Любители на котки - тема 48

• 48 612
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Котьо,
дано да осиновят сладуркото с пострадалото опашле. Според мен може да се обработи опашката, да се подстриже, така че да изглежда добре.

# 436
  • Варна
оуу, супер, значи може и да си намеря сивичко и непородисто  Grinning А вашето женско ли е /вярно, че е заело хубава поза, но не разбирам  Mr. Green /  и няма ли да има бебета в близко бъдеще  Laughing Blush
Момченце е. Simple SmileСъвсем скоро уличните котки ще започнат да раждат и ще се напълни(за съжаление) с всякакви котенца.Грей го взехме от една организация, която го спаси от смърт.
Нещо съм се разчувствала...Ще ви разкажа точно как попаднахме на Грей.
Един ден майка ми дойде на гости и спомена за едно сакато котенце пред техния блок.Две деца го сложили в кашонче, направили му шина на крачето.А навън студ и мраз...Бре,цяла нощ го мислим туй коте с детето, ще се побъркаме.На другия ден майка каза ,че е изчезнало. SadМалко по-късно попадаме на страницата на АХ и на момента се влюбихме в Грей.Един ден майка пак идва на гости и аз ѝ показвам снимки на котето, което чакаме да осиновим.Гледа тя и по едно време се ококори-ми това е същото коте.Веднага се обаждам аз на момичето от АХ, питам аз къде го откриха писето и се оказва,че е било пред блока на майка.Същото.От цяла Варна, от толкова много бездомничета, попаднахме точно на него. Simple SmileТа случайни неща няма. Grinning

# 437
  • София
Кетито, ако не държиш да е малко коте, на страница 28, след снимките, съм дала линк (и в поста след мен също) за 6 красавици, на които много спешно им търсят дом. Две от тях са в сивата гама. Пише, че са кастрирани и обезпаразитени, а си личи и, че са добре гледани досега Laughing. Иначе просто изчакай 1-2 месеца да се появи новата "реколта" и във всички посочени сайтове ще има изобилие от малки котета, на които им търсят дом, много от тях сиви  Wink.

Kikaha, късметлия е Грей!  Hug 

Отдавна май не съм ви показвала Мъро  Wink:

# 438
Тази мацорана може да има котета след 2 месеца. Сестрата на моя Бени.. показвала съм ви я.  Тя е в къща с двор и може някой съседски красавец да стане татко.

Почти съм сигурна, че ако има котета, ще бъдат  раздадени на техни приятели, но ако остане някое вакантно ще го предложа тук  Mr. Green
Това е предполагаемия баща -

Котьо, покажи им снимките на твоите хора. Ако не ги е гнус от голата опашка, да идват да го взимат Simple Smile  Той обикаля около няколко блока и не винаги се отзовава  като го викам, особенно ако спи на слънце и е нахранен.  Но ако проявят желание ще го изкъпя и  ще го приведа в приличен вид. http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/sets/72157626272042772/

# 439
# 440
  • на брега на морето
Невероятно красиви котки Hug
Теди, ще им покажа снимките. Не знам дали щом опашката е горена ще поникне нова козинка. Ако момчето я приеме ще питам моя ветеринар. Дано, дано го вземе, че ми е много жал за този котак.

Мъро както винаги - манекен Grinning А Мацо, Мацо с огромните очи?

# 441
Росито, съжалявам но не мога да ти дам конретен отговор за вашата ситуация. ЗНам изискванията за пътуване със самолет - трябва да има паспорт в който се нанасят стандартните ваксини и да има чип, пренася се в клетка по изискванията на конретната авиокомпания. Вие ще ходите в Гърция, нали? Не знам за там...то по гръцката граница е доста айляшки, може и нищо да не искат newsm78

Теди, ако не го осиновят, нямаше ли организация от типа на Анимал Хелп Варна заСофия, която да го прибере? Особено при положение, че явно е жертва на издевателства? И аз го мисля ото както пусна снимките, все трябва да има къде да сигнализираме, снимки да пуснем?

На майка ми котката пак е  с натежал корем Confused Н еможах да се преоборя за кастрация тази година, дано поне като се прибера напролет да я убедя. Ще ви пусна снимки като се родят, много от вас са виждали снимки на бебо от предното котило, Мустакан, с уникалните му сини очи, може и това котило да се окажат синеоки красавци, проблема е само че са в провинцията...

# 442
  • На небето
Ох, тоя Мъро, голям красавец.
И Грей е уникален, как сладко спи хубавеца.
*Тедка* хубави котаци. Предполагам, че и потомството им ще са много пухкави, като тях.

# 443
i.douf ufje d;d ;kfhf m,r jfld  Hug

# 444
Извинете ми объркала съм езика  Embarassed

# 445
  • Costa Rica
Търси се дом на 5 котета. Родени са вчера от една страхотна улична мама.  Ще пусна снимки тия дни.  Наемам се с транспорт накъм Варна.

# 446
Търси се дом на 5 котета. Родени са вчера от една страхотна улична мама.  Ще пусна снимки тия дни.  Наемам се с транспорт накъм Варна.
Аууу веднага бих взела едничко бебе вкъщи, но вече нямам възможност..
Не живея с нашите и тука бабето при която съм все й миришело, все и пречело, все някви глупости и ме изнервяше много, беше ми изхвърлила малкото бебче на улицата !!!! Cry 1 час го търсих навсякъде из квартала, и го намерих накрая на един храст сгушено да плачка, милото ми !! Cry Heart Eyes
Ама сега мисля, че е много щастлив Simple Smile Мама се грижи за него много добре на село, обича да излиза навън на разходка и да се прибира пак да яде естествено, и да спи хахах  Grinning
Тука като бебе ->
http://img.photo-forum.net/site_pics/178/b_1277834318_P1010720.jpg
Оххх тука вече като голям ->
http://i37.photobucket.com/albums/e80/ilka12/P1020794.jpg
 Grinning ->
http://i37.photobucket.com/albums/e80/ilka12/P1020888.jpg

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 00:41 от iloveshoes

# 447
# 448
Момичета нямам търпение да споделя една моя радост. Рижо нали го мъчеха гъбички последния месец, две инжекции, мазила, витамини ...
В понеделник мокрих мястото със сребърна вода. Още вчера нямаше никаква следа да от тези гадинки. Брадичката му вече е чиста. Аз направо не мога да повярвам. Буквално като с магическа пръчка а бях доста скептична да си призная честно.  Crazy
TINA.K Благодаря ти!   bouquet Hug  bouquet

# 449

Общи условия

Активация на акаунт