Любители на котки - тема 48

• 48 618
  • 746
  •   2
Отговори
# 405
Много готино клипче! Не го бях гледала.

Да ви покажа едно сладурско на Мару. Миналата седмица изгледах всичките му клипове и това особенно се изкефи.

# 406

Много интересно, благодаря ти за информацията. Ще взема да попрочета това-онова по темата.

Много сладки клипчета и снимки сте показали.   bouquet

# 407
Здравейте,
писах в края на миналата тема, относно странното поведение на моето коте, но за съжаление нямам възможност да следя редовно темите. Оказа се че е разгонена. Проблема е че от тогава (вече един месец) се разгонва през седмица, вече за трети път е разгонена. На едно място в нета четох че е нормално първото разгонване да трае по-дълго, и да се разгонва по-често, след като не е пусната на котарак. Но започвам да се притеснявам, не ми се струва нормално това, и не знам какво да правя, моля ако някоя от вас е попадала в същата ситуация със своето коте да сподели.
Чудя се и още нещо, може да ви се стори смешно, но ... дали бих и навредила ако я изкъпя? Време и е за баня вече, но се притеснявам да не би докато е разгонена да е по-податлива и да не вземе да изстине.  Confused  Blush

П.П. Колко струва една кастрация, предполагам навсякъде е различно, но горе долу да ме ориентирате.

# 408
  • Между гори и планини
  Кети на плаж  Laughing

Вика ли ме някой?

Мрррррр!

# 409
Ето каква беше Таря , изтърсачето на котилото и затова тежеше само 200 грама Simple Smile

А ето ни сега Simple Smile

ДОвечера отиваме да си я приберем , защото не иска да се храни от стреса , предизвикан от чуждите за нея звуци - мяучене , джавкане . У нас със сигурност ще прояде Simple Smile

# 410
  • In a surreal moment!
Пепи - кастрирай животинката, ако няма да гледате бебета. Това състояние измъчва котето и вас. Цените много варират, като в по-големите градове са по-високи, а в провинцията е по-ефтино. В София и Ст. Загора правят и безплатни, но аз не мога да ти кажа точно къде, нека друг да допълва.
Миналата година, в Г.Оряховица, платих към 50лв. за женската си котка, за мъжкия към 30лв. Ветеринарката ни я има на първа страница, чудесен човек и специалист!

Котьо - мина буцата, още снощи беше спаднала. Не се виждаше място на жилване, нищо чудно и да е отвътре, да я е изяла. То и други бръмбърчета жилкат...кво да се прави...котешка съдба...мога ли да я вържа, на село...тя природата се пробужда и всичко живо скача и играе. Господ да ми ги пази!  Praynig

Елпида - какво мънино запетайче! Дано да се оправи! Обожавам розови бебешки коремчета, дето миришат на ....сладко  Grinning

Ех и двете Кетита живот си живеят!  Heart Eyes

# 411
  • на брега на морето
Мару каква е по националност? Все си мисля, че е японка и изтръпнах заради земетресението.

Елпида, утре чакам още снимки (последната е знаменита) и отчет как сте прекарали нощта Hug Вкъщи и стените помагат.

# 412
  • In a surreal moment!
Мару не е ли мъжко име, аз мислех , че е момче  Crazy   ха сега...светнете ме , дан съ излагам  Grinning
Имаше спец. съобщение, че е добре и не е пострадал/а, ако го намеря ще ти го покажа.

# 413
  • на брега на морето
Мару не е ли мъжко име, аз мислех , че е момче  Crazy   ха сега...светнете ме , дан съ излагам  Grinning

Аз съм известна у дома, че задължително надничам под опашките на котките  Joy
Гледала съм много клипчета с Мару, но разчепотен/а все пак не съм виждала Grinning

Преподавателката на голямата дъщеря иска да подари женска котка на сина си в петък за рождения му ден. Детето я убедило да вземе някоя от приют, за да я спаси. Знаете ли къде има такъв? За София става дума. Чакам спешен отговор newsm53

# 414
  • София
Мару каква е по националност? Все си мисля, че е японка и изтръпнах заради земетресението.

Да, японче е, но е добре  Laughing. Специално ни уведомиха - http://lovemeow.com/2011/03/maru-and-pokke-are-safe-after-the-8- … thquake-in-japan/   Мисля, че е момче.

Елпида, много е сладка!  Heart Eyes  Бързо възстановяване!

Двете Кетита пък са за завиждане!  Hug

Теди, много са хубави снимките! А лъвчетата са двойни спрямо моето посещение  Laughing. Жалко, че не ги пускат още на слънце!

И ние се пробвахме да отидем в зоопарка, но имаше толкова много хора, че се обърнахме и си тръгнахме. Само на касите имаше по 30 човека  Shocked. Като ни се развалиха плановете, взехме, че похапнахме в кръчма на припек извън София Mr. Green. Там си имахме чудесна компания:

Беше с квадратно коремче, милата  Laughing. И от хапване, но не само  Laughing.

Котьо, малко или голямо коте? Току-що показаха 6 големи прелести във фейсбук. Гледат ги в някакъв цех и до 17 март трябва да ги махнат.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 20:20 от Тaня67

# 415
Преподавателката на голямата дъщеря иска да подари женска котка на сина си в петък за рождения му ден. Детето я убедило да вземе някоя от приют, за да я спаси. Знаете ли къде има такъв? За София става дума. Чакам спешен отговор newsm53
Прегледах набързо страниците на "Animal Rescuе" и "Вземи ме вкъщи", обаче нещо има дефицит на котки.  newsm78

http://www.facebook.com/album.php?fbid=196533617034747&id=10 … 242&aid=42580 - тук има няколко диви красавици Simple Smile

# 416
Ето каква беше Таря , изтърсачето на котилото и затова тежеше само 200 грама Simple Smile

А ето ни сега Simple Smile

ДОвечера отиваме да си я приберем , защото не иска да се храни от стреса , предизвикан от чуждите за нея звуци - мяучене , джавкане . У нас със сигурност ще прояде Simple Smile

ЩЕ УМРА МНОГО Е СЛАДКООО  Cry Cry  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 417
здравейте  Hug Ходихме да видим Таренцето , но тъй като е още на антибиотици , не я взехме . МОят мъж много се притесни най - вече от махането на сондата и затова я оставихме още два дена . КОгато ме видя и започнах да й говоря , тя пък започна да мяука нежно , което не е типично за нея - мяукането . ПОсле и поднесох любимото кученце , с което си играе в къщи - то е за ключодържател , който бе изостанал у дома , но тя много си го обича и прави страхотни игри Обаче днес му изрязах камбанката - вече ме е страх от малки предмети , който Таря може да глътне . Започна да ми мърка , да се гали на кученцето и уж не ядяла , ама ми облиза пръстите с котешка храна и похапна малки парченца от нея Simple Smile Даже се изпишка пред нас , та се наложи да й сменят памперса . Много е жизнена и гальовна . Но някак не мога да рискувам да й слагам венозния и подкожния антибиотик , да не говорим за махането на сондата . Санитарката малко развали работата , като успя в мое отсъствие да я нахрани през сондата , но въпреки това Таря лакомо ми облиза пръстите още два пъти Simple Smile)) Пречи й яката , с която прилича на космическа котка Simple Smile реших да й оставя кученцето ,  за да се чувства поне малко уютно , докато е там . Но съм спокойна за храненето , защото проблемът е обстановката . Към сряда вече наистина очакваме да си я приберем и дано скоро да не стъпваме в клиника .

Поздрави на всички и много целувки за котенцата ви . Много са сладки  Hug

# 418
elpida, нормално е да се стресира от обстановката и да отказва храна. Но пък можете вие да ходите да я храните, щом се отпуска във ваше присъствие и даже ти облизва пръстите. Това ще й помогне. И нашата не щя да яде с чуждите хора, затова мъжът ми ходеше да я храни и от него ядеше та ушите й пращяха  Mr. Green Дано се оправи скоро животинката!

Много готини филмчета! Особено на котките скачащи вертикално нагоре, винаги са ми много смешни.

Мару е момченце  Peace

# 419
Елпида стискам палци всичко да е наред и в сряда да си приберете съкровището Таря у дома.

Общи условия

Активация на акаунт