти реал тру,от най-истинското тру,малеее,нема таково същество.Аааа,поправям се веднага ,има и се конкурират яко -сънмена -просто не иска да му отстъпи първото място!

# 26
реалния-мога и да ти простя,заради вчера ,ама моля те кажи ми ,ти като за едно ддс на праза нямаш парички ,как се разходи из Европа ,па и събра инфо ,видя как е навън по отношение на децата и отглеждането им?

# 27
Никога не съм твърдял, че нямам парички Wink
А когато говорим за истински праз, шегите са неуместни, моля ви се.
Колко често ви се е случвало да попаднете точно на праза, за който сте мечтали цял  живот?
Най-много един два пъти да речем и то ако сте имали късмет. Така, че шегите настрана и право към женският пазар. Между другото, до скоро (ужас, доскоро се пишело заедно, сори за грешката) си мислех, че женският пазар е пазар, на който се продават жени. Бях разочартован, когато разбрах грозната истина. Но ето днес - Го срещнах! Праза за яйчицата довечера! Йес, йес, йес Wink

# 28
За твоя информация много често попадам на точния праз,дори и лятото,поради простата причина ,че се предлага целогодишно.И си е абсолютният праз-идеален,дори и бг червейчета няма.Не знам как си го намерил на женския пазар,където си очаквал да срещнеш жени ,но днес си го купих на 1,09 евро килцето.С ДДС-то.

# 29
Аз пък се чудя, такъв изтупан младеж като реал-итито какво прави на женския пазар.

Общи условия

Активация на акаунт