Начин на гримиране - Тема №2

• 87 982
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Чета ви отдавна, но сега и да попитам. От форума разбрах за базата за сенки, но като тръгнах по магазините да търся ме гледаха много странно, накрая открих една на GOSH, която е стик. Когато я нанеса стои като  бели перлени сенки. И другите  бази ли се така? Малко е кофти когато искам да си сложа матови сенки, изцяло се променят. Инъче определено издържат по дълго време .

# 286
Чета ви отдавна, но сега и да попитам. От форума разбрах за базата за сенки, но като тръгнах по магазините да търся ме гледаха много странно, накрая открих една на GOSH, която е стик. Когато я нанеса стои като  бели перлени сенки. И другите  бази ли се така? Малко е кофти когато искам да си сложа матови сенки, изцяло се променят. Инъче определено издържат по дълго време .

Базата за сенки, която аз и предполагам повечето мацки тук използват е на Арт Деко. Не знам от кой град си, но ако си в по-големите. В мола в Beauty zone я има. Не съм ползвала тази на Гош, но от Арт Деко съм страшно доволна. Не седи като перлени сенки, поне на мен, слагам съвсем лек слой с леки потупвания по клепача без да мажа и цветовете на сенките стават много по-наситени и издържат мнооого време. Гримирала съм булки и абитуриенки и казват, че по цяла вечер не им мърда грима. Дано успееш да я намериш, заслужава си!

# 287
И аз ползвам на Арт Деко,а също и пейнт пот на МАК,не помръдват сенките с него цяла нощ и го има в различни нюанси,както и с матов и перлен завършек.Друга добра база е на Ърбан Дикей,но нея я няма в България,използвам я рядко,защото е пълна с парабени.

# 288
  • София
Stardust* каква цена вървят базите на мак , като сенките ли са 33 лв ?

# 289
Мисля,че са 35 или нещо такова. Grinning

# 290
  • София
Stardust*   bouquet

# 291
  • Стара Загора
Скоро не съм се включвала тук. Снощи поради ред причини си наснимах глосовете и червилата и реших да ги покажа.  Mr. Green Ще се радвам и на ваши снимки.  Hug

http://media.snimka.bg/8783/023820851-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8783/023820853-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8783/023820854-big.jpg?r=0

Горда съм, че от година може би, ако не и повече, не съм купувала нищо от този разред.  Laughing Сега само ползвам.  Crazy

# 292
  • София
~ CraZy Lady ~ много хубава колекция

# 293
  • USA, Steak State
Сигурна ли си за желанието си да показваме.  Mr. Green

# 294
  • София
и аз искам да рагледам колекцииките ви  Mr. Green

# 295
  • USA, Steak State
Не знаете какво си пожелахте просто / говоря специфично за себе си, нали съм леко егоистче/.  Mr. Green

# 296
  • София
по отношение на червилата и глосовете не съм от много имащите. Отиват ми много малко цветове червила и имам  5-6 броя. Глосовете ги купувам и изплясквам за отрицателно време. И от тях имам 5-6 броя половината на привършване.

Ивче, гледам, че имаш глосове на Орифлейм. Помниш ли имаше един много прекрасен прозрачен гланц с много фини лилави частички в тубичка. По негово време нямаха толкова много варианти. Искам да си намеря такъв отново, но не съм виждала.
Намерих снимка

# 297
  • Стара Загора
Вдовичке, показвай.  Twisted Evil

Ваня, този глос май го имам. Виж на първата снимка. Моят е със златисти частици, Кристал Глос мисля че пишеше на него.  Peace

# 298
  • София
Да аз от снимката ти се подсетих. имах ги и двата, даже в един момент станаха три цвята в тази тубичка, но свършиха, а и всичко с изтекъл срок на годност изхърлям. много страдам за прозрачния. Няма такива дискретни лилави частички просто... никъде...  Cry

# 299
  • Стара Загора
Да аз от снимката ти се подсетих. имах ги и двата, даже в един момент станаха три цвята в тази тубичка, но свършиха, а и всичко с изтекъл срок на годност изхърлям. много страдам за прозрачния. Няма такива дискретни лилави частички просто... никъде...  Cry

Еее ти пък. Аз не го намирам за нищо особено. Незнам дори защо съм си го взела.  Laughing
Има толкова хубави глосове, тези Течни диаманти на Мейбълин са супер сладурски и бляскави.  Heart Eyes Червения го вземам за 3-ти път.

Общи условия

Активация на акаунт