Отговори
# 240
fata_morgana, от две капки вода не можеш да му докараш разтройство на детето. Недей да се притесняваш.   Hug А когато даваш минерална или изворна няма нужда да преваряваш. даже минералната знам, че в никакъв случай не трябва да се преварява.

Гери, а пробвала ли си да и дадеш само биберон да суче? Вчера Вики пак се събуди през нощта и като и дадох бибата тя заспа за секунди. Според мен венците я мъчат.

Адреналинка, честита ви месечинка!   bouquet

Иначе за марките не знам вече на какво може да се вярва. То кое ли е добро в наши дни ама поне да е по-малкото зло. Но определено вярвам, че за някои продукти нарочно се пуска антиреклама. Сега пък четох и за Себа Мед много кофти изказвания, че били с парабени, та май е по-добре да не четем чак толкова много.  Confused

# 241
  • София
Гери, а пробвала ли си да и дадеш само биберон да суче? Вчера Вики пак се събуди през нощта и като и дадох бибата тя заспа за секунди. Според мен венците я мъчат.
Пробвали сме - не става  Sad .Тя си се буди съвсем сериозно за да папка.А недоспиването вече ми се отразява  Sad .

# 242
Фата, моя като беше запечен 6 дни започнах да му давам вода... ефект нямаше. Но пък, логично, пишкаше повече.

За Нестле, понеже съм в тоя бизнес, ще кажа само, че всичко започва и свършва с рекламата. Убедена съм, че могат да се намерят и по-качествени и по-здравословни продукти, нищо че не са от същия ранг на популярност и не иглеждат толкова лъскави.

# 243
  • Варна
Гери, да не те отчайвам, но не възлагай големи надежди на вечерната каша. Големия вечереше преди ядене със сухар към 19ч, после в 21 пиеше 250мл АМ, в 00часа отнво пиеше АМ и към 3-4 отново се събуждаше и ревеше кански докато не изцока 200-250мл АМ. И така до година и два месеца.
Били споделила как даде авокадо? Сурово или...?

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧКОВЦИ!

# 244
Ето тук намерих рецепта за авокадо.

Пише да се размачка само с млякото, което бебето пие.

http://www.annabelkarmel.com/recipes/first-foods/avocado-puree

Dana, разбирам те отлично!  И ви пожелавам много бързо да оздравеете!   bouquet

# 245
  • София

Били споделила как даде авокадо? Сурово или...?

сурово ,размачкано с банан  Peace .

# 246
  • Пловдив
Насмогнах с пропуснатото Simple Smile

Бързо оздравяване на Катрин и Дани. Разбира се и на всички останали малки и големи!!!

АДРЕНАЛИНКА, линка за книжката на д-р Спок го бях пускала аз, но в момента не мога да го открия... Ще се поразровя по-обстойно и след като го открия, ще ти го пусна на ЛС Simple Smile

fata_morgana, относно ментетата на Хъджис - и аз бах попаднала на такива и изхвърлих цял пакет от 84 броя... Е, бах сложила 3-4, но след като се убедих, че проблема не е в слагането, а в самите пелени, отидоха към боклука... Вече категорично няма да експериментирам и ако го закъсам отново, ще слагам многократни, но не и такива, закупени от Бг Sad

За режима - Дидко става сутрин към 8 и нещо и хапва. Следва ЕБХ и игра на фитнеса. Аз докато закуся и изпия кафето, той вече е заспал и го завивам. Laughing Дрямката е около 30 час и след това пак игра - или на фитнеса, или на земята. Към 12 хапва и пак игра. Към 15 -15:30 си има отново дрямка (30 мин.). като се събуди, хапва и си играе, а като му омръзне, го слагам в бънджито. Към 18 хапва и заспива пак за около 30 мин. После следва игра с мен, къпане, масажи и хапване. Оставям си го в леглото и заспива, но към 22 започва да плаче в съня си. Успокоявам го, без изобщо да се събуди и го храня за последно към 00. Спинка си, а към 5-5:30 (в зависимост от това, кога се събудя), го взимам при мен и го храня без изобщо да се събуди. После всичко се повтаря и така Simple Smile

За гостите - малкия обожава да има някой. Или пък ние да сме на гости някъде - я в сестра ми, я в бабите му, я в моите баби Laughing Усеща се, че му се обръща много повече внимание и е супер щастлив Laughing Laughing Laughing
А ако има и някое дете - никой друг не съществува Laughing Като бяхме при сестра ми и племенника (на 3 г.) като награби Дидо, да му се радва, малкия умря от смях Simple Smile Вечерта пък, се събудих от смеха му - смееше се на глас и то в съня си Simple Smile Явно добре му действат срещите с братовчед му Simple Smile

За водата - от третия месец някъде му разтварям хапченцата в розовата Девин. Не преварявам. Отказва да пие, но не го и мъча Simple Smile

За захранването - направо Ви завиждам с какъв ентусиазъм процедирате... На мен хич не ми се започва - толкова ми е лесно в момента - заплаче, разголвам гръд и човека е супер щастлив Laughing Laughing Laughing Даже вече прави опити сам да ме разсъблича Mr. Green

За зъбките 0 благодаря на всички Simple Smile Пожелавам и при Вас да излизат толкова безпроблемно Simple Smile

И сега да разкажа, за премеждията през които минахме, докато се прибираме от Шумен... Не стига, че беше адски студ и валеше сняг, ами и за Ришкия проход никаква информация...
Решихме, да минаваме през Котленския и добре, че тъй стана...
На изхода на Котел в посока Пловдив, блокира задна лява newsm09 ...Не ме питайте какво си мислих... Добре, че наблизо имаше сервиз, а и малко заведение... С малкия, майка ми и колежката отидохме там и едно голямо благодаря на собствениците - като видяха, че сме с малко бебе, помолиха другите клиенти да не пушат засилиха печката (на дърва). Откарахме около час и половина там и хората постоянно ни питаха имаме ли нужда от нещо, достатъчно топло ли е и прочие smile3525 Едно огромно БЛАГОДАРЯ!!!
За щастие колата стана и след 8 часово пътуване, живи и здрави стигнахме в Пловдив, където пък ни чакаше татито - прибрал се за уикенда Heart Eyes
Сега отново тръгна, но пък ще си дойде на 2ри и ще си е вкъщи 4 дни newsm44

Оставям Ви, че малчо се събуди и си чака игрите с мама Simple Smile

# 247
Момичета гледахте ли Календар тази вечер. Майка на 7-месечно бебе открива камък в плодово пюре, но разбира се пак не стана въпрос за мараката пюре  #Cussing out  Само дадоха името на изпълнителния директор на фирмата Семерджиев...леле как може такова нещо незнам...

# 248
 Hug Здравейте и от нас!
Честито на всички бебчета празнуващи днес...и на бебоците с новите столчета  smile3521
Майчета аз съм правила грубата грешка да преварявам минерална вода  smile3506, днес си купихме розов Девин, но и нея мисля да преварявам както и приборите на бебка. Но ще се откажа и от шарената пластмасова чинийка, която и купих Weary За лъжичките незнам newsm12 подарък са ни от Холандия (променят си цвета ако температурата на храната не е подходяща за бебето), кой знае от какво са направени и те #Puppy dog Много добре ми звучи рецептата за пюре от авокадо... Ето я и нея преведена:
Авокадо понякога се мисли за зеленчук, но то всъщност е плод и съдържа повече хранителни вещества, отколкото всеки друг плод - идеално за захранване на бебе. Богато е на мононенаситени мазнини, и "добър източник" на мазнина, която помага за предотвратяване на сърдечни заболявания. Високото съдържание на калории в авокадото го прави добра храна за отглеждане на бебета. Авокадото е богат източник на антиоксиданти витамин Е, който също стимулира имунната система. Авокадото е лесно смилаемо.

Състав
1 малко авокадо

Метод:
Изрежете малко авокадо на половина, извадете костилката, изкопайте с лъжица вътрешното и пюрирайте заедно с малко от млякото на бебето.

Информация
От шест месеца
Ако намирате грешки  Flushed
Мили мамчета предложете ми каши които мога да дам на малката, днес се чудех чудех пред рафтовете но уви smile3506 купихме си само ориз с банан на Милупа, досега съм давала само ориз  Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 20:09 от K.Zhelqzkova

# 249
sweet maniche голям късмет, ако бях аз  newsm45 newsm17
важното е, че всичко е свършило добре  smile3501

# 250
Ама как камъче в бебешко пюре?! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Желязкова, мнооого як превод.. гугълски  Wink Laughing

# 251
 newsm47 Ами да няма да се мъчим COPY PASTE  smile3532
 УЖ ЗА ПО ЛЕСНО, А ТО СЕГА ГОЛЯМ СМЯХ ЩЕ ПАДА  hahaha Embarassed
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 252
  • София
В Мадъркер има промоция на някои спални чувалчета 2 на цената на 1 http://www.mothercare.com/s?node=42764041&field-hidden-keywo … ;pf_rd_s=center-7 .Някой желаещ да се комбинираме?

# 253
Здравейте кокичета

някой има ли идея в коя марка пюрета са намерили това чудо? то стана ясно само ,че е българска фирмата ама нищо повече!

# 254

Общи условия

Активация на акаунт