SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 207
  • 711
  •   1
Отговори
# 345
Хайде още поздрави...

# 346
Bella , откъде са тези гифчета,много са яки  Grinning

# 347

Хайде още поздрави...

О, някой е вършал в балалайката

Ха ха образи са големи, Дийн как гледа страшно, все едно бик налита на червено, а пък Сам как се кекерчи, като някой примадон е  Joy

Видях, че сте писали относно сюжетната линия за майката и ангелската гражданската война, надявам се след каубойската серия да засегнат и развият поне едната от тях, на мен би ми била по -интересна втората, въобще цялата концепция с ангелите, добри и лоши ми е интересна. Аз все си мислех, че ангелите могат да бъдат само добри.

# 348
  • София
хъм....аз доста често съм я срещала тази концепция, че те никак не са всъщност точно добри...те са войни...няма как да бъдат...

# 349
  • # супернатурална #
Историята трябваше да приключи след пети сезон, но понеже ние, феновете, токова много искахме да не свършва, и защото могат да изкарат още пари от шоуто, то продължи. Един вид казали са си-каквото и да става оттук на татък, все е нещо, дай поне да се позабавляваме. Ще дадем на Сара да си поиграе на шеф, на Дженсън-повече комедийни роли, на Джаред цяла серия уестърн, а на зрителите-избор да продължат да ни харесват толкова, колкото преди, или не. За мен шести сезон   е , както каза Дийн за душата на Сам, подарен кон, нещо на което много се надявах и приемам със всички възможни рискове. Въпреки това съм оптимист и смятам, че сериала има още много да даде  Peace
myri76 ,  Hug С какво/кой да те посрещнем  Wink

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 22:01 от Г. Краули

# 350
  • В средата на времето
Историята трябваше да приключи след пети сезон

Или просто Крипки не трябваше да сдава поста. Crossing Arms

myri76 ,  Hug С какво/кой да те посрещнем  Wink

myri76, добре дошла на Маракана.  Grinning

Бела, хубави гифчета Grinning Феновете не спрят, не спят Grinning Преди си мислех, че само от тази серия могат да се направят няколко десетки забавни гифове. Simple Smile

# 351
# 352
Bella , откъде са тези гифчета,много са яки  Grinning

Добре дошла!   bouquet

От tumblr- то са!

аз гледам да не досаждам много с гифчета, ама не се сдържах

Simple Smile

хайде още две и спирам за тази вечер Simple Smile

# 353
Ох, Импалче, любов!!!!

чак сега видях подписа...

и коментара....

страхотно!!!

Joy Joy Joy Joy Joy

ама нали казахме, че не може да си измисляте сами репликите...

ама хайде прощавам ти... много добро попадение!

# 354
  • # супернатурална #
myri76, щом си за Маракана, тренерът те приветства. Ама съвсем безразлична ли си към тези прелести  Rolling Eyes
Импалко, благодаря за овършаното, е сега отивам да сричам  Laughing

# 355
Bella, Heart Eyes
'Що да не може Mr. Green ?! Приеми ги като прочетени мисли Mr. Green .

# 356
Може ли аз да съм втората Импала,

моля те моля теееее

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 357
  • # супернатурална #
Белс, може и да греша, ама по-скоро ще те огрее суинг със сем. Падалеки  Laughing

# 358
Усмихна ме днешният епизод, обичам такива "пълнежи" Heart Eyes Много култови реплики, смешни физиономии, закачки с феновете. Сам, опитващ се да вкара в употреба ръцете си, без да е сигурен точно как Joy Г-жа Педалекова много ми хареса, голяма сладурана, изледаше много добре Heart Eyes На Сам милия как му светнаха очичките, като осъзна, че е женен за нея Laughing Задължително ще го гледам още веднъж епизода, това с двойното намигване съм го изпуснала, сигурно и много други неща, аз съм си заплес по природа, пък и не гледах особено концентрирано. Много готини гифчета, мерси за което, Бела Grinning

# 359
Оххх, досега никоя не е искала и тя да е Импала. Объркана съм Crazy Crazy Crazy ...
Не искаш ли да си останеш красивата, елегантна, "кашмирена", тренираща йога жена, пък аз да обещая да не те газя много, а да ти пусна Wink ... едно кръгче с брат по избор или дори с двамата?

Белс, може и да греша, ама по-скоро ще те огрее суинг със сем. Падалеки  Laughing
Галче,
Точно ти не можеш да се оплачеш от мен - "отстъпих" ти Сити, изцяло Joy .

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 22:45 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт