Към мами на проговарящи момиченца

• 11 546
  • 136
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Също като Мирама казвам "да измием дупето". Не съм изпитвала необходимост до сега да уточнявам нито половата принадлежност, нито да измислям дума.
На мен пък ми е любопитно ако слуайно се наложи на детето да употреби думата, на която сте го научили, как ли ще звучи? Предтавете си го в оживено заведение или парк " Мамоо, напишках се и ми е мокро на вулвата/пичоната."

# 16
  • софия
Дъщеря ми от яслата си преди 5 години си дойде с думата цоцона. Съкрати си го на Цонка в течение на времето. Днес в училище писали думички с главно Ц , че е първолаче. Много й било смешно. А пък като чуе за кмета на Каварна. Laughing. Побърках се да й обяснявам , че тя така си нарича нейната, а името си е нормално. Аз му викам  пишка, пишле, пишона. Смятам, че за сега това му е предназначението.  А вулва и вагина ми звучат адски анатомично, дори аз не ги използвам.  Sick А пък дъщеря ми в училище до година-  две ще научи поне 10 синонима. Simple Smile

# 17
На български са същите, дори на мен ми е по-лесно да казвам ваджайна от колкото вагина.
Мдам, ваджайна си е някак аристократично, а вагина звучи простовато. Mr. Green
хахахахахаахахахахахахахаха

Да, да измием дупето е и при нас.  Peace

# 18
  • София
Ми след,, пишката,, на сина ми,иде ред на ,,пишата,, на дъщерята Laughing
Общо взето и ние казваме ,,да мием дупето,,но като се наложи е ,,пиша,,За сега.После ще обяснявам като на сина/казах му ,че е ,,пенис,,и даже беше поправял децата в ДГ Mr. Green/
Но твърдо съм,,за,, думите ,които съответстват на книжовния Rolling Eyes ни речник.Вагина ми се струва най-подходящо.Думи като,,пиче,,пичонка,,и производни са неприемливи за мен,някакси вулгарни за малко момиченце.Аз също не ги използвам Peace

# 19
  • Бургас
Ние казваме дуда...
От там наскоро излезе велико откритие!Аз и мама имаме дуди,а татко дудук.

# 20
  • софия
Ние казваме дуда...
Велико наистина!!!! Пет минути се хилих с глас. Joy

# 21
  • София
Ние казваме дуда...
Детето си няма и на представа колко е право Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 22
нашата думичка е дунда, на 1г 8м е и я произнася много ясно Simple Smile, а иначе казваме: хайде да измием дупето

Ние казваме дуда...
много прозорливо дете   bouquet

# 23
  • Sofia
И аз, и тя използваме "шушка". За мен е небходимо да има разграничение между дупето и женския полов орган, най-малкото отдавна ми се наложи да обясня от къде изтича менструалната кръв и от къде се раждат бебетата.

# 24
Наскоро наши близки бяха на гости със 5 годишната си щерка.
Момиченцето и синът ми отидоха в другата стая да разглеждат книжки.
След малко момиченцето идва при нас и се спуква от смях-"Мамо,Пешко казва на маймуната "муна".
Майката потъна от срам,наложи й се да обясни пред сума народ,на какво казват "муна".

# 25
ако може някой да ме светне,защо трбва да наричаме половите органи със някакви имана а както се казва  newsm78 какво не ви харесва на ''дуда'' нали всъщност това имат момиченцата и според мен трябва да знаят какво е.освен това ''дуда'' не звучи вулгарно или грозно

# 26
ако може някой да ме светне,защо трбва да наричаме половите органи със някакви имана а както се казва  newsm78 какво не ви харесва на ''дуда'' нали всъщност това имат момиченцата и според мен трябва да знаят какво е.освен това ''дуда'' не звучи вулгарно или грозно

Какво е "дуда"? Била съм момиченце, сега съм жена, но "дуда" нямам и никога не съм имала.  newsm78  А, като тръгнеш да ми обясняваш що е то "дуда", ако може да посочиш и достатъчно авторитетни източници, които да доказват, че момиченцата "точно това" имат!

# 27

Ънбиливъбъл  Shocked
Ти сериозно ли мислиш, че момиченцата имат "дуда"?

BirdsFlu, благодаря за линка  hahaha

# 28
ако може някой да ме светне,защо трбва да наричаме половите органи със някакви имана а както се казва  newsm78 какво не ви харесва на ''дуда'' нали всъщност това имат момиченцата и според мен трябва да знаят какво е.освен това ''дуда'' не звучи вулгарно или грозно

Какво е "дуда"? Била съм момиченце, сега съм жена, но "дуда" нямам и никога не съм имала.  newsm78  А, като тръгнеш да ми обясняваш що е то "дуда", ако може да посочиш и достатъчно авторитетни източници, които да доказват, че момиченцата "точно това" имат!
щом не знаеш какво е ''дуда''  малко започвам да се съмнявам,че наистина си жена. тази дума я употрбяват дори и докторите,а и ВСИЧКИ хора,които познавам

# 29
Дуда попринцип е плод- черница.
Отвори някой речник.

Общи условия

Активация на акаунт