SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 25 984
  • 711
  •   1
Отговори
# 120
Хм, любимият ни Бен Едлънд, известен повече с ужасно смешните епизоди, които прави, ще се прояви и този сезон - на 5 Май. Източник: http://stayinginwithvlada.com/2011/02/23/ben-edlund-to-make-his- … ebut-this-season/

# 121
Изписахте света ей,
и тъй като тотално си забравих мисълта ви пожелавам Лека НоЩ

# 122
Ровичках се в старите ни теми за друго, но попаднах на този пост на Злата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484546.msg14888639#msg14888639 и за пореден път изпоприпадах на това:

Аууууу, направо не е истина снимки с какъв размер намерих на Дженсън  Heart Eyes - 1, 2, 3, 4, 5, 6  Heart Eyes Heart Eyes

Въх, отивам да сънувам устни, зелени очи и набола брадичка! Heart Eyes А - и да не забравя - черни ризки.

Бичи, Hug Ех, този Били Айдъл колко енергично въздейства преди лягане. Пак ще се отправяме към леглата с палави мисли в главите. Simple Smile Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 01:07 от Dana_Scully

# 123
  • КиТ
Туко що го видях това в една от Уинчестър групите във Фейсбук, няма как да не го споделя с вас:

Знаете ли, че в "Свръхестествено" вместо мръсотия се използват натрошени бисквитки Oreo...

(Да ти се дояде натрошена бисквитка Орео... Или по-скоро - да ти се доще да я оближеш  Joy )

Ма не се сдържа и тука да го пуснеш hahaha hahaha hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=WulWk-NT-Wc (нещо не ми се получава новата джаджа! Rolling Eyes) ето е конвенцията Mr. Green,тя е изнамери да доказва Joy Joy Joy Joy,ма не се спря би  Crazy и аз и викам,че искам аз да съм праста Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .. след това се намесиха други персонажи и стана прекалено много тестерон,ма няма как Mr. Green Joy Joy Joy Joy

За СМС: Идващ ли? или изкефи ме на Импалка: NoW...стига да видя името,ако ще и празен есемес да е Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 124
Здравейте момичета. Влизам по нощите да ви се оплача, защото знам, че ще ме разберете. По ягодите, защо се родих в БГ и защо не съм милионерка? Питате се "таз пък к'во и стана?". Ми току що Миша туитна тази снимка /цъкайте за големи/
Значи тази /да я наречем/ lucky bitch, не стига, че има да си плати за златен билет или каквото там се води, ами Миша и туитва за нея  Twisted Evil Искам и аз така да го гоня и дърпам, все ще ми падне нейде  Rolling Eyes Laughing

- Aнгелско докосване, съмнявам се после да са се свестили лесно  newsm61

Ето още снимки от профила и във фликр/където има няколко папки със снимки, за който бих убила, да съм на нейно място/ - - на последната се надявам момчетата да са и причинили това за което се канят /знам, че съм лоша, ама и женската завист е страшно нещо  Laughing/

Значението на израза "lucky bitch", се пояснява в по-горните ми писания...та да си задам въпроса- -Защо по малинките съм се родила в БГ и защо нямам толкУз пари, че да отида на някой кон със златна карта на врата си?  Crossing Arms Thinking Crossing Arms Tired
Уф оплаках ви се  Hug

Импалка утре ще потърся снимки на Кас и ще пратя, благодаря ти  Hug  bouquet

ПП- Ето още малко "lucky bitch", тука и правят ексорсизъм, макар, че съм сигурна, че тя си мисли за обладаване  Twisted Evil

нали?

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 02:48 от Mupka

# 125
Mupka,
Не знам как да те утеша, затова просто Hug Hug Hug .
Вече не мога да коригирам първи пост, но в следващата тема, ако я правя аз Rolling Eyes , разбира се, ще сложа задължително и снимките на Кас. За мен би било удоволствие.

Не малко спойлери за мета епизода: http://tvovermind.zap2it.com/thecw/supernatural-tv-news/supernat … ance-review/49363 . Явно ще трябва се гледа и слуша особено внимателно и/или дори повече от един път. Дано!

Още един материал за 6.15: http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2011/02/supernatural-pre … ed-padalecki.html . Хареса ми частта: "The ratings may not be super, but they're great by CW standards, and we have no reason to fear that this will be our last season of Winchesters." Peace Grinning

И накрая, непотвърдени заглавия на два от последните епизода от сезона: 6.20 ‘The Man Who Would Be King’ (със сценарист и режисьор Бен Едлънд) и 6.21 ‘The Haunter of the Dark’ (източник).
Maлко инфо напосоки от гуглестия чичко:
The Man Who Would Be King: филм по книга. Има и песен на Iron Maiden, както и на The Libertines. Познайте от раз коя ми харесва Laughing .
The Haunter of the Dark: книга и песен. Tук ме изгубиха.

Лека нощ / Добро утро Laughing

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 02:34 от Impala

# 126
Mupka тази "lucky bitch" с допълвам "crazy look" на доста места се е намърдала, разгледах и профила. Close
ИмпаЛке мерси за спойлерите,ама остават вече има няма няколко часа до серията и няма да се спойлирам повече,че да има повече изненади  Laughing

Момичета да знаете така съм се зомбирала с тоя сериал и форума направо не мърдам от компютъра,че чак приятелят ми ме пита отстрани: Деси тука ли си?  Laughing
Вчера чак ми показа спойлер за новата серия   Grinning

Ще наруша традицията на Бичито и днеска е от мен кафето  Simple Smile сладкишите от нея  Wink Дано не се сърдиш Бичи  newsm03
Ето ви якобс да ви удари чаромата и от леглото направо тука  Grinning

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 07:56 от Mother 0f All

# 127
Маме, за кафето получаваш голям   bouquet от мен   Мирка, не се разстройвай толкова  Grinning  Да сме благодарни, че можем поне да гледаме сериала, че ....................  Не ми се мисли просто. А и не знам дали, ако го барнеш Миша-та, ще изкараш спокойно следващите си поне 2 години реален обикновен живот. Аз не бих. Допускам, че има мъничка вероятност нещо да ме подразни и да ме отрезви. Ама какво съм се размислила, ако някой от нас иде на конвеншън със специален пакет, ще разправя

# 128
Добро утро
Вчера не можах да се включа адекватно, но пък за сметка на това попих всичко,  което сте напускали през предходното денонощие.
Даже свих някое и друго нещо за собствена употреба  Grinning

Ровичках се в старите ни теми за друго, но попаднах на този пост на Злата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484546.msg14888639#msg14888639 и за пореден път изпоприпадах на това:
Аууууу, направо не е истина снимки с какъв размер намерих на Дженсън  Heart Eyes - 1, 2, 3, 4, 5, 6  Heart Eyes Heart Eyes
особено 1,2,3,4,5,6

Лек и успешен ден!

# 129
  • В средата на времето
Добро утро  bouquet

Мирка, бели ядове са това Hug. Тя може и да има възможност за златни пакети Crazy, но пък ние сме по-хубави 4470 ... (казала лисицата за гроздето, което било високо Crazy)

По ягодите....
....Защо по малинките...

Joy а това го схвананах на второ четене Joy.... Чудих се какви са тези плодови желания в поста ти Crazy

Дейна, хубаво припомни тези красУти, че този път да си ги запазя  Laughing

Кафето в зелени чашки ми харесва  bouquet

# 130
Маме   love001 мога ли да ти се сърдя  Hug Hug Hug, мерси за кафенцето   bouquet наистина е доста апетитно (макар нивгъш в живота си да съм опитвала Якобс  Embarassed). Ето ги и сладкишите и специално за Мирка  Hug
Аз Ще сервирам друго в късния следобед  Laughing.
Мирка, пиленце, не се ядосвай. И аз много пъти съм се ядосвала заЩо по ягодите ( Mr. Green много як израз) не съм се родила слаба американка от Тексас или френска англоговоряЩа Канадка живееЩа във Ванкувър .....

... . Хареса ми частта: "The ratings may not be super, but they're great by CW standards, and we have no reason to fear that this will be our last season of Winchesters." Peace Grinning

Мерсаж за цяяяялото инфо Импалка  Hug.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 09:36 от bichito

# 131
  • # супернатурална #
Добро утро! Благодаря за кафенцето и за сладкориите. За тези, на които все не им стига-НА, ЯЖТЕ  Laughing И утеха за Мирка.

# 132
  • гр. София
Брютру и от мен!  Grinning

Здравейте момичета. Влизам по нощите да ви се оплача, защото знам, че ще ме разберете......

Миркааа, няма да плачкаш  spoko
Чък ще напише една история за теб и Кас, а нали знаеш, че каквото напише той се сбъдва   Wink

# 133

Миркааа, няма да плачкаш  spoko
Чък ще напише една история за теб и Кас, а нали знаеш, че каквото напише той се сбъдва   Wink

наистина лиии?!  Praynig Hug Heart EyesСупер, това със сигурност ще ме зареди, знам, че ще е уникално. О Розе, нямам търпение да прочета, а щом Чък го е пророкувал и написал, 100 на 100 ще стане...УРА!  Хахахах нека се пукнат всички лъки бичис  Mr. Green Laughing newsm68
 Знаех че ще ме разберете  момичета Hug
Люска едва ли ще може да ме разочарова след като се познавам и ако се видя на живо с Миша, повярвай ми мозъкът ми няма да възприема и предава нищо поне 24 часа след това  Crazy Но за 2те години си абсолютно права  Hug
Бичи леле какъв хубав Миша си ми пуснала   bouquet Hug   bouquet

Импалка за другата тема ще съм готова с красив Кастиел  Hug  bouquet

Изи хахаха колко и нескромно да звучи - много истина има в твоите думи   ladyuu

# 134
Импалка за другата тема ще съм готова с красив Кастиел  Hug  bouquet

Mupka,  Hug
Надявам се да не прозвучи гадно на теб и останалите, но искаш/искате ли следващата тема да е посветена на Кас? Досега, мисля, не е имало такава, а заслужава. От епизода, който очакваме, ще има и нов матрЯл.

'Aй стига само с теЯ братя Joy !

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 02:41 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт