SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 251
  • 711
  •   1
Отговори
# 300
Серията изгледана Party Много добра. Много.  Grinning Ще изчакам с коментарите. Grinning
Мислех си, че би било забавано и ако бяха изпратили истинските Джаред и Дженсън в света на Дийн и Сам Mr. Green

Ммм, серията беше един път! Рядко се случва толкова много да се смея на нещо по тв - а тук смешното беше, че голяма част от смешките могат да ги "хванат" само феновете, запознати в детайли със сериала.
Епизодът беше чудесен. Simple Smile Отивам да го гледам пак, този път със субтитри. Папи доста зор трябва да е видяла, за да преведе смешките, отивам да видя как се е справила.

# 301
Изгледах и аз! Страхотна! Не съм се смяла отдавна така!!!

Съгласна съм с Дейна - само "посветените" ще успеят да хванат целия смисъл на муцунките и позите!

# 302
  • # супернатурална #

Мислех си, че би било забавано и ако бяха изпратили истинските Джаред и Дженсън в света на Дийн и Сам Mr. Green

Оо, това е страхотно! Как щеше да живее Джаред без солариум, не знам  Laughing мисля си и колко хубаво щеше да е , ако финалът на филма е нещо подобно-Кас изпраща Сам и Дийн в нашия свят, където няма ангели, демони  и чудовища и където може да не са братя, но могат да са най-добрите приятели, даже може да се научат да бъдат и актьори.

# 303
  • София
Моля, разяснете на не-толкова добре запознатите с детайлите  Praynig
Кои бяха хората от екипа - Робърт Сингер, Ерик, Сара ...?
Истинските ли бяха?
Иначе много ми хареса серията, голям смях като се напъваха да "играят" себе си  Joy Joy Joy
Жената на Дженсън защо ли не се появи, даже не се спомена  Thinking

# 304
"Еей, Джей Зи"  Joy   дотук бях като ме изстреляха навън и сега засядам да доизглеждам. А, да, и г-жа Падалекова видях, наконтена за мароприятие  Grinning  Определено ще започна отначало. Светът на киното е привлекателен, а малко но доближиха и до СПН кухнята.

# 305
  • Разпиляна във въображението
E, явно аз отново ще бъда от мрънкащите. Изгледах серията, посмях се малко, а после ми стана скучно. Няколко скеча, но това не ми е достатъчно. "Действителността" не ми беше истинска и не почувствах някаква разлика. Беше си измислена и не разбирам напъна да го направят това. Актьорите в действителност са си добри приятели, защото ги изкараха, че не си говорят? Или, че Миша се държи като гей. Само това, че пуска съобщения в туитър ми се видя достоверно. Дженсън го изкараха ергенин. Защо? Отново Сам да е щастлив и в другия си живот, а Дийн да е самичък. Можеха да включат един разговор с жена му, дори и да не е самата тя. Играта на Джен ми се видя неестествена, т.е. на много места беше фалшива и преиграна.

Серията сигурно имаше около пет-шест съществени минути, които ще запомня - Балтазар помогна на Кас да се въоръжи, а Рафаел е в тялото на жена. Това е. Другото ще е нещо, което ще забравя.

# 306
  • В средата на времето
Кои бяха хората от екипа - Робърт Сингер, Ерик, Сара ...?

И тримата са изпълнителни продуценти. Ерик Крипки режисираше SPN първите 5 сезона. В шести сезон го смени Сара Гембъл. Simple Smile Имената им излизат винаги на края на всяка серия Peace
Беше много символично килването на двама от тримата  Crazy Но ако бях аз, бих килнала Сара, а не Ерик Twisted Evil

Жената на Дженсън защо ли не се появи, даже не се спомена

Защото г-жа Екълсова имала ангажименти по време на заснемането на тази серия и за това не успяла да вземе участие. Rolling Eyes
Г-жа Паделкова нещо не ми допадна. Ролята и беше малко... Rolling Eyes

Мир, много си строга Grinning Wink Не смятам, че не споменаха жената на Дженсън, за да излезе пак той сам и самотен. Нямам идея защо поне я не споменаха, но аз съзирам пръст на Дженсън тук. След като жена му е била възпрепятствана, възможно е той да не е пожелал да се споменава семейното му положение  Crazy
Това дето уж не си говорили и аз не го разбрах, но тъй като серията си беше едно криво огледало, предполагам, че това се вписва напълно в идеята на серията. Противопоставяне на образите, за да изпъкне това, колко близки са Сам и Дийн. Отново. Серията беше до някъде опит да се осмее реалността, но не злободневно, а ей така, за fun Laughing Peace За това аз съм доволна.
Докато се опитваха да изиграят сцената, Джаред беше толкова забавен в чуденката си къде по дяволите да си дене грамадните ръци и какво точно трябва да прави с тях Grinning Бе имаше ценни моменти за мен.
Хареса ми, че Балтазар (обичам акцента му Heart Eyes) и Кас изиграха Рафи, който пък е в тялото на жена Laughing

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 17:58 от Izida

# 307
  • София
Не, че нямаше серията  смешни моменти, но единственото, което ми остана като въпрос след нея е....наистина ли не могат нищо по-добро от това да измислят??????? Толкова ли вече са кухи от към идеи....въобще....някакво пълно разочарование....

# 308
Не, че нямаше серията  смешни моменти, но единственото, което ми остана като въпрос след нея е....наистина ли не могат нищо по-добро от това да измислят??????? Толкова ли вече са кухи от към идеи....въобще....някакво пълно разочарование....

Пак сме на едно мнение.

Намерих гифче, което да ми илюстрира петте минути, важни за мен в серията

Явно не могат да измислят нищо повече, щом следва уестърна. Някой е на лигава вълна и освен хумор друго не му идва на акъла да измисли. Мамата я забравиха и на дневен ред излизат Ангелите. Макар че и това не е сигурно като се замисля Thinking

# 309
  • София
Аз нямам против ангелите да си излизат на преден план...ама и мамата да си тече...

Помня сериите с Гейбриъл...ми и те бяха хумор и той ги меткаше някъде...ама бяха много по-готини и си оставаха в духа на сериала....тази препратка тип зад кадър на шоуто ми  беше тъпичка...

# 310
Аз също, ако сюжетите си вървят паралелно. Още малко и излизат отново в почивка и после идва края на сезона. Защо е това разкатаване?

# 311
  • София
явно защото сезона си е насилен...не случайно искаха да го спират след 5....

не че не мога 10 такива сезона да изгледам, но наистина не е сериала, който беше...всъщност в целият сезон има 2-3 хубави серии.

# 312
  • # супернатурална #
Добре де, ама нали това е серия "между другото" И от нея не сме очаквали да продължи основната нишка, а да направи едно "разпускане". Разбира се, че няма да покажат истинските, ама исинските Джаред и Дженсън, не мисля, че самите те ще допуснат толкова много да им се навлиза в личното пространство, както и изключвам къщата на Джаред да е чак такъв паметник на Тексас - (заигравката с "Далас" беше много яка), нито да има рисувани портрети в стил "Мерелин Монро".  Харесва ми, че сега феновете се чудят, кое от всичкото е истина, на ясно сме, че това, че не си говорят, е измислено, но дали все пак Джаред не държи солариум на видно място, а Дженсън-аквариум в "трейлура" си. Всички бяха иронизирани, дори Сара, която все едно продължават да не я взимат насериозно  Laughing А как Крипке се радваше на добитата популярност, заради смъртта на Миша- черничък, но на място хумор.

# 313
  • София
е какво между другото...трябва ли да има серии между другото...и то  всъщност до тук почти всички серии са малко или много като между другото....ама аз пък искам малко серии и само от другото.... то наистина колко такива имаше в този сезон? без ретроспекции, без Лиса...без между другото???

И точно такова ли трябва да е между другото...ми да си направят пък зад кадър като искат...това изобщо не го  и броя за серия.

А между другото аз спойлери и трейлъли не следя...така че нямала съм очаквания серията да е пълнеж...

# 314
  • В средата на времето
Аз нямам против ангелите да си излизат на преден план...ама и мамата да си тече...

Ако трябва да съм честна, на мен това с Майката на всичко зло ми идва много изсмукано от пръстите (и даже не ми липсва, че не развиват до момента темата), ама хей...като няма риба и ракът е риба Rolling Eyes

... а Дженсън-аквариум в "трейлура" си.

Съгласна съм с теб. А рибите може да са и някаква препратка към зодията на Дженсън Grinning..или пък кат видна риба, да си обича братовчедите Joy

е какво между другото...трябва ли да има серии между другото...и то  всъщност до тук почти всички серии са малко или много като между другото....

За мен, този сезон много куца. Казвала съм го и друг път. Ясно е, че така ще бъде до края. В светлината на това даже не виждам какво мога да искам, защото е ясно, че няма да се получи. За това се радвам на такива епизоди. Беше различно. Предпочитам да гледам майтапчийски серии, при липсата на добри идеи, отколкото епизоди тип от миналата седмица Peace
Направо не знам какво ще е сезон 7 Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 18:15 от Izida

Общи условия

Активация на акаунт