SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 254
  • 711
  •   2
Отговори
# 225
Moмичета току що попаднах в тъмблрто на това /съжелявам ако е пускано/ :

">#at=55[/video]

Джаред дублира, супер готино е за слушане, но на Дийн дубльора е  Sick ужас.

Дейна много готино клипче   bouquet

# 226
Moмичета току що попаднах в тъмблрто на това /съжелявам ако е пускано/ :

Джаред дублира, супер готино е за слушане, но на Дийн дубльора е  Sick ужас.

Дейна много готино клипче   bouquet

Дали ще можем да ги теглим от някъде и поне да са с такова аудио, не японско  newsm78

# 227
Добро утро  Hug 
Направихте ли си утринната гимнастика - цък цък

Джаред с V деколтето ще ме преследва цяла ден и Коничи уа, мацки  Grinning  Ей, много са хубави  Heart Eyes

Единият от двамата не участваше ли в озвучаването на неговия си герой в японското аниме? Дженсън?  Не си спомням точно, Златото ни информираше.

# 228
  • В средата на времето
Единият от двамата не участваше ли в озвучаването на неговия си герой в японското аниме? Дженсън?  

Дженсън озвучава един герой от анимацията "Торн" Simple Smile

Изи, къде си го помъкнала така Дийн ???????

Никъде. Помагам му да се изправи просто. После ще му оправя тениската, ще я поизпъна, с небрежен жест ще изтупам тук таме прашинки по нея, ще се усмихна ослепително и ще кажа "За мен беше удоволствие, Тренер"  newsm03

Благодаря на всички за клипчетата Hug. След като си изпия кафето от Лили  bouquet и се поразтегна на сутрешната гимнастика,  Grinning ще заседна да ги изгледам.

Добро, зимно утро от мен  bouquet

П.П...Мирка, страхотен гиф в подписа ти Grinning

# 229
Добро утро и от мен,
при мен е истинска пролет (късна), та ви праЩам много слънце за да ви е усмихнат деня  Hug Hug Hug
Лили, ммммммм кафенцееее   bouquet мерси ....

...
Единият от двамата не участваше ли в озвучаването на неговия си герой в японското аниме? Дженсън?  Не си спомням точно, Златото ни информираше.

Мирка по долу го е пуснала. Джаред го озвучава. А както ти е казала Изи, Дженсън "Трон" и "Батман .... " , нали?
Мирка, приятна почивка към родния край.
Оххх как искам и аз да си идаааа  Cry ...

# 230
  • В средата на времето
при мен е истинска пролет (късна), та ви праЩам много ...

Завид. Ей за това искам да живея някъде на юг Laughing Искам да има само пролет и лято Grinning

Мирка по долу го е пуснала. Джаред го озвучава. А както ти е казала Изи, Дженсън "Трон" и "Батман .... " , нали?

За "Батман" Златето трябва да се изкаже или някой друг. Аз това инфо съм го пропуснала Laughing

Изгледах кратичкото видео с "Коничи уа" Grinning Дженсън, според мен, трябва да сключи договор за озвучаването на аудиокниги.  Simple Smile

# 231
... Дженсън, според мен, трябва да сключи договор за озвучаването на аудиокниги.  Simple Smile

Ммммммм да. Дори да не разбирам инглиш пак Ще си ги купувам  Mr. Green

Изи, то цяла седмица е пролет, ама и студа дето го има не е за пренебрегване. Най добре да сме на Бахамите  Whistling

# 232
Добро утро!

Бичито, и аз яко ти завиждам в момента за пролетното време. Аз по принцип не я обичам зимата, ама сега като е към края съвсем не мога да я трая  Close.

Дженсън наистина озвучава лошия в последния анимационен Батман, а също така и някакъв си там в Трон-играта. В СПН-анимето гласът му ще се чува само в последните два епизода на сезона, а Градинарките може да си го слушат техният патрон във всяка серия.

# 233
  • гр. София
Ето ме и мен  Hug
Мирка, много се радвам, че разказчето ти е харесало. И понеже е писано от Чък, бъди сигурна, че ще се сбъдне. Хич не съжалявай, че не си сред онези джофри (ех, кисело е пустото грозде...), които се снимат на конвенциите.

Хубав ден на всички!  Heart Eyes

# 234
  • В средата на времето
Най добре да сме на Бахамите  Whistling

.... или Бора Бора .? Simple Smile (това място ми е едно от мечтите Heart Eyes)

Анимационното SPN ще се котира май само в Япония Rolling Eyes Всъщност то само за пазара в Япония ли е направено? Thinking

# 235
Мирка беше пускала преди няколко дена едно клипче на Миша с маймунска шапка по MTV. Ето още едно малко по-различно пак от там. Има невключени в промоклипчетата кадри от днешния епизод + малко Дженсън. Съжалявам, че и толкова лошо качество, но само такова успях да го намеря. Надувайте волумето до дупка и слушайте фнимателно  Grinning

# 236
Добро утро. Точно с Роза си говорехме колко е студено и как ни е писнало от зимата. Като дойде февруари и направо не издържам вече, то не е вятър, не е сняг, не е студ пфууу...

Диди, къде си, намерих гифа на Дженсън, който търсиш, заповядай...

Нещо горещо в студа Laughing в тмбрл е пълно с подобни неща, направо е златна мина...
И ох най-накрая е петък Grinning
Кой ще гледа с мен в 4 през нощта, дайте да си спретнем среща Grinning

Ох ще редактирам. Дай да опитам новото бутонче...

# 237
Добър ден!

6о градуса, слънцето печееее, мирише на нощна влага и земя... Удоволствие!

Amore,
Чудесно клипче. Благодаря Hug .
Брой ме на линия от някъде към 2.30 нататък ваше време.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 11:44 от Impala

# 238
  • гр. София
Апокалиптик, разчисти си малко пощата, моля!

И да не е спам:

# 239
Инче, Hug Hug
Диди, къде си, намерих гифа на Дженсън, който търсиш, заповядай...

хе хе ама как знам кога да се поява, а, след теб потичквам, т. е. след гифчето на Дженсън, сега го складирам на колкото места е възможно, че да не го затрия пак  Blush

Ще се реванширам  Wink
Нещо горещо в студа Laughing в тмбрл е пълно с подобни неща, направо е златна мина...

Това може не само да ме сгорещи(аз наистина преди малко влязох на топло), може направо да ме превърне в газообразно състояние  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт