Отговори
# 585
Здравейте милички Hug

Тези дни много натоварени при нас нали татито се върна от Русията и гости, гости, гости ooooh!
сега ще се връщам да ви чета че доста сте изписали.
Само да споделя че вчера Сиската вече я захраних на навършени 6 месеца яде детето , че и още иска, дадах и тиква, хареса и което много ме радва.
Честито на имащите повод за празник! Да бъдете много живи, здрави и много обичани!
Честито и на месечинковците сладки

Само да ви помоля за по едно гласче за мойто диване Hug
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=1584754305445&set=o.109980022354942&theater
Благодаря предварително!

Отивам да ви чета ooooh!

# 586
Машонка, да ти е жив и здрав Део! Да има безгрижно и щастливо детство и да бъде добър и грижовен батко Simple Smile
Нат, честит празник и на теб! Много щастие и сбъднати желания!
Честити месечинки и честита половин годинка на Никола на Мирка!

Акспет, много неприятно Sad
Дана, радвам се, че се оправяте  Hug

Момичета, да ви питам - как изглеждат обривите от реакция към храната? На Ванко са му излезли едни пъпчици във веждите и между тях, на пръв поглед не се забелязват, но под определен ъгъл се виждат. До колкото съм чела ако е от храна излизат пъпчици по меките части.

# 587
Забравих да пиша за запичането със захранването. И ние започнахме с картоф и на 3-4 ден се изака по-гъстичко, но това е нормално(бях писала вече за това). А с тиквата, която давам вече 3ти ден, сега ми ака по 3-4 пъти дневно. Не се стряскайте и не бягайте от това да въвеждате дадена храна само защото може да се запече.  Всяко дете е различно и стомахчето му се адаптира по уникален за него начин  Peace

А, и да споделя какъв ми е самовлюбен Ванко, много обича да се гледа в огледалото. Има едно от гимнастиката, научил се е да си го сваля от закачалката за да се гледа  Mr. Green А на голямото огледало каква е радост!

# 588
  • София
А, и да споделя какъв ми е самовлюбен Ванко, много обича да се гледа в огледалото. Има едно от гимнастиката, научил се е да си го сваля от закачалката за да се гледа  Mr. Green А на голямото огледало каква е радост!
При нас е същата работа ,голяма суета ,голямо нещо  Laughing !
От няколко дни Йоана папа месни пюрета и й се услаждат много ,явно на мен се е метнала в това отношение  Grinning .
Да се похваля - вече не съм блондинка   Party .Това е начало на промяната ,сега трябва да сваля и едни 15 кг  Mr. Green

# 589
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС !!!  Hug   bouquet

И Виктория е така с огледалата. Има си две и голямо чекнене става докато го докопа.  Grinning

Герииии, чакам снимки !!! ВЕДНАГА !!!  Wink
Аз съм след 2 седмици на фризьор, наааай-после! Така безумно никога не съм изглеждала ама какво да се прави. Леле, само мама да си дойде и се впускам по разкрасителни процедури!  Mr. Green

# 590
И аз днес минах да си направя нова фризура, ей така за настроение  Crazy
Цял следобед имах на разположение само за себе си  Mr. Green
Лелеле така не съм скитала по магазините от... преди да родя  Laughing
Пообзаведах малко Ади, че вече всичко му става малко.
В тази връзка да се оплача,не знам вие как сте, но на мен ми е много трудно с избирането на дрехи  Confused Или са върховни боклуци-шити, недошите, или като им видя цената и.. doh
Купих и няколко бодита, съответно ги приготвям за пералнята.Откопчавам ги да ги обърна наопаки(така пера аз  Blush) и.2 от тик-таките ми паднаха  Close Еееее, уж български гледам да не са турски, китайски или.... някакви такива, ама и нашите не струват.
Стига съм се оплаквала, това да ни е проблема.
Целувки на всички  Hug

# 591
  • София
Здравейте, момичета! Не съм писала отдавна, но имам много задачки - "обзаведох " се с баба за 10 дена и се вихрих. После ще ви пиша пак и ще се опитам да ви дочета

# 592

Купих и няколко бодита, съответно ги приготвям за пералнята.Откопчавам ги да ги обърна наопаки(така пера аз  Blush) и.2 от тик-таките ми паднаха  Close Еееее, уж български гледам да не са турски, китайски или.... някакви такива, ама и нашите не струват.

Не им върви на бодитата тия дни! И на мен две тик такчета ми се прецакаха още преди да сме го облекли - а бодито беше американско  Crossing Arms Дисни  Thinking

# 593
Добро утро кокичета...
аз за няколко дни няма да се появявам, че ще си продавам лаптопа и ще купувам нов и докато оправя нещата ще минат поне 3 4дни

Hug Hug Hug

# 594
Момичета да ви почерпя,днес Диянка става на 6-месеца,да мие жива и здрава,тя и всички бебенца!

# 595
охххххххх компютър  atwork доживях  #Crazy
Първо честити месечинки виждам тук ДАНи да е жива и здрава и всички останали ,които празнуват днес.
Второ никне ни зъб и то отдавана,но не излиза.Милата ми си смени уж рехавия режим и сега яде на 1,30 на 2 часа на 5 часа категорично отказа да яде  зеленчуковото пюре, а така хубаво си хапваше за обед.Ту кърмя...... ту дохранван , плод пък съвсееемм не иска и да чуе стиска зъби плюе  doh #Puppy dog smile3505 вече, се видях в чудо незнам какво да правя.Кърмата не и стига то е явно , ту имам, ту нямам. Цедя се  изяжда го почвам да дохранвам тя заспива .....яяде по 80мл оф не се издържа вече.Съдействате ми какво може да е  не ми се ще да я храня точно на 3 часа, но само с ядене се занимаваме така по цял ден ..реве ми се вече. newsm78 Сама съм мъжа заминава за няколко дни просто е какфония пълна. Толкова писах ,че може и да не се разбира  Thinking

# 596
Честито на Диянка и на другите бебчета, родени на 5-ти!!! Heart Eyes

Palmirka, ами не разбрах защо се изцеждаш, това наистина е трудоемко и досадно. Ако бебето суче, нещата са в пъти по-лесни, а и се произвежда повече кърма. Иначе и моето бебе яде постоянно, нито часове му броя, нито нищо, давам винаги, когато поиска.

# 597
  • София
Честита половин годинка на Диди!!! Да расте все така чаровна и усмихната!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И ето едно закъсняло кафенце, заедно с малко тортички -

# 598
Добро утро!
Честита половин годинка на розовата кукла Диянка!!! Да е здрава и да радва много мама! Весел и усмихнат ден!
При нас има шанс да изгрее слънце, та се приготвяме спед млякото да омиткаме центъра.
Дано се вдигне мъглата!
До скоро от мен!

# 599
Mirka, аз чак сега се включвам, но да ти кажа за лекарката - според нея е някакво вирусче. На мен обаче ми се струва, че е свързано със зъбите, защото температурата беше инцидентна. Освен малко хриптене на носа нищо й няма на мацката.

Palmirka,
и аз неповикана да се обадя Simple Smile Ама нали сме градски, трябва да се подкрепяме  Hug Я обясни как е точно при вас яденето? Аз първо си помислих, че не ще да яде, сега като чета втори път - че яде начесто. Кажи пак...

Аз ще ти кажа аз как се оправям с яденето, че при нас е голям мрън. Сега като поотрасна чавето, се успокоих, и като не ще да яде - оставям я. Тя моята нали си е характерче, ако е спала напр. 2 часа, след това трябва да се наиграе, и чак тогава иска да яде. Преди това, и да я карам насила, и на тъмно да я водя, няма резултат. И затова вчера яде само 4 пъти с паузи от по 5 часа. Ако й дам да яде преди да се е разкиснала от глад, цоква 3 пъти от едната гърда, и спира. След час пак е гладна. И в резултат на цялата работа аз не мога да мръдна от вкъщи.

Относно лактацията да те питам - ти кърмиш ли нощем? Аз забелязах, че при мен нощното кърмене действа много стимулиращо. Но си мисля, че важното е да не се обезверяваме.

Общи условия

Активация на акаунт