SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 26 104
  • 711
  •   1
Отговори
# 60
Ха сега гледайте как Ще се изкупят всички, българо - френско - полски - разговорници за начинаеЩи и напреднали от книжарниците и как Ще се среЩнем всички някъде между Полша и Франция  Joy Joy Joy
Ама не спирайте разказа моля ви  Praynig

получих сладък гърч .... вадя си възглавничката от чантата и Ще припадам  smile3544 мълчаливо.

# 61
  • # супернатурална #

...и Галя и Апокалиптик за къде ще хванат всъщност...и с какво  Crazy Grinning

Apocalyptic, станала сте цветна Simple Smile... а черно-белият период така да Ви отиваше Wink

Благодаря, че попита  Flutter
Купихме билети за Ванкувър през Франкфурт. О, я, гемахт! На Лот полиш авиолайн  Rolling Eyes Обаче! Тъкмо да се чекираме и кой съзираме?

Инчето ми вика-"Мило, аз оттук не мърдам!" И двете се втурнахме да му...носим куфарите  Laughing

# 62
И така стана, че с Галя, като първи дружки, се сбихме малко коя да носи по-големия куфар... Joy

# 63
  • В средата на времето
Ох, снимката на Дийн налегнат от дълбоки, екзестенциални терзания и облегнат на вратата ми е особено любима Heart Eyes

Инчето ми вика-"Мило, аз оттук не мърдам!" И двете се втурнахме да му...носим куфарите  Laughing

...той не биде ли отвлече по-напред в сценката, заедно с брат си? Или това е някаква паралелна Вселена. И ако не - брат му къде е? Ако да - къде за бога ще носите куфарите му? Joy

# 64
  • # супернатурална #
Мило, дай да се разберем без бой, че последния път ни отмъкнаха командосите. Ако искаш ги носи и двата, аз ще му духам с ветрилце, че ей го на, пак взе да се поти Heart Eyes

...той не биде ли отвлече по-напред в сценката, заедно с брат си? Или това е някаква паралелна Вселена. И ако не - брат му къде е? Ако да - къде за бога ще носите куфарите му? Joy

М-не, отвлечен беше Сам, а ние докопахме Джаред  Laughing Къде-къде? В хотел ще му ги носим, у нас не мога да го заведа Tired

# 65
И тук така Mr. Green :
"Виждайки суматохата, Бела захвърли скъпото си палто, грабна една от количките за багаж, гътна в нея двуметровото въплъщение на женските мечти и подпали гумите."

АААААА, закъснях #Cussing out !!!

Галче,
'Ветрилце' Shocked ?! И 'що Amore-то да мъкне и двата куфара?

Izida,
Никоя не се е досетила за Дженсън досега - действай бързо Joy !

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 16:34 от Impala

# 66
  • # супернатурална #
 Joy Joy
Ветрилце ми, какво друго  Rolling Eyes
Импалко, ти си бърза, ама аз съм маневрена Laughing
Инче, ти не я слушай за куфарите, стискай здраво, че а ги изтърва, а ги натовари в багажника.  Laughing

# 67
Неее, Аморето просто искаше да носи по-големия куфар, но Галчето спечели борбата с хитрост, просто ми показа нещо и аз се разсеях Blush Сега вече се налага да ги нося и двата, че и в багажника да ги сложа... егати...

# 68
Ай ся, на гъвкавост ще се обиждаме Crossing Arms .

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=531679.msg16689154#msg16689154

Тц, аз на един брой не се навивам.

# 69
  • # супернатурална #
Знам, но куфарите са два Joy
Ей, верно ли Дженсън никой не го ще, да го приберем с Инчето, да не седи така сиротен на летището

# 70
Ама за какво са ми куфари Shocked , пък били те и два?! Да не искаш да обличам дрехите му: дънките, широкия, здрав, кожен колан, каубойските ботуши?

И не, Дженсън е за Izida - тя първа се досети за него, нищо че още не го е """заплюла""". Не успява да се вреди жената от вас, ненаситници с ненаситници. Къш Joy !

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 16:11 от Impala

# 71
Знам, но куфарите са два Joy
Ей, верно ли Дженсън никой не го ще, да го приберем с Инчето, да не седи така сиротен на летището
Галя, какво ти става, нали точно така ме разсея, като ми показа идващия към нас Дженсън? Като видиш по-високия и губиш дар слово и всяква мисъл Grinning

# 72
  • # супернатурална #
От поседното няма много за губене, но да, права си, че като видя високия, тъмнокос, сивоок, широкоплещест, усмихнат, слънчев, запотен, тръпчинест, млад, гладък, стегнат...за какво говорех...а, да та като го видя и късам лентата  Joy
Импалко, к'во ни гониш сега, командосите как бяха  Laughing

# 73
Твърдо добре. Сега реанимират, милите, вързани. Излязоха им душичките от 11:14 насам. Аз... ловувам обикалям Whistling ...

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 16:35 от Impala

# 74
  • # супернатурална #
А къде, викаш, ги върза  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт