Отговори
# 135
  • София
Добър ден и от нас и кафе ще пия и сладичко ще си взема....да му мисля с килограмите.....  newsm39 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Честити месечинки на дребните   bouquet
  За хлебопекарните ...наща е Ариете...те са по лиценз на Делонги и беше евтина сравнение с Мулинекс и тефал...ама съм много доволна, вече 2 године се захранваме с хлебец  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, но и аз съм чувала за Аляска от Метро доста добри отзиви...въпрос на избор май...всички вършат една работа, стига да се спазват пропорциите ... Peace
Добре дошла на новата мама  Stop
Оф..на вън пак вали сняг  cold....искам   Nature Sunny  car003  grinning039

# 136
Привет и от мен! Hug
Нещо напоследък нямам много време да пиша,но поне ви чета. Peace Моята госпожица и тя не е от поспаливите през деня.Спи като зайче за 1час или час и половина и докато се наканя нещо да направя и тя се е ококолила.Действам високоскоростно със домашните задължения.А кафето го пия от крак.
Честито на всички,които имат повод за празник днес!  love001 smile3525 smile3525 smile3525
За хлебопекарните - ние имаме мулинекс и сме доволни от нея,просто мога да кажа едва ли не постоянно е в процес на работа(хляб не купуваме),само единствено козунака не можем да го уцелим.Иначе не спазваме точни пропорции,всичко е на око и става идеално,без проблем.
Ох да ви се оплача малко,каката ни пак е с кашлица и хрема и направо  #Crazy #Crazy и ще си тегля  #2gunfire Какво е това чудо незнам.Побеснявам просто. #Cussing out
 welcome на новата мама.  bouquet
Момичета за сега толкова от мен,че рошла се събуди и мрънка разбира се за внимание.По-късно ще ви навестя отново. Heart Eyes

# 137
  • Пловдив
Дана, а достатъчно ли е количеството от 1 пишкане, ако се дебнем, така както казваш!?Мисля, че бебетата пишкат често и по малко.Ти покрай алергията на Кари си пропуснала, а аз като съм правила на каката, сигурна съм, но нямам никакъв спомен как съм взимала урина.Тогава контейнерчета не е имало... newsm78
mama na nana, не се оплаквай с час, час и половина сън!Ние спим 3 пъти по половин час през деня LaughingЕдиният да заспи, после другият и първият се е събудил вече... Wink

# 138
  • София
Ние спим 3 пъти по половин час през деня LaughingЕдиният да заспи, после другият и първият се е събудил вече... Wink
ужас  Mr. Green !!!!!!!!

# 139
ilik123 аз противно на очакванията много лесно и бързо се справих със задачата

сутрин при смяната на памперса сложих контейнерчето и  му дадох малко водичка оставих го 2-3 мин голичък и се изпишка малко малко дойде около 10мл беше но напълно достатъчно:-)

дебнене му е майката  Mr. Green

# 140
  • София
Здравейте,

Дано и аз да се справя така добре с взимането на урина от малката на 25.03 Simple Smile

Иначе за спящите и неспящите бебета - Ема се будеше 3 нощи подред към 1 часа за по 1- 2 часа, въртеше се в леглото и си играеше. Много се бях  притеснила, защото съм чувала от други мами че доста малчовци свикват да се будят през нощта и искат да си играят. Слава богу - снощи спа почти непробудно, дано да е така и за напред.

Ние пак сме със запушен нос, няма сополки, но доста често похръква с нослето. Не знам каква е причината, активно ползвам овлажнителя за въздух.

Вчера ходих до ДМ и купих няколко пюрета Babylove. Има ли някоя майка, която е давала на бебето си такива? Моля за инфо.

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 141
  • София
Вчера ходих до ДМ и купих няколко пюрета Babylove. Има ли някоя майка, която е давала на бебето си такива? Моля за инфо.
oooo....Симо много обича тиква, нали е сладичка, а и стомахчето лесно я преработва, аз с нея започнах захранването  Peace, но имай в предвид, че се води разхлабителна т.е да не се притесниш ако акито е редичко  Simple Smile
За взимането на стерилна урина си мисля, че няма да имам проблем, тъй като  Simple Smileимо сутрин като се събуди след 5-10 мин. задължително пишка и ака, тъй че знаммомента просто ще дебна... Crazy
 А за gala, сърдита ли е от нещо, че уж ви чета ама не съм видяла проблемен диалог...друк път има размяна на реплики, а сега.... newsm78, дано да и домъчнее за нас и пак да се включи  Peace
 Danielkka, ама като ти гледам аватара, ми тя Дидка ти е одрала кожата  Mr. Green Hug
 А, да и за спането ...ми и ние сме от тези дето спят по 3-4 пъти на ден за 20-40 мин. стига толкова сън за красота... Mr. Green

# 142
  • София
oooo....Симо много обича тиква, нали е сладичка, а и стомахчето лесно я преработва

Butlins, аз не можах да намеря тиква или тиква с картофи. ювзех и рекламната листовка на Babylove и не виждам да има пюре с тиква. От зеленчуковите има ранни моркови, ранни моркови с картофи и тиквички с картофи. Ти къде си намерила тиква?

# 143
  • София
Момичета, много съм щастлива!

Кумата ми днес е родила бебе Виктория!  baby_neutral

Да са ми живи и здрави и двечките и много да радват страхотния тати!  Heart Eyes

# 144
  • София
oooo....Симо много обича тиква, нали е сладичка, а и стомахчето лесно я преработва

Butlins, аз не можах да намеря тиква или тиква с картофи. ювзех и рекламната листовка на Babylove и не виждам да има пюре с тиква. От зеленчуковите има ранни моркови, ранни моркови с картофи и тиквички с картофи. Ти къде си намерила тиква?
 Фъстъче честита радост, сега ще си правите компания лятото по разходките... и ние сме така с моята кумица разликата ни е 9 дена на дребничките Simple Smile

аз тиквата си я готвя сама, че имах домашна, на Babylove няма тиква, на Хип има със сигурност  Peace

# 145
Да ви почерпя и аз с домашна тортичка  Simple Smile , днес Теди става на половин годинка.

Честито и на Данаил на Antonia, и на баткото!   bouquet

Бързо оздравяване на всички болни. Hug
Nat003, дано не се стига до болница.Може да не е виновна педиатърката, при Теди нещата се развиха буквално за часове, та чак до болница стигнахме.
Dana2010, оправяйте се бързо, дано се размине бебчо. Peace
Мирка, как си днес?
Фъстъчка, да им е жива и здрава Виктория!

# 146
Здравейте!!!
Урина на момченцата се взима много лесно.Аз купих едно от  тези стерилните
контейнерчета.Едните са универсални с тях при мен поне не се получи, а другите за момиченца и момченца.Поне за момченцата е мното лесно с тях. Съседката ми е лаборантка и е сестра в детско отделение и каза ,че трябва да измия хубаво детето рано сутринта и след това да промия пацата с
риванол. Така взех аз стерилна урина и всичко беше наред.
mama na nana 1-1,30 спане то си е направо супер.Ние спим три пъти през деняпо половин час, но първо трябва да се приспим на ръце люшкайки се.
ilik123 направо се възхищавам на такива майки героини като теб.  bouquet  bouquet  bouquet

# 147
  • София
Да ви почерпя и аз с домашна тортичка  Simple Smile , днес Теди става на половин годинка.

леле Ember, много професионално изглежда тортичката.....ммммм Joy

# 148

Нашата хлебопекарна е Мулинекс и сме много доволни(145лв. струваше май)освен различни видове хляб, пробвах и козунак, но нещо рецептата май не е като хората, щото не стана сладък, иначе беше бухнал, добре изглеждаше, но почти като хляб на вкус. Правиме и си и тесто за пица, сладка и мармалади още не съм пробвала. Но Адреналинка, задължително ще ти трябва и кухненска везна да си купиш(ако нямате де), че рецептите няма как да ги премериш иначе, а ако не са точни грамовете не се получава.

Рецептата за козунак от книжката е за някакъв вид сладък хляб, не за традиционния бг козунак, с който сме свикнали. Бях намерила доста добри рецепти от форума за хлебопекарните и стана супер козунака - само дето го месих и втасваше в машината, после вадих тестото, плетях на "плитка", втасваше още веднъж и тогава печене - мм, страхотно се получаваше!
А везната е напълно излишна според мен, много бързо хващаш "чалъма" на рецептите, добавяш малко брашно, ако се налага, сипваш течност, всичко е до практика - и бъркалките вадя, да няма големи дупки в хляба  Peace

K.Zhelqzkova, добре дошла  Hug За сухите бузки - кожен лекар ни каза само зехтин, да спираме всякакви други мазила. Бяхме ползвали А дерма и Нахткерцен - не че помагаха де, но сега определено е по-добре.

Честито на всички месечинчета!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 14:37 от fata_morgana

# 149
Ember, честито и на Теди  Heart Eyes

При нас дойде лекарят, прегледа Дани и каза, че си е сигурна вирусна инфекция. Засега само ще чакаме  Confused накъде ще се развие. Каза при висока температура да го слагам във ваничката да се разхлажда там. Той сега е с около 38 и спинка. Иначе беше толкова кротък и така се радваше по време на прегледа, че даже лекарят изкоментира какво добро бебе е  Simple Smile

Фъстъяка, честито бебенце на приятелите ви  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт