Пролет идва, то е факт, а АПРИЛ пристига малкият юнак! - Тема 16

• 27 327
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
Това с 10-те бебета не ви ли се струва шега?Все пак би се чуло по новини,а и тия като  разказват все се подсмиват!Не ми се струва възможно една жена да роди 10 бебета!!!

# 76
newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32
Не мога да го повярвам това,тази жена е от друга планета  smile3556
А бащата какво ... дошъл само веднъж в болницата и като разбрал,че жена му е родила 10 бебета не се появил повече...

Много шокиращо видео,има ли още матеряли по случая,че ми е интересно как се е развила историята по нататък  newsm78
Тази жена  е в книгата на рекордите на ГИНЕС.Знам че жената е някъде на моите години,таткото е много по млад и е нормално да се уплаши,незнам да ли се е завърнал,но в Русия за всяко второ дете се дава 10 хиляди долара,значи ако не смятаме първото това са 90 хиляди.Да не говорим че се отпускат жилища и помощници в отглеждането.Плюс самата жена каза ще вика баби и лели.Безплатна кухня,както и млечна,детски градини,училища и други занимания.Ще има и кола и шофьор предполагам.Има и много други социални програми за многодетни и самотни, ако на майката й се занимава няма да може таткото да се скрие,при нас или удържат парите за издръжка  от заплатата или отиват в затвора.Средната цифра на детските е 60 долара на дете,зависи в кой район на Русия живееш.Незнам кое е шокиращо.На мен ми е чудно как без да е ходила на консултация и без да полага каквито и да е грижи родила 10 нормални и 3 килограмови бебета. newsm78 Ще се опитам да намеря още материали.
Аз пък се сетих,че споменахте за хълцане на бебето.За срам или не за първи път чувам за таково нещо.Как разбирате дали хълца или не и това добре или не?
Другата ми чуденка е следната:Това е нашето легло само че цвят череша.Искам да вдигна леглото на първото ниво,но  ще се получи една дупка между чекмеджета и дъното,според мен няма да изглежда добре и незнам как мога да го прикрия,търся в интернет идеи,но не намирам за сега.Имали някой от вас подобни легла и какво направихте в случая?

# 77
Това с 10-те бебета не ви ли се струва шега?Все пак би се чуло по новини,а и тия като  разказват все се подсмиват!Не ми се струва възможно една жена да роди 10 бебета!!!
Това е репортаж от новините в Русия.Не давам гаранция че е истина.Защото търсейки друг материал попадам само на дебати дали е истина или шега.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 10:48 от big mamma

# 78
  • España (Плевен)
...кажете за това? http://svejo.net/611042-jena-rajda-10-bebeta-navednuj-shtastliva-maika-
  Shocked Shocked Shocked Shocked  Лелеее, какво е това нещо.
Пък и всичките са в норма. Най-малкото било 2500. Другите са все по 3 и нещо... 
Къде ги е побрала само.  #Crazy #Crazy 
Браво на женицата. Сега да му мисли...  newsm63

# 79

Другата ми чуденка е следната:Това е нашето легло само че цвят череша.Искам да вдигна леглото на първото ниво,но  ще се получи една дупка между чекмеджета и дъното,според мен няма да изглежда добре и незнам как мога да го прикрия,търся в интернет идеи,но не намирам за сега.Имали някой от вас подобни легла и какво направихте в случая?

Нашето е подобно и сме го вдигнали. Да, остава дупка отдолу, но не е чак толкова грозно, че да е нетърпимо. Иначе може да се завоалира с някакви одеалца предполагам .За мен е важно да ми е удобно, когато взимам и слагам бебето. Simple Smile

# 80
Добро утро, момичета!
Направих си мляко с нес и сядам да чета, а вие пак сте скорострелни  и сте изписали сума ти страници. Поздравления за новата тема Диди!   bouquet  Наистина ме зареди с настроение, много е свежа и пролетна, за разлика от времето навън. 
Мами, пазете се! Нарина, Елиа, Кроелахай, следващото влизане в болница да е за раждане и да е когато му дойде времето!
Деси Миткова, изпробвала съм един бабешки лек за хрема, неприятно е, но е ефикасно. Изцежда се сок от кромид лук и се капва в носа.  Има и едно балсамче, което на мен ми помага за отпушване на носа. http://www.ayurveda.bg//?page_id=7&record_id=46
Чорле, какво стана с тапетите?
Бях помолила да ме включите във ФБ групата, ако може. Miglena Stoyanova. Благодаря!
 Hug  Hug  Hug

# 81
Ехо и от мен. Започнах деня с шоколад и това ми докарва в момента сърцебиене. Нощес също бебчо беше много активен и съм леко кисела, защото съм още на работа.

В същото време колегите ми са решили днеска да мрънкат за ВСИЧКО и май ще се скарам с някой, защото ме ползват за кошче за душевни отпадъци.

Днес ако някой е ходил на отворените врати на Шейново, нека разкаже, аз пак не можах да стигна до там и докато се наканя, направо ще влизам да раждам там Simple Smile))

Усмивки и целувки на всички  Heart Eyes

# 82
Привет момичета! Диди, чудесна тема   bouquet
Хубав и усмихнат ден на всички  Simple Smile

# 83
big mamma, леглото можеш да декорираш с т.нар. обиколник. И без това ще ти трябва когато бебето започне да се търкаля насам натам ... Simple Smile

# 84
Добро утро мамчета,Диди пак си надминала себе си.Темата и този път е прекрасна   bouquet за което
Добре дошли на новите мамчета
Нарина, Елиа, Кроелахай пазете се и повече никакво влизане в болница до термина
 Hug  Hug  Hug

# 85
big mamma, може да се изреже ПДЧ в цвят череша с размерите на отвора. По лесният вариант обаче наистина е с плат. Взимаш нещо с детски десен /предполагам че имаш все нещо  Laughing/ и го прикрепяш към подматрачната рамка. Ако можеш да шиеш още по-добре.

Мами да ви питам нещо - колко ви е пулса? Моя винаги е бил около 60-70, а от скоро е 80,90 и нагоре. Днес ходих на запис на тонове и ми стана лошо. Доктора каза, че ще премерим кръвното, защото може да е ниско. Оказа се нормално, но пулса 103. Каза ми, че може да е от анемията и да си пия желязото и да почивам. Дали мога да направя нещо друго?

# 86
Маменца, здравейте,   bouquet
Аз се позагубих мъничко, но и ние посетихме болницата, каката се разболя след това и сега всички сме 6, дано така да е докрая, когато и да е той Simple Smile.
Доста темички съм изпуснала и само гледах оформлението, което е страхотно!!! С всяка следваща тема е по-красиво и по-вълнуващо, може да е и от наближаващите емоции.... за всички да са само положителни. Прегръдки за благовесна Sad, много, много  Hug съжалявам.

# 87
big mamma - и при нас се получава така и аз мисля да дам на свекърва ми да ушие едни къдрички които да захвана отстрани матрака,така ще се скрие дупката,не знам дали го обяснявам разбираемо но един от комплектите ми за спалнята има такова нещо и от там ми дойде идеята,ако намеря снимка по-късно ще кача да покажа.
eто снимчица  http://www.diapers.com/Product/ProductDetail.aspx?productId=8476
само че аз мисля плата да не стига до земята а над чекмеджето,за да може все пак да се ползва и то.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 11:48 от babybu

# 88
Лелее, за една седмица сте изписали тема и половина! Браво!
Диди, много е сладка новата темичка, newsm51 Диди, аз споменах преди няколко темички май, но да кажа пак (чак сега схванах защо на първата страничка където са датите за раждане някои са розови, други сини, трети червени  doh Embarassed бебо май ми изпива мозъка) Та, ние ще си имаме момченце, можеш да го добавиш в следващата темичка. Благодаря! Hug
big mamma, направо се втрещих от това клипче - 10 бебока?!?! #Crazy По моите изчисления само коремът й е тежал най-малко 30 кг (само бебетата), ами водите? УЖАС! doh
Относно леглото и дупката която зейва отдолу - и аз бих предложила обиколник - най-лесно ще стане. Провираш между пръчките на зиг заг.
Да се оплача - имаме профилактика на водата. smile3511 Много лошо, че никой не предупреждава. Сетих се, че бебо като се появи, явно трябва винаги да имаме няколко туби с вода на терасата за всеки случай. Добре че имаме голяма бутилка мин. вода, и днес няма да жабясам.
Лек ден на всички!

# 89
mio_17 - това с тубита вода на терасата не е много добра идея,защото във водата доста бързо се развиват микроорганизми,освен ако не я сменяш всяка сутрин,гледам че си от София,просто се регистрирай в страницата на ВИК и когато има планирано спиране в района ви ще получиш майл.

Общи условия

Активация на акаунт