Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са менютата, които съдържат 3B, 3P и 3M?
Как мога да кача файл в Word с примерни менюта за хранене?
Какво представлява балансиращият инструмент и как се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са менютата, които съдържат 3B, 3P и 3M?
-
Как мога да кача файл в Word с примерни менюта за хранене?
-
Какво представлява балансиращият инструмент и как се използва?
-
Какви са някои примери за здравословни опции за хранене на работното място?
-
Какво представлява Зоната в диетата и какъв е нейният режим на хранене?

Освен захар, съдържат и нишесте .
,и аз не знам,а моята е на някаква фирма VG Commerce -домашна лютеница.Отвориха нов БГ магазин тук,и реших да я пробвам,иначе най си харесвам олинезата.А когато купувам доматено пюре за готвене,гледам да е с възможно най малко въглехидрати на 100гр например,или в "serving size",едно и също е.Колкото са по малко въглехидратите или протеините,значи че ще е по голямо количеството в 1 блок
Много ми се ядат тестени и сладки неща.
Въпроса е да не ти тежи когато си в Зоната,и не да живееш с мисълта,че спазваш някаква диета,а да си хапваш с удоволствие.Аз например в началото супер много се нервих,толкова ми беше еднообразно менюто,не знаех кое как да правя,правилно ли е или не,откачах направо първите 2-3 седмици.Но колкото повече четях и се интересувах,започнах да мисля по друг начин.Яд ме хващаше из разните американски форуми,как хора от години са в зоната и не им тежи,а аз защо да не мога,и така на инат станах една от тях