SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 26 057
  • 711
  •   1
Отговори
# 105
Предполагам че и тя му говори на Вие: 'Анкор, мосю, анкор! Пю рапидЕ!'

Благодаря   bouquet за спойлерите - пак няма да се спи петък срещу събота - обичам Peace .

# 106
Предполагам че и тя му говори на Вие: 'Анкор, мосю, анкор! Пю рапидЕ!'

Благодаря   bouquet за спойлерите - пак няма да се спи петък срещу събота - обичам Peace .

Значи репликите са

Бонжур!
Анкор, мосю, анкор! Плю рапид!
Мерси боку!
Оревоар!

(прекалено много говорене за нощ с Джаред ако питате мен... загуба на ценно време)

всички да учат наизуст и да са готови за заснемане на сцената
Action!

# 107
Edit на сценария - направо изтрийте Анкор и т.н.
От Бон жур следващите реплики да са направо Оревоар Mr. Green

Междинното време си знаем как да го уплътним и без нужда от думи Crazy

# 108
Сцената колко минутки трае Laughing ?

А, не, аз не мога без 'Анкор!', та дори 'Репете!'

Снимки на Дженсън: http://lindsaylovesherbike.blogspot.com/2011/02/jensen-ackles.html

# 109
  • # супернатурална #
М-да, говорим си на Ви, защото се уважаваме. Често и по много  Laughing
Белс, не разбрах какво питаш, но да обясня: написах го на бълг., прекарах го през гугъл и ви постнах френския вариант, а после и оригинала  Laughing Предлагам игра-кажете какъв СмС  вие бихте искали да получите от любимия  Laughing

# 110
Предлагам игра-кажете какъв СмС  вие бихте искали да получите от любимия  Laughing

Супер идея! Може ли да цитираме вече реално получени есемеси? Simple Smile

# 111
М-да, говорим си на Ви, защото се уважаваме. Често и по много  Laughing
Белс, не разбрах какво питаш, но да обясня: написах го на бълг., прекарах го през гугъл и ви постнах френския вариант, а после и оригинала  Laughing Предлагам игра-кажете какъв СмС  вие бихте искали да получите от любимия  Laughing

а аз реших, че е някакво стихче на френски и затова го преведох на бг Simple Smile
ти от бг на френски, аз обратно... знаем как да си оползотворяваме времето, това е сигурно...

аз от Дженсън (тази седмица съм на вълна Дженсън) искам да получа смс 

Чакам те гол! Идвай веднага!

кратко и ясно, не ми трябва поезия на мен Simple Smile
(говорим за виртуалните любими нали? или пак не съм разбрала)

И понеже се рових в разни сайтове, сигурно навремето сте го обсъждали, ама ви пускам да видите..

Роклята на госпожа Падалеки за сватбата е от тази дизайнерка поне доколкото разбирам обувките са от този въпреки че на сайта не видsх обувки...

а фотографката е тази

ако има такива дето още не са се женили (като мен) да знаят от къде да избират като му дойде времето Simple Smile

# 112
  • # супернатурална #
Може ли да цитираме вече реално получени есемеси? Simple Smile

Естествено. Аз как цитирах  Laughing

Белс, твоя Дженсън не си хаби буквичките  Joy

# 113
  • В средата на времето
От Бон жур следващите реплики да са направо Оревоар Mr. Green

E не може без Мерси Боку все пак.  Grinning Трябва да се вмъкне някъде по средата задължително Laughing

Предлагам игра-кажете какъв СмС  вие бихте искали да получите от любимия  Laughing

"Спечелих 6-ца от тотото. Сметката ти е заредена. Заминавай на околосветско" Joy Хич не съм романтише, ама нещо ми бяга по тъча романтиката.  Laughing

# 114
Ако става въпрос за Сам и Дийн може и да не пращат смс ами да ми изпеят ето тая песничка  Laughing

# 115
Толкова много материал за четене, че Хабсолютно вече забравих как ми се искаше да се изкажа  Joy  Запомних, че е имало някаква френската завръзка и ракийката бързоубийка на Сончето  Joy   Тенкс за спойлери, кратки разкази, горещи СМС-си, щях да напиша СРС-та  Joy  и за всичко, с което сте се замеряли

Белс, значиии, госпожа Падалекова сме я признали, че има вкус. Най-вече за мъже  Grinning

# 116
И понеже се рових в разни сайтове, сигурно навремето сте го обсъждали, ама ви пускам да видите..
Роклята на госпожа Падалеки за сватбата е от тази дизайнерка поне доколкото разбирам обувките са от този въпреки че на сайта не видsх обувки...
а фотографката е тази
ако има такива дето още не са се женили (като мен) да знаят от къде да избират като му дойде времето Simple Smile

Ух, защо не устисках още четири години Joy . Ама не - зор да се бракуваме.

SMS oт Уинчестър: now - стига ми Peace .
Последният от Милото Heart Eyes - за Св. Валентин и ми го изпрати докато бяхме заедно - леко се притесних Whistling .

PS. Имам чувството, че ще ме превъзпитават скоро ooooh! .

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 22:49 от Impala

# 117
Туко що го видях това в една от Уинчестър групите във Фейсбук, няма как да не го споделя с вас:

Знаете ли, че в "Свръхестествено" вместо мръсотия се използват натрошени бисквитки Oreo...

(Да ти се дояде натрошена бисквитка Орео... Или по-скоро - да ти се доще да я оближеш  Joy )

# 118
  • # супернатурална #
 Joy
Това Джаред или Дженсън го обясняваше на една конвенция. Не помня за коя сцена, но бил затрупан с пръст "Орео", имал и в ушите, а Джаред започна да си бъка в ушите и да се прави, че яде Joy Ей, много е щуро парче  Heart Eyes Laughing

# 119
Знаете ли, че в "Свръхестествено" вместо мръсотия се използват натрошени бисквитки Oreo...

(Да ти се дояде натрошена бисквитка Орео... Или по-скоро - да ти се доще да я оближеш  Joy )

Joy hahaha Joy Определено!

Ние с мойто мъж СМС-си почти не пишем. Май за всичките години заедно дали има и 3-4 да сме си обменили Rolling Eyes Последния беше нещо от сорта :"Купих ти онази огърлица" Flutter Никаква романтика няма в него, а вече май и в мен.

Общи условия

Активация на акаунт