Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • Козлодуй
Здравейте на всички!
Напоследък нямах много време за темичката,но ще наваксам.Ето нови снимки на моят риж палавник Гари
Котешко за обяд

Следобедна дрямка

# 91
  • на брега на морето
Хаххха, Котьо, как все "тези" неща ти правят ти правят впечатлиние.

EmbarassedИ моите щерки все ме критикуват и възмущават, че гледам под опашките на котките.

# 92
  • Варна
Много сладки снимки и клипчета, напълниха ми душата Heart Eyes
Да си платя най-после таксата с едно кебапче, което е взело да прилича на кюфтенце Laughing На снимката изглежда по-закръглена, отколкото е в действителност, но определено наддаде тази зима Party

# 93
  • София
Ох, да и изям розовото носле...

# 94
  • София
Спомняте ли си снимките на тези сладури?

Останаха само спомените....  Cry  Пречеха на някого...

# 95
Да се включа малко по-подробно най-сетне.  Hug за всички нови, стари и само четящи! Не успявам да коментирам своевременно но винаги ви изчитам прилежно и се радвам на снимки, а сега с тази нова функция и на доста клипчета.

Дидитка, да върнах се към старото име, със спорадичното ми писане не можа да се наложи новото, пък и си права за пасването Thinking

За спането, като бяха бебета моите разбойници толкова бяха привързани към мен, че вечер се опитваха двамата заедно д ами се покатерят и да ми спят върху главата, поиздираха ми лицето на няколко пъти чак...Като почнаха да порастват си харесаха ММ и му лягаха увити около главата на възглавниците  като Беконче старателно му 'измиваше' косата Mr. Green Сега вече не са толкова прилепчиви като че ли, пак се сгушват на леглото вечер но не се натискат толкова...А ако случайно вратата на спалнята е затворена, започва се едно скачане и блъскане по нея докато не ги пуснем.

Прясна случка - дойдоха ни гости който донеса подаръци за къщата и за котаците, те естесвено през цялото време бяха скрити под леглото....На следващия ден чистя им тоалетната и какво да видя - едно "подаръче" увито във  парче синя панделка  Crazy КОга са я набарали, как са я изяли, преглътнали цяла, храносмели и изкарали все така цяла, така и не разбрах, но резултата беше на лице. ПОне нямаше сериозни здравословни последствия.

Най-сетне да се отчетем  и със снимки, отдавна не сме се показвали. Качеството не е много добро, ще прощавате, ама беше тъмно и щраках мнгоо набързо. Голямото дружно миене Crazy (Има и една дупена снимка за Котьо Mr. Green) За тези, които не ни познават, Беконче и Яйчице, братя близнаци, НЕ виждате двойно Grinning

П..п. Танче./.. Sad ужас...Наведнъж всички ли? Има ли вариант да си ги прибрали някъде да се грижат за тях?

# 96
  • Варна
Навсякъде има хора,дето мразят уличните котки.В задния блок живее един простак,който не пропуска да нарита всяка котка ,която му се изпречи.Излиза специално от тях,само за да провери дали има котка пред входа.По много пъти на ден Twisted Evil.Вчера даже го видях как хвърли пиратка по една от котките,но тя успя да избяга невредима.А комшийката му е направила къщичка от кашони под терасата си и маците спинкат там.Как може човек да го спре-як,около 50 годишен:twisted:,абсолютен маниак.

Разтапящи снимки сте показали, Hug.Когато са и близнашки-супер яко! Hug

# 97
 Hug
Здравейте, само да се включа да напиша за кастрацията на Чарли , че вчера нямах интернет.
Заведохме го вчера сутринта , боцнаха му упойка и процедурата бързо е приключила. Взехме си го вкъщи като трупче , заспало с отворени очички , много ми беше жал Cry Дадоха ни капки да му капем в очичките да не изсъхнат. Спа непробудно 3 часа след операцията , напишка се обаче , докато спинкаше. На 4-тия час започна да надига главичка и да се опитва да ходи с премрежен поглед  - пак ме беше много жал тогава  Sad След още няколко часа живна малко повече , поиска и да яде - хапна малко , пи водичка. Цял ден вчера беше малко бавен и неориентиран , но днес вече ни събуди с дране по краката на аларма - търчи , беснее , има апетит , абе май не е много разбрал , че му ги няма "скъпоценностите". По добре е днес , мисля че бързо ще се възстанови. Очаквам сега постепенно малко по малко да си изостави навиците що се отнася до маркирането. Радвам се все пак , че взехме това решение Grinning Снимки скоро , като му измием жълтото дупе  Laughing

# 98
  • София
Много са хубави Бекончо и Яйчице!  Heart Eyes  Много хубави снимки! И колко добре се разбират!

И на Кетя много и се зарадвах! Голяма чаровница е, а все по-рядко ни я показваш, Месечинке!  Naughty

Няма да изброявам всички котета, но тези дни е пълно с разтапящи снимки и клипчета!  Hug

Всички тигърчета и черньовци(10-12 котки) живееха в един двор. За съжаление мъжът ми е чул преди 10-ина дни как един от живущите се оплаква на друг. Дори е казал, че не е садист, но трябвало да ги махне... Явно е успял. Няма ги и кашончетата и паничките им. Тогава се огледахме и в съседния двор, където живееха шарените, но и там няма котки. И там жената, която ги гледа им беше направила къщички, но и там съм чувала реплики от възмутени съседи. Вече седмица от както се оглеждаме и ги викаме, но само едно много страхливо тигърче се показа.  Sad  Единствено за бяло-шарената маца от последната снимка се надявам да е имала късмет, защото тя е котката, която живееше около нашата къща, но не бях единствената, която я храни. Тайничко се надявам да е имала късмет и да е прибрана. Беше много гальовна. Sad

Радвам се, че при Чарли е минало всичко добре!

# 99
Отдавна не съм се разписвала, та първо да си платя таксата! Mr. Green

А сега да питам - нашата маца вече е на почти 10 месеца, а като че ли още не се е разгонвала.  Или поне не сме я засичали нито да мяука, нито да се гали и търкаля. Дали е нормално? И случвало ли се е и на вашите? Thinking Продължава да се вихри, да хапе наред и да тича като луда из стаите.  Все едно си е още дечко! Laughing

# 100
Персиецът се разгони за първи път на 2 години и половина.
До тогава не даваше никакви признаци.
След това го кастрирахме. Мисля, че е нормално.

# 101
(не)Обикновена, вашата маца каква беше, британка ли? Някой спомена че британците са бавноразвиващи се  Mr. Green може би затова да е и просто ще й дойде по-късно.

# 102
# 103
 Joy hahaha hahaha  Не стига че е толкова смешно , ами и химна сложили за фон , за по убедително  Joy

# 104
  • Варна
Ох, не, разсипах се от хилеж hahaha hahaha hahaha
Гледала съм го без звук, но музикалният съпровод кърти Joy

Танче,
съжалявам Sad Дано просто да ги е преместил този съсед, макар че акълът ми не събира на кого биха пречили...

Общи условия

Активация на акаунт