днес съм се разшетала пред празнично
ох хайде да оздравяват всички бебоци, че ми е мъка, като ви чета как се мъчат

Яни, не съжалявай за бебешкото парти, тепърва ще има много купони, ама като слушам, че имало бум и на варицела
още са ни малки бебоците да рискуваме 
и аз още не слагам Андреа на земята задоволяваме се със столчето, шезлонга и на спалнята, общо взето това въртим и на ръце естествено
само чака да някой да се появи и тръгва да става, а как сладко се е научила да подава ръчички, как да й откажеш на нас ни подариха от бутащите се проходилки и за сега не смятам да купувам (паяк), но не се знае какъв акъл ще ми дойде

омръзна му на детето този ориз, утре смятам за празника да я почерпя с тиква
нещо трудно ми върви това захранване, макс до сега съм успяла да дам 20-30 гр. като ви чета как омитат по 190 гр. и чакат още ми се струва, че при нас това ще стане към 1 ви клас

Десинка, мерси за реф. стойности
и аз си мислех, че не е нормално да са еднакви с тези за възрастни, как е Ванко
и Мая хапва по 30мл и то със голяяяяяяяям зор...сега ще чета за този метод, по който Мъничето ще захранва...единствено ме притеснява, че така трябва аз да си купувам продуктите, а нямам вяра на това, което ще купя, ама...ще видим.
После продължих с моркови и тиква и така се чудеше, все едно ги яде за първи път

Тази вечер въпросните "лишеи" са се появили на още няколко места. Освен глутена като алерген, трябва ли в този случай да внимавам с другите видове храни по време на захранването? И изобщо нямам идея какво мога да направя за да помогна на малкия човек
Ще започнем да прескачаме къпане.Разбрах от вас, че водата не влияе добре на засегнатите места. Само това ми липсваше