Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Честито бебче Tasha! Да е живо и здраво и да ви радва много! Сигурно са много сладка гледка с котето до креватчето Heart Eyes

# 541
  • София и Морето от време на време
Tasha, честито. Да Ви е жив и здрав малкият мъж, да Ви носи много повече радостни и щастливи мигове заедно, отколкото тревоги.

# 542
  • Козлодуй
Честито бебче,Tasha!Да ви е жив и здрав! Heart Eyes  bouquet

Да ви се оплача от мойто диване-хич не е гушкав нощем.Не знам някаква енергия ли имам,та го отблъсква,но лежи настрани на спалнята.Под завивката пък абсурд,както чета,че вашите котани все търсят топло.Най-много да легне за малко между долната част на краката ми,върху завивката.Щерката учи в София,прибира се за уикендите.Заспива дивчо при мен,а тя като се прибере посред нощите,изстрелва се и отива да спи при нея.И в нея се гушка.Като изгладнее сутринта към 5-6 часа,идва да ми прескача по главата,докато не стана да го нахраня.Дали усеща липсата и през седмицата?А и не е като тя да не му дава храна,но не знам що така се е научил малкия дявол Twisted Evil Иначе през деня няма проблем да спи в ръцете ми,изпружва се и спи като бебе.Няма как да го снимам,а тогава най-много го обичам,като ангелче е Heart Eyes

# 543
  • Варна
Честит син, Tasha, да ви е жив и здрав!   bouquet

# 544
  • София
Имаме си бебе!!! Голямо честито от мен.

Очакваме снимки на бебо и котьо заедно. Сигурно е много забавно  у вас, Tasha.

# 545
Tasha, да ви е жив и здрав сина и вие също, да си го отгледате с много радост!  newsm24

# 546
  • София
Таshа, честито  синче  Hug, да расте живо и здраво, бързо възстановяване ти пожелавам  Hug
Котките не знам как реагират, но ние имахме куче като се роди дъщеря ми и щом заплачеше по силно идваше и гледаше тревожно  Crazy

# 547
Tasha, честит син! Да ви е жив и здрав.

Момичета, днес взех онзи котак с горната опашка за малко вкъщи, да му се порадваме, но видях, че има рана на задната лапичка. Промих я, намазах с крем антибиотичен, с много зор сложих и превръзка, но той си я изхлузи. Не знам какво да го правя... и да го заведа на ветеринар, най- много ще може да остане там 2 дни и след това пак на улицата, че и с рана, която няма да е зарастнала. Ако имате идеи, дайте ги насам. Ако има организация, към която бих могла да се обърна, да се погрижат за него и да му търсят осиновители...

# 548
Добър ден на всички любители и посетители на форума,

Регистрирах се преди малко(иначе отдавна ви чета), защото намерих едно подхвърлено котенце под една кола пред входа и го прибрах, понеже много плачеше и ме беше жал... А сега се чудя какво да го правя и мисля да го предложа за осиновяване. Много обичам котки, но съм алергична, а и няма къде да го оставя през лятото, когато отивам на село.
Котенцето е чисто, бяло и тигрово, момиче на около един месец, ако правилно преценявам. Снимах го и по-късно ще пусна и снимки - когато се прибира синът ми да ми ги качи на компютъра.
Намирам се в София, кв. Надежда.
Хубав ден ви желая.

# 549
  • Варна
Теди,
евентуално да пробваш тук:
http://www.volunteer-bg.org/joinus/bsapp/

# 550
Месечинке, благодаря! Писах им...
Чудя се Animal Rescue Sofia дали е само за кучета или може и за котки да им се пише. А във Фейса не искам да пиша, понеже мъжа ми ще види и пак ще си имам ядове.

# 551
  • София
Оле, милото. Моля те, Теди, дай го в някой стационар, да му излекуват раната. За паричките не се притеснявай, ще ги съберем.

# 552
*Тедка* Animal Rescue Sofia може също да се попитат, бях гледала котки на тяхната страница. Даже сега има един слепичък Лъки.  Евентуално Let's adobt биха били вариант, може и на тях да се пише - http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/LetsAdoptBulgaria. В София не се сещам кой друг може да откликне.

# 553
Теди, пусни мейл на animal.help.varna@gmail.com, нищо че са варненски, сигурна съм че ще помогнат, имат и хора в софия, кот очевидно има много сериозна нужда от помощ. Ако мъжа ти няма да даде да остане довечера у вас, моля те ако имаш възможност заведи го някъде на стационар, и ми пиши ЛС, ще помогна със средствата!

Таша, честитооооо! МНого здраво и усмихнато да е бебчето!

# 554
Писах и на Animal Hepl Varna.
Мис Нели, котето нее у нас, беше тук за 10 минути, колкото да му почистя раната и да го нахраня. Пуснах го бързо навън, че ако мъжа ми го беше видял вкъщи не ми се мисли какво щеше да последва.
Следобеда го виках, но ниаккъв не се появи, сигурно се е скатал някъде да спи на сит тумбак. Като изгладнее може да се появи.

Общи условия

Активация на акаунт