Отговори
# 315
  • Варна
Вани, ние сме с ТЕД вече 6 години. Модела е "сандвич" с кокосова вложка, много сме доволни. На леглото на дъщеря ми е Нани на мен лично много ми допада, на мъжа ми - не. Както и Дана е писала Блян също са добри матраци. А тия много рекламираните хич не ми вдъхват вяра, че наистина спиш като на облак.  Crazy Thinking

# 316
Вани, мога да те посъветвам какво да направите, ако матрака е в гаранция. Провери ако искаш модела и кога сте го закупили, ще ти пиша на лични  Peace Иначе те все са си ортопедични, но вие вероятно сте си избрали от най-твърдите, аз на такъв също не мога да спя Peace

# 317
Затова искам мнения, че нито знам фирмите, нито продуктите а тези които ги ползват най-добре ще ме ориентират  Peace
Дана на нашия му мина гаранцията  Joy Беше 5г. и от двете старани на които спим е вдлъбнато а посредата е като островче  Mr. Green Малкия цяла вечер е върху мен.Като мръдне два пъти и се катурва при мама, защото аз се падам по на ниско. Абе цирк  Laughing

# 318
Дана, и ние сме с разстройство от АБ,аз даже и капки био-гая давах на Влади,но пак се продриска и то зелено,а дупето му е ярко червено.Като бях с ката в болницата ми казаха,че като пият АБ е хубаво да се дават капки био-гая.На Дани правите ли му инхалации щом свири,много помагат. Peace
Аз даже мисля днес да взема лечебна хумана да спра дрискането,ама вие пък сте само на кърма заради алргиите не знам дали е подходящо.

Днес Мая ми става на две годинки,чувствай те се почерпени(не ми се слагат картинки,нямам настроение).Нека ми бъде здрава,друго не искам!

Влади днес по случай празника на сестра му си каза първата дума,цяла "баба",и цял ден това повтаря.Естествено то е несъзнателно,но пък е много яко.

# 319
  • София
Алхимика ,честита ти рожденичка !Да ти е жива и здрава и много щастлива   bouquet !
Честита ви и първа дума  Grinning !

П.П. м/у другото мисля ,че и нашата ще е "баба".Все реди "бу ба бу бу ба бу"   Grinning .

# 320
alximika, честит рожден ден на Майчето, да е здрава и щастлива  Heart Eyes

Имам БиоГайя, даже е неразпечатана още, ще я почнем. И Дани ака зелено като вода, още не му се е подсякло дупето, но може и това да стане  Confused Инхалации не съм му правила (лекарят не ми каза), но когато му стане зле, отварям за малко прозореца и като че ли от чистия въздух му минава. Ама наистина за малко, че при нас е студеничко днес.

Дани не е почнал още със сричките, само гука ли гука и прави бръм Simple Smile

# 321
Здравейте, момичета!

Искам да благодаря на всички за милите пожелания отправени към малката ми Яна!  Hug

Честит празник и на всички останали дечица, които днес стават на 5 и 6 месеца!

Честит рожден ден на кака Мая!

Бъдете живи и здрави, много весели и щастливи!   bouquet

# 322
Alximika, честит ви рожден ден! Да ти е жива и здрава Маичка!  Hug

vany666, аз го бях писала вече веднъж, че бях чела в един холандски сайт за захранване, че детето трябва да опита даден вкус поне 10 пъти, за да го приеме и свикне с него. Ако примерно пробваш да му дадеш картоф 10 -12 пъти и той не го иска значи наистина не му харесва. Но обикновено в един момент свикват с вкуса и започват да си го хапват с охота.  Grinning

# 323
  • София
Alximika, честит ви рожден ден! Да ти е жива и здрава Маичка!  Hug

vany666, аз го бях писала вече веднъж, че бях чела в един холандски сайт за захранване, че детето трябва да опита даден вкус поне 10 пъти, за да го приеме и свикне с него. Ако примерно пробваш да му дадеш картоф 10 -12 пъти и той не го иска значи наистина не му харесва. Но обикновено в един момент свикват с вкуса и започват да си го хапват с охота.  Grinning
Така постипих с броколите.Прояде ги  Peace .

# 324
 newsm03 Здравейте мили майчета... и на нас не ни се размина! От снощи и баткото и бебка са с ужасна хрема, поне няма Т за сега  newsm17 и дано да ни се размине, че като слушам Dana ми се къса сърцето Weary
Милите и двамата ги побърках цял ден им дърпам сополите с прахосмукачката  smile3521 само като я чуят вече и  cry
Честити месечинки на всички бебчета! Честит рожден ден на кака Мая и честита първа думичка на бебко  smile3501

# 325
Благодаря ти dessynik1

Сега намирам повече време да седна зад компютъра. Иначе засега минава - давидиме до кога.

# 326
NKl , ако зеленчука му се харесва, давам 180 мл. пюрe. Отварям второ бурканче, ако е от 120 мл, или направо му давам цял буркан от 180 мл. Ако не харесва особено зеленчука, който му давам в момента, дохранвам с мляко, няма да го държа гледен. И двата варианта стават.  Peace
vany, ако малчо не хареса някое пюре, пробвам пак най-много на следващия ден. Ако не, му давам наколко дни, което си обича, нищо че вече съм го въвела. После пробвам нещо друго и това, което не е харесал, оставям за по-нататък.
Дано по-бързо да оздравеят всички болни дечица.   Heart Eyes

Да ви питам - продължавате ли с гимнастиката и масажите на бебетата?

# 327
ето ни и нас  Hug

на шега на майтап успях от първия път да взема урина на Андреа и при този успех   Wink въпреки студа я заведох до Цибалаб да й вземат и кръв. Почти не плака милата ми, толкова й се спеше, че нямаше търпение да я сложа в столчето и заспа   Heart Eyes много съм доволна нямаше хора и стана много бързо  Peace а резултатите сега ги видях в интернет, само дето много не се ориентирах, та ще ги показвам и на лекарката. Хемоглобина й е 111 струва ми се малко нисък спрямо реф. стойности, но не знам дали са актуални и за бебета или са само за възрастни  newsm78

Алхимиче, да ти е жива и здрава Маичка   bouquet много да ви радва и слушка. Как е Влади оправя ли се?  Heart Eyes

ох само като чета и ми се къса сърцето, дано няма повече болни бебенца  Praynig и бързо да оздравяват всички  Hug

# 328
  • Пловдив
akspet, аз мога само да завиждам за хемоглобина на Андреа Simple Smile
Не знам на 8 като отидем, да взимат кръв на Дидо какво ще е, но не очаквам повече от 95-100. И аз и баща му сме с нисък...

Сега се заех да подготвям следващата тема, че имам малко свибодно време... Някой има ли линк от първата ни тема, че нещо ме мързи да се ровя...

# 329
Добра ви вечер!  wavey

Много сте изписали, а тези дни нямах никакво време да влизам тук. Лудия Симон вече взе да се буди към 7/ 7 и нещо и вече будува по доста повече време и все внимание иска. Голям е хитрец, само да се отдалеча и се прави, че плаче, отивам и ми се хили, а от сълзи - следа няма. Нищо не мога да свърша ако не извикам баба ми да ми помага с него. Седнах преди малко да ви пиша, а той е срещу мен на земята да си играе и лази - нема, братче, ако не е до г..а ми не може. Сега му донесох шезлонга и го сложих седнал и се миряса. Трябва да има контрол над мен какво правя  Tired . Ако го сложа до мен пък да лази, ще ми изяде джапанките....

Бубаст, я кажи как го отби твоя бебок от гърдата, че ми писна вече с тая кърма, мисля, че до 6ти месец му е била супер нужна, после вече ще яде други неща и не мисля да продължавам, имам ли нямам ли, толкова вода и чайове през живота си досега не бях пила  Tired . Кърмя през деня на 4ас и половина и вече наистина ми идва множко.

Относно чистота за бебето - е, хорааа, откакто вече е на земята на ден по два пъти минавам с прахосмукачката, и вярвайте ми - има прах за целия китайски народ ... а там където ще се подвизава минавам с мокри кърпички или парцал, ама парцала по-мръсен и с бактерии ми се струва, та наблягам на кърпичките. РАзбира се това няма да трае дълго , че диапозона се увеличава с всеки изминал ден.. но засега така.

Общи условия

Активация на акаунт