Отговори
# 330
  • Пловдив
Знаете ли колко теми сме изписали досега?!? Mr. Green
Предлагам залаганията да започнат  smile3533

Сега отивам да къпя малкия Звяр...

# 331
Влизам само да честитя на празнуващите.
Миме, Честит рожден ден на Мая, да ти е жива и здрава каката!
Честити половин годинки и 5ти месечинки на бебоците.
Болните да оздравяват. Дана, Миме, nat003, ивчи Hug дано не пропускам някого.

# 332
  • Варна
Мъниче, аз залагам на 28  Mr. Green

# 333
  • Пловдив
Честито на празнуващите и от мен Simple Smile
Да е жива и здрава и "голямата" кака на Алхимика Simple Smile

Ако знаете как си поревах... Зачетох се в коментарите от първата ни тема и като ме налегна една носталгия... Да взема да навия мъжа да пробваме за второ ли? smile3532

antonia, много ни подценяваш Laughing

# 334
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания!  bouquet

Мъниче действай,ние Влади го направихме когато Мая беше на няма и 10месеца. Wink

# 335
  • Варна
Алхимика, честито за втората свещичка на Мая! Да расте много щура, сладка и щастлива!

# 336
  • София
Алхимика, честита ти рожденничка! Да е все така чаровна и щастлива!

# 337

Исках да почерпя със сладко ,но тъй като е вечер  Peace
благодаря на всички ,които ни поздравиха .На останалите МЕСЕЧИНКОВЦИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ
Преси днес ми направи номер повърна обилно 4-5 пъти за 15мин . бях ужасена не знаех какво да правя исках да изпищя нкяой да ми помогне, но уви за сега нещата са добре  Praynig
Лека вечер на всички утре ще се върна да чета  bouquet

# 338
talktoher пък и другите, които ги слагате на земята да си лазят, как ги слагате? Аз от поста на talktoher оставам с впечатление, че директно на ламинат/паркет/плочки...не знам каква ви е настилката, защото казваш че бършеш с кърпичка, значи не е килим....ама как така направо на земята....дори не мога и да си го представя по ред причини - ще си разбие носа, всички бебета на тази възраст, които съм виждала захлупват глава, къде защото се изморяват, къде защото искат всичко да лапат и обикновено не го правят никак внимателно (Мая и на килим постлан с няколко одеала успява да я заболи), освен това си е студено, освен ако това важи само за в нас, ама все пак поддържаме към 23 градуса, но директно на земята не бих могла да я сложа и не на послендо място тези настилки колкото и да е се хлъзгат, не е като килим....с други думи как точно го правите тоя фокус?!
А за отбиването, хм, повечето кърмещи майки могат само да си мечтаят да кърмят на 4 часа и половина Simple Smile ама щом е в тежест....На скоро някои ми каза, че лятото несе отбивало, т.е. трябвало или до май да сме ги отбили или после септеври...не знам причината каква е, ако изобщо има нещо такова...

# 339
  • София
vesy_evi ,препоръките са бебето да е на паркет ,на твърда повърхност.Ако това те притеснява можеш да сложиш тънко одеалце  Peace .На моята й слагам одеало ,че всичко ближе ,а пък влиза голям прахоляк от улицата и стълбището.за съжаление на около има строежи Sad .

# 340
vesy_evi, аз слагам Ивайло на килима в хола. В началото постилах одеало , обаче сега той ходи из целия хол, а нямам такива одеала Simple Smile. При това той предпочита на ламината , че се пързаля по-добре там. Имаме ниски ръбове и там съм сложила одеало да не си разбие главата. Досега не се е удрял на пода, а се търкаля и пълзи яко.

относно топлото - слагам му малко по-дебели дрешки, но той не се спира на едно място и се изпотява, та и с дрехите не прекалявам. Освен това повече от 10ина минути не стои. След това измислям игра на друго място. После хранене, спане и след някой друг час пак го пускам.

Днес е хремав и не го слагах на земята, милото се побърка. Кошарата му тясна, на спалнята го държа постоянно, защото много бързо се изплъзва, на люлката не иска, абе шоу сме. Дано утре няма хрема и да си пълзи на воля детето.

Ами скоро като пълзи из целия апартамент?  ooooh!

От мен лека нощ Simple Smile  

# 341
Ами явно само при нас не може така...забива си носа доста брутално....само на килим и отгоре одеала, честно казано пак е доста твърдо...

# 342
talktoher,отбиването го направи постепенно,за д ане си докараш някой мастит.Аз първата седмица замених едно хранене,тя ядеше общо 6 пъти за 24 часа,с пауза от 8 часа през нощта.Като замених едното,след 5 дни замених и другото,и така постепенно.От две седмици яде по 5 на ден,като на обяд и следобед яде зел.пюрета и каши.Последното ми кърмене беше в петък.Оттогава на два пъти цедя по малко от гърдата,на която имах мастит,за да не стане проблем пак.Иначе мляко давам фризолак,яде си го скеф,няма и запек.И ти пак много си издържала с това кърмене на час и 1/2.Аз не бих... Hug

# 343
Виктория вече суче по 20мин през около 4 часа.

# 344
Кърмя през деня на 4ас и половина и вече наистина ми идва множко.

Момичето кърми на час и половина, а не през 4 часа и половина.  Peace
И моля, не се втелявайте с това пълзене. Както е писала aissa като почнат да обикалят апартамента (респективно къщата) ще ходите след детето да му постилате одеяла и килими ли? Не е нещо ненормално да пълзи по твърда повърхност. Детето ще укрепва , ще си задържа главата и няма да си я удря в земята. Спокойно момичета.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт