Отговори
# 210
  • София
Ето го:

http://us.pegperego.com/babyproducts-catalog/2011/Prima+Pappa+Diner

Ама на живо е още по-хубаво!  Heart Eyes Най-важното обаче е, че е супер стабилно.

Много яко столче!

# 211
Много му се кефа... Mr. Green

А на вас честита половин годинка! Да ви е жива и здрава Ема и много, много да ви радва!  Hug

# 212
  • София
Много му се кефа... Mr. Green

А на вас честита половин годинка! Да ви е жива и здрава Ема и много, много да ви радва!  Hug

Благодаря, да ви се връща:)

# 213
ivcho81,честита половин годинка на Ема,а и на всички,които навършват днес 6 месеца!  bouquet
Дана,дано бързо се подобрите,ужасни са тези вируси,мен много ме е страх от температура при бебетата,от гърчове,пу-пу,дано не се случва.И аз знам какво е,баткото беше на 2 месеца,и ми вдигна 39,целия гореше,че едвам намерихме лекар да дойде,ужас.
Ще си позволя да дам и аз един бабин метод за температура,четох го в едно амер.списание,но и лекарите го признават,действало безотказно:режеш една глава кромид лук на 2 половини,слагаш ги в чорапчетата на бебето,но отрязаната страна да е към стъпалото,дано съм го обяснила добре,аз не съм го пробвала още,но сигурно действа.Е,вярно,мирише,но се изтрайва.
nat003,вие също да оздравявате! Hug
Jani4ka,наистина столчето е много хубаво,облегалката изглежда много мекичка и удобна!
Ние имаме столче,подарък ни е,но още не съм го отваряла,да го разгледам с подробности.
Една по-спокойна нощ желая на всички майчета с болнички бебенца!

# 214
Здравейте и от мен   bouquet
Напоследък моята мома не ме оставя за секунда да мръдна ,нямам време за нищо #CrazyКакво му стана на това дете не знам ,само пищи ,врещи като не съм до нея и не я държа на ръце.Побърква ме .Иначе сме добре ,растем - вече сме 7кг и 65,5см  Heart Eyes Като заспи в 19-20ч вечер става в 6ч  #Crazy ,не мога и не мога да я накарам да заспива по-късно ....
Снощи я оставих на баща и ходих на кафе.Успах я ,но пък се събуди след около 40мин и се прибрах LaughingНо все пак си е напредък за таткото  Joy
Слагах я 3пъти в проходилка и просто няма такъв кеф ,но я слагам за малкичко.
Честити половин годинки на мъниците   bouquetБързичко да оздравяват болничките   bouquet
Оффф,исках още нещо да пиша ио забравих hahahaМного ми е изветрел мозъка .мноооого  Embarassed
Ние ядем вече и зеленчуци ,и плодове и каша  Heart EyesВсичко и харесва,особено кашата .
Лека вечер ,милички   bouquet

# 215
velizarka_8, благодаря за мнението за водите, ще почна и аз да давам розов девин, то тя до сега не пиеше водичка де, ама колкото съм я пробвала съм и преваряла, но и аз нещо се усъмних в полезността на преварената вода.
А сега още едно въпросче към мамите, които дават каши, тук все чета че масово давате каши на Милупа, обсъждали са се и Хип, но май никой нищо не е споменавал за Нестле и се чудя защо? Не са ли добри? И от тях има много голямо разнообразие...както и за пюретата на Нестле нищо не сте споменавали...има ли някаква причина, нещо, което да не знам....

# 216
ivcho81 - Честити ви 6месеца  Tada

Дана и Алхимика - бързо да се оправят дечицата, стискам палци  Praynig

Jani4ka - Честито ви столче, прекрасно е  Grinning Дано Вики си го ползва с много удоволствие  Wink

Ivelina_Sh - И вашият стол е много стилен, аз много харесвам Инглезина като марка, купихме си такъв стол за колата и е супер, само да започне да стои стабилно Дани и го монтираме в колата  Peace

Ивчи дано и вие бързо оздравявате, аман от тия болести вече  ooooh!

И ние не сме захранили още  Mr. Green

# 217
веси-еви, все едно за моя малчо слушам. Той също е скаран с шишето, даже като се беше осополил му давах хомеопатиите в разтворена вода с лъжичка. От шишето не можеше, ама лъжичката щешее да я глътне милото Simple Smile
Вода с розов етикет започнах да давам тази седмица с хоемопатиите. Преди това - мнооооого рядко, преварена.

Момичета, да ви кажа днес какво се случи. Шетам нещо си в кухнята, а майка ми беше с малкия в хола. По едно време чувам издава едни звуци, които издаваше докато го сменям от едната гърда на другата - едни очаквателни такива, нетърпеливи... Стана ми любопитно, надникнах и какво да видя: майка ми обелила един банан и пъхнала в устата на малкия #Crazy #Crazy #Crazy и щастливо нарежда: Ела, ела да го видиш как ближе сладко сладко!  Shocked Нямаше да се ужася толкова, ако малкия не хапеше всичко наред (вкл. и ц*ц*те ми) покрай сърбенето на венците му. Страх ме беше че ще отхапе парче и ще се задави:( Ама и аз съм една...  Rolling Eyes

# 218
На всички болни майчици и дечица  Hug. Бързо да оздравяват!

Днес моите приятелки ми подариха ей това столче. Много е хубаво, а за жеста нямам думи! Чудя се обаче дали ще замести изцяло нуждата от голям стол, или ще е достатъчно? Какво е мнението ви?
И още едно въпросче. Според моята приятелка първия зеленчук от захранването трябвало да се дава 10 дни, и чак тогава да се продължи със следващия. Не е ли твърде много? (и нашата мома е от още незахранените, но на 5 м и половина мисля да почвам)

# 219
Честити месечинки на всички!!!

Антония,честит рожден ден и на баткото,нищо,че е на патерици!!!  bouquet

Яни,столчето е много готино!!!

Giada,на Нестле са хубави и разнообразни,но мисля,че не са с АМ.Плюс това повечто съдържат глутен и стават след 6-я месец.

Вода и аз давам розова.Педито ми каза още след първия месец,че може.

И да се похваля:ние успешно се отбихме.Много се радвам,че мина без сътресения.

Успешно оздравяване на всички болни дечица и майки!!!За Т аз знам със студен чаршаф,на Симона така съм сваляла,а и също редуването на Парацетамол и течен аналгин,но по преценка на лекаря.

# 220
Девин розов етикет не е минерална, а изворна вода Wink За всеки случй бих я преварила, защото в родилното една мама ми каза, че имала много еугленки, чехълчета и тем подобни(колко е вярно не знам). Аз само от нея пия, но за малкия като се наложи ще преварявам в началото.

Ние бяхме на гости на кумовете. Малкия беше много добричък и се смя и на двамата с глас, голяма радост. Така свободно не се беше държал с чужди хора(не че са ни чужди, но той надали ги помни от последното ни виждане на нова година). От свекърва ми винаги реве в началото, а я вижда всеки месец.

Яничка, да ви е честито столчето, да си хапвате добре на него и да и е вкусно и удобно на Вики.

Дана, дано спите спокойно тази нощ. Надявам се да му мине бързичко на Дани

Алхимика, очето е на Ванко Wink Не се получи тва дето исках ама ще продължавам с опитите Simple Smile
И вие да оздравявате бързо

Мъниче, как си? Липсваш ни  Hug
Гале и ти Simple Smile  Hug

Аси, да ви имам проблема. Мойто диване още рита до мен и ме бута по ръката, едвам си написах поста. А цяла вечер будува - нали бяхме на гости и той клю-клю, да не испусне нещо ако подремне.

vesy_evi, за кашите не мога да се изкажа компетентно, но предполагам, че както и Слънчо и други подобни утвърдени марки се дават понатам заради съдържанието на сухи млека и глутен. Ако Нестле нямат безмлечни е достатъчна причина за мен да не ги поглеждам за сега.

# 221
# 222
# 223
Добро утро!!! Как сте, как мина нощта, очаквам добри новини! Hug
Честита половин годинка на Симеон! Честити месечинки на Пламена и Живко! Весел и прекрасен ден с малките сладурковци!!!
За кашите на Нестле аз лично не взимам, защото предполагам млякото вътре ще е като НАН, а Ники не го понесе, само повръщаше от него и се запече от НАН АР. Може вече да не му идва толкова тежко, но като има други марки защо да рискувам. Засега на Хумана най-много му харесват. 
А за водата - ето една статия http://health.bg/6495/kakva-voda-da-izberem-za-bebeto
В Бургас чешмяната вода е много твърда, като я преварявам всичко побелява, ужасна е! Затова давам розовата на Девин.
и за това коя е минерална и коя изворна, че малко объркващо ми беше обяснението, обаче докато я намеря  Laughing http://www.health.bg/6493/reduvajte-mineralna-s-izvorna-voda

# 224
  • Пловдив
Добро утро и от нас Simple Smile!
Ние каши ядем всякакви и Хип и Милупа и Нестле и Хумана-млечни, безглутенови. Нека свикват с всякакви вкусове.Ядат всичко.Дори и Слънчо съм взела, но още не съм давала.Помня, че Пшенично млечната беше уникално вкусна едно време Simple SmileНо е с глутен и още изчаквам.
Преварявам вода, но като свърши давам розова Девин.Преварявам през ден шишета, биберони и т.н.
И на нас ни подариха солчета, още като се родиха бебетата и ползвам тях.Не са някакви супер модерни, но са добри, вършат си работата Laughing
Вие ходите на гости и кротуват бебчетата, а ние сме на другия полюс.Видят ли непознат човек следва див, неутешим рев!Нали се гледаме самички и бях ограничила контакти с хора, покрай грипа, та сега не искат чужд човек и това е!Дано е временно, че кофти така newsm78
Честито на месечинковците днес Heart Eyes!
Болничките, дано сте по-добре вече  Peace

Общи условия

Активация на акаунт