Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро.Таша честита радост, да ти е живо и здраво момчето.Как са младоженците?Месечинке чакаме снимки на двойничката на Кетя.Лека и спокойна седмица.

# 571
  • Варна
Ох, то милото дремуца изправено пред климатика със затворени очи и не подозира каква изненада го чака Whistling Последните дни е станала ужасно любвеобилна, само да седна някъде и се намества отгоре ми и извива гръбчето да я галя Simple Smile Дано не се сърди много. Ще ги снимам довечера.

# 572
Добро утро!
Снощи писах и на други хора за котака, дано от някъде да му излезе късмета. Единия човек, когото помолих за помощ има сайт за животински нещица, и много обича животните. Другия е ветеринарен лекар, който живее в къща и се надявам да могат да го гледат докато оздравее раната и му намеря осиновители. Финансово мога да поема нещата, но благодаря все пак за предложената помощ  Hug
А да ви кажа колко беше кротък докато го мъкнех към къщи... спокоен, нито мяука, нито драска, и на асансьора се вози без проблем, дори в банята докато му поизплаквах калните лапички не се дърпаше. Абе, душичка!!! Понамирисваше доста обаче и  така ме сърбяха ръцете да го изкъпя, ама после на студа навън щеше да се гътне.
Ако довечера нямам отговор от никого, ще се опитам да го хвана и да го закарам при нашите ветеринарки, да видим те какво ще предложат. Но в момента съм на работа и това ще стане чак довечера.

Ухапаното ми изглеждаше да е от котка, имаше 3 малки дупчици като от зъби. Ако е било куче, нямаше да са така малки дупчиците. Те сега нали водят войни за женските, а този хубавец не е кастриран и съм го виждала да си ръмжи с друг мъжки. Пък те при нас мъжките са едни мутанти едри и дебели, че и побойници.
Онзи ден видях един сив, с бузки, охранен, 90% бритиш на външен вид  Mr. Green ама див, много див, не мож го прилъга някой да го мачка.

ПС. Имам отговор от Aminal Help Varna, казаха ми да пиша на една госпожа в Сф, и вече й писах. Надявам се до края на деня да имам конкретна насока и довечера да изловя сладура и да го закарам на сигурно място.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 10:06 от *Тедка*

# 573
Tasha честито бебе! Нека бъде много здраво, да има много късмет в живота, да бъде много щастливо и обичано, сигурна съм, че много ви радва  Hug

И дано малките пухчовци си намерят дом, аз не съм виждала Заки почти седмици и ми е толкова мъчно вече  Sad Нямам търпение да се прибера вкъщи, за да го намачкам  Hug Heart Eyes

# 574
  • София
Tasha, честито! Да бъде на мама радостта и на татко гордостта, цветята са за теб:

Най-"старото" ми момиче пак има проблем с  Embarassed "дрискането", Доки казава, че пак е от храната и да я сменям, а тя милата е все гладна. В момента са на паучета от Лидъл. Миналия път много време изкара и така и не разбрах от какво и мина. Вие какво правите в този случай, освен с лечебна храна на РК.   

# 575
  • Варна
Tasha, честито! Да ви е жив и здрав мъникът  bouquet!

И Съни откачи покрай пълнолунието- хубаво се разбесня Simple Smile. Ето го:

# 576
  • Между гори и планини
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ МОМИЧЕТА!!!

Таша, честито бебче! Да ви е живо и здраво!

Надявам се малкото сладко коте да си намери бързо дом. И раненият писан бързо да се излекува и да бъде много обичан в някой дом.
Как е новата сватбена двойка? Консумираха ли брака си?  Laughing

# 577
Tasha честито ви бебче. Да расте здрав и силен и много да обича животните.
Представям си каква сладка гледка са двамата с котан.  Crazy

Честита първа пролет! Малкия се е родил в най-хубавия сезон от годината.  Hug  bouquet

# 578
  • на брега на морето
Момичета, започвам да качвам снимките в Снимка. Определих по 5 снимки на коте, а където са по две -пак 5. Не знам дали няма да ми направят проблем. На снимките има единствено името на пуховете. Трябва ли да посочвам източниците - вашите имена или на форума?

Специално извиненине към Тедка - обещах, че ще опитам да намеря дом на котето с горената опашка. Момчето и досега не се е обадило; търсихме го на скайп и Фейсбук, но досега срещаме само мълчание. Много се срамувам Embarassed и се извинявам, че дадох напразни надежди. Няма да се повтори.

# 579
Благодаря ви на всички за отговорите и за съветите. Тази малка маца разсъждава като голяма - не мога да повярвам... Снощи е ровила във вестниците и е копала усилено - беше много смешна - всичко е разбрала тя. През нощта я изкарах да спи в антрето в едно легенче, понеже непрекъснато ми скачаше на главата. Мяукала е 5 минути и после си е легнала в легена и е спала до сутринта без да издава звук. Днес и купих суха храна за бебе и виждам, че знае какво е това и я яде с удоволствие. Купих й и гранули за тоалетна и веднага ги използува по предназначение. Изглежда, е изхвърлена от апартамент, не е улична. Днес, като ме видя, че се обличам, се изплаши и си лега на кравайче на креслото, на нейното парцалче. Беше й страх да не я изкарам навън. И макар, че синът ми се е влюбил в нея, пак я предлагам с цялата реклама Simple Smile.
Хубав ден на вас и вашите маци!

# 580
  • Варна
rosejulia,
браво на малката умница Hug Дано намериш най-добрите стопани за нея Simple Smile
Котьо,
защо да ти правят проблем в снимката? А за котьо не мисля, че имаш някаква вина, не можеш да носиш отговорност за действията на други хора. Дано и той намери своя дом.

# 581
Котьо, ей, ще ти се карам. Какви са тези извинения! Аааамаха. Аз не съм и хранела напразни надежди. Твоите хора първо, че искаха женско коте, второ, че моя хубавец с таз грозната опашка не знам кой ще го поиска. Нормално е всеки да си търсе здраво и красиво коте.
Но аз все пак се надявам да  ми  отговорят по- конкретно от някоя от организациите за защита на животните.
Защо няма и в Бг приюти за котки  Tired

# 582
# 583
  • София
 Joy
Добре е написано, макар че можеше и по-добре.

Най- ми хареса "Кучето е особено глупаво – редовно ходи на двора, а после се връща. Очевидно не е добре".

# 584
много е яко  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт