Начин на гримиране - Тема №2

• 87 979
  • 743
  •   1
Отговори
# 165

Благодаря!
Аз днес обикалях из Елитис и хич не се сетих да проверя или да попитам  Hug

# 166
  • In The Middle Of Nowhere
Опитвала съм се да си докарам такива устни като на Ева Лонгория, обаче не ми се получава. Аз мисля, че този ефект не се дължи на определено червило, а на комбинация от продукти. Използвала съм бежов/или светло кафяв молив/ за очертаване на устните, малко коректор и блясък, но не става много добре, защото молива се размазва по устните и те целите стават кафяви, а не като на Ева само в краищата. А не мога да не ги допирам изобщо. Вероятно не позлвам подходящи продукти или друга е цаката, не знам.
Иначе си докарвам хубав нуд вид, но в розовата гама с много хубав розов молив, пак коректор и блясък/а най-отгоре и златист понякога/ става супер!
Ако някой има идея за устните на Ева, ще се радвам да сподели:)

Между другото гримът й е много подходящ и за абитуриентки-брюнетки според мен Simple Smile

# 167
  • София
То тези устни са и във връзка с тена на кожата.  Със сигурност има и червило в комбинацията - няма как да стане само с молив и блясък.

# 168
Ми знам ли, на мен на повечето снимки, които съм виждала ми изглежда като без червило, доста нуд. Сигурно слагат и нещо друго, но не знам какво.

# 169
  • София
Ами то има нюд червила. Въпроса е кое е това, което подхожда на твоята кожа. Иначе и на мен ми е правило впечатление, че молив + блясък се размазва задължително.

# 170
Aха, ами има така е, но е много трудно да откриеш 'твоето'. Повечето нуд, които съм пробвала са ми тъмни/други пък стоят мъртвешко/ и се поотказах. Затова съм минала на номера със саморъчния нуд ефект и ми е много добре, само че както писах е в розовата гама. Само това Евиното не ми с е получава Rolling Eyes
http://www.hairstyles53.com/wp-content/uploads/2008/12/eva-longo … bob-hairstyle.jpg
http://scandalni.com/wp-content/uploads/2011/02/Eva-Longoria.jpg

Гледайки тази снимка http://images2.fanpop.com/images/photos/4800000/Eva-Longoria-eva … 4023-1024-768.jpg мисля, че нейният молив е много по-светъл от моя.

# 171
  • София
от мен един свежарски летен грим (малко веждите ми идват в повечко )

# 172
  • В полите на Пирин планина
Аз постигам подобен нюд вид на устните / като на Ева Лонгордия / с бежово червило с лек прасковен тон и бежов молив. Моите устни са много светли и нямат нужда от обезцветяване под червилото. Ако устните са естествено по-пигментирани е добре да се сложи фон дьо тен за изсветляването им.

# 173
# 174
  • USA, Steak State
MjCooper  Heart Eyes

# 175
  • В къЩи.
Аз пък нещо напоследък  съм луднала по червено червило и по-точно това   Моля да ме упътите към някоя марка и номер ,ако може от по-евтинките,защото току виж изобщо не го сложа  Grinning

MjCooper красота!!!

# 176
  • Бургас
Ами то има нюд червила. Въпроса е кое е това, което подхожда на твоята кожа. Иначе и на мен ми е правило впечатление, че молив + блясък се размазва задължително.
Според мен устните са очертани с перманентен грим и е сложела само прозрачен гланц  Peace

# 177
  • София
и това е възможно. нали са знаменитости.

# 178
Аз съм виждала перманентен грим на устни, но той стои розов. Според мен е постигнато с грим, поне аз така го виждам на снимките.

# 179
  • Бургас
Аз съм виждала перманентен грим на устни, но той стои розов.
и аз съм виждала, мове да се направи във всеки цвят, който пожелаеш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт