Отговори
# 570
Честити месечинки на бебенцата и от мен  Simple Smile

Честит рожден ден на nat003! Heart Eyes Здраве и късмет!

Честит рожден ден на Део  Heart Eyes Да расте здрав и щастлив Heart Eyes

naneva, ей, завиждам ти много за неставането нощем Grinning Дани си хапва около 3-4 пъти нощем, тази нощ 3 пъти - в 1, в 3 и към 5 сутринта. Буди се, реве и ако не хапне, не млъква. Затова давам, че да продължим да си спим Simple Smile Вече втора нощ не кашля - пу-пу, но сутрин със ставането към 7 почва голямата кашлица  Confused Изглежда се прочиства още детето. Аз вчера бях много зле, с висока температура, тресеше ме яко, лежах и пъшках под завивките. Бях и с яка кашлица и главоболие, но днес се чувствам много по-добре. Изпих няколко чая от горена захар и си направих компрес с ракия. Май те пооправиха нещата. Да ви кажа, нямам нужда от диети. Като съм болна не ям, а аз съм си болна редовно  bowuu. До напролет сигурно ще се вталя съвсем Mr. Green

Между другото, от кашлицата обаче получих някакви много остри болки в областта на секциото  Sick Боли ме все едно вчера са ме оперирали. А ако се закашлям, трябва да седна и да се присвия. Дали не се преразтегнах нещо, не знам.

# 571
Здравейте момичета Hug
Благодаря за пожеланията и сега една скромна почерпка,че много работа ме чака,все хубава-днес деня е само за мен с разкрасителни процедури и вечерта голяяям купон  bigdance2  bigdance2  bigdance2http://eleonoraknyazheva.blog.bg/izkustvo/2009/05/10/chestit-mi-rojden-den.332778

# 572
  • София
Добро утро!

Днес моят малък принц става на половин годинка! Да ми е жив и здрав и все така усмихнат!

Честит рожден ден на Део! Весело и щастливо детство, изпълнено с палави игри и приключения!   newsm59
Нат, честит рожден ден!!! Бъди винаги обичана и желана!!! newsm51

Най-новото забавление на Никола е да играе на футбол с кака си. Е, с помощта на тати, разбира се. Такава веселба падна, чак се заливаше от смях. Изобщо много обича кака му да му обръща внимание.
А наскоро се сетих за grix, че и тя изненадващо спря да пише септември. Дано всичко с тях е наред!

# 573
Здравейте момичета!
Влизам да почерпя, днес Део става на 4 годинки. Да ми е много здрав и щастлив!

Дани, Дана, Мирка  Hug мерси за пожеланията!
Нат, Честит Рожден Ден, бъди жива, здрава и много обичана.
Честита половин годинка на Никола и на Йоан.

# 574
Честито на Део! Много здрав, весел и засмян да е!

Честито и на месенчиковците ни! Да са много здрави и весели!

bouquet

# 575
Добро утро!!!

Честити месечинки на Никола и Йоан! Да са здравички и да слушкат!
Често на Део иии мама Машонка! Да имате весел и щастлив ден! И много да е здрав юнака!
Честит Рожден Ден на nat003 ! Много здраве, радост и щастие!
vany666, много се радвам, че нямате АД, сега вече сте по-спокойни!!!
fata_morgana и вие сте добре!
_Dana_, щом спинка/като се изключи храненето/, значи лошото е минало вече. Нека да папка, да събере сили детето, да се съвземе! Няма начин сутрин да не изкашля събраното, дано и това скоро отмине и ти също да оздравяваш, а пък килограмите... здраве да има, като тръгнем след тях сами ще се смъкнат!
Бравоооо, много хубави новини! Да са здрави всички бебчета!!!
Охххх,Danielkka, дано! В Бургас слънце не сме видяли от не помня кога, то сняг толкова дълго не се е задържал, а как се бута количката в киша... поне сняг да беше, ми то едно кално, кишаво, ужас!!!
Майчета, как разбирате че пробиват зъбчетата? Ники е станал доста раздразнителен, смее се и изведнъж крясък, после пак същото и това се повтаря по половин час и по 2-3 пъти на ден. А не виждам да е подут или червен венеца, няма разстройство ниот температура. А се лигави......като го нося и от устата му чак потича. Все бебчета съм виждала, но такова лигавене не съм срещала!!!
Хайде лек и спокоен ден, и слънчев ако е възможно Wink!

# 576
velizarka_8, сега видях, че на аватара ти Ники намига  Grinning Joy Супер е  Simple Smile

# 577
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте
честито на всички с повод и без.
Желая лек ден и усмивки

# 578
Добро утро и от нас,

Машонка, да ти е жив и здрав ДЕО, много да ви радва и слушка да расте весел и щастлив  Heart EyesNat003, и на теб ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве и любов ти желая   bouquet
Мирка, честита 1/2 годинка и на твоето съкровище да е здраво и много слънчево момче  Heart Eyes

Дана, радвам се, че и двамата с Дани сте по-добре  Hug
Вани, браво, че не е АД, ще се оправи мъника и ти май имаш нужда да отдъхнеш, много ти се посъбра  Hug

Моя татко днес също има рожден ден! Да ми е жив и здрав и дълги години да се радва на много внуци. Много си го обичам а как само се радва на Андреа ( тя е първо внуче) просълзява се често и все й повтаря, че толкова я е чакал  Hug ето и тортите изберете си  Mr. Green

и сега да се оплача, снощи разбиха колата на мъжа ми  #Cussing out счупили са задното стъкло и са взели една скъпа машина  #2gunfire място не може да си намери от сутринта, заврял се е в гаража и не го и закачам  Sad домързя го снощи да си прибере колата в гаража и крадците не спят  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 579
Ей Честити месечинки на всички и честит рожден ден на Део! Живи и здрави да раздават много усмивки на мама и тати!
Ей ние пък си взехме проходила - голям кеф в нея. Може да се движи,обаче само назад и настрани Simple Smile. Но има нещо много вярно в това,че с проходилка прохождат по-бавно. Боби преди проходилката имаше здрава опора и на двата крака и правеше последователни крачки и с двата крака. Но след вчера и днес на проходилката - не може изобщо да прави същите премерени крачки, отпуска се целия на земята, мота ги тези крака...Така че проходилката е голямо удобство от гледна точка на родителите - защото го оставям вътре и той се занимава и си седи и си играе и аз мога да върша други работи из къщи, но от гледана точка на прохождането - много забавя процеса според мен, даже се чудя защо проходилки им казват, след като учат децата да се отпускат, да мързелуват и да правят странни отпуснат движения, но не и крачки.

# 580
  • София
Честита месечинка, на родените на 04 ти Simple Smile

Честит рожден ден на Део!

Да са живи и здрави дечицата Simple Smile

# 581
velizarka_8, сега видях, че на аватара ти Ники намига  Grinning Joy Супер е  Simple Smile
Ооооо, намига той. Добре, че сме техническа нация!  Wink

# 582
naneva, благодаря ти за информацията за изследванията. Аз знаех, че картофът запича, но се надявах с кърма да не е така. Той поначало ака на няколко дни веднъж (само на кърма е), та вече сериозно се чудя дали първата му храна да е домашно картофче newsm78 Ще реша до ден, два  Thinking
Вани666, новината е хубава - малчо няма АД, така че по-спокойно! Знам, че отстрани е лесно да се каже, но намери сили, заради бебчо. Hug
Честити месечинки! Да растат здрави и щастливи дечицата ни! А от почерпките ми текнаха лигите Crazy

# 583
За захранването с картофено пюре с масло и сол... този път нищо няма да кажа  Mr. Green

# 584
  • Варна
Ех, какъв ден бил 4-то март. Колко много рожденници?  Grinning Да са живи и здрави, и с голям купон да отбележат празника!
Честито и малките месечинковци и половин годинковци !

АксиHug много е гадно това с колата. Знам го от личен опит.

Днес направихме изследванията и хемоглобина е под нормата 93  Tired, другата седмица сме на консултация и ще видим какво ще каже доки.
За захранването с картофено пюре с масло и сол... този път нищо няма да кажа  Mr. Green
И аз се учудих за маслото и солта, но реших да не давам непоискани съвети.

Общи условия

Активация на акаунт