Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 4 Обичам те и те целувам

• 28 816
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
, чудя се вече на къде да гледам   Mr. Green

право в очите ми newsm03

И в твоите пак виждам на Емирчо или ми се привижда  hahaha , ама в твоите нови дрешки ,той така се е захласнал по Ферито, че трябва да приложа някой по-изпипан трик да ми обърне внимание  Mr. Green

струва ми се , че и гола да се съблечеш пак няма да ти обърне внимание Mr. Green така се е захласнал по Фери , че човека само нея вижда..............никоя от нас не ще пребори Хазал Sick

Защо мислиш така сме се нагласили? Може случайно да ни сбърка с Ферито  Laughing

# 721
никоя от нас не ще пребори Хазал Sick

Аз засега го докарвам само на цвета на очите, със сини съм ама карай да върви.  Mr. Green

И аз така  smile3506   Ама ние верно ще излезем близначки, не е само подписите май май  hahaha hahaha   

# 722
  • в очите на дъщеря си
Някой да не ми се е обидил  bouquet

ама момчето така влюбено говореше за Фери , че вижда само нея , чееееееее какво да си помисля друго

# 723
никоя от нас не ще пребори Хазал Sick

Аз засега го докарвам само на цвета на очите, със сини съм ама карай да върви.  Mr. Green

И аз така  smile3506   Ама ние верно ще излезем близначки, не е само подписите май май  hahaha hahaha   

Знаех си, че някъде съществува моето второ АЗ. hahaha

# 724

ама момчето така влюбено говореше за Фери , че вижда само нея , чееееееее какво да си помисля друго

Естествено, че не сме се обидили  Hug да не сме като някои други хора  Laughing Даже ни даде повод за размисъл, виж вече има и предложения - Пълна промяна  Joy

# 725
  • в очите на дъщеря си

Естествено, че не сме се обидили  Hug да не сме като някои други хора  Laughing Даже ни даде повод за размисъл, виж вече има и предложения - Пълна промяна  Joy

аз искам холивудска усмивка

# 726

аз искам холивудска усмивка
Като стана въпрос за Холивуд  Grinning , гледали ли сте тоз филм Речта на краля, който взел вчера Оскар

# 727
 Laughing

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 14:49 от Slawena

# 728
  • в очите на дъщеря си
Славенке , ще сънувам кошмари Sick

# 729
  • в очите на дъщеря си
Не съм и го чувала този филм

# 730
# 731
  • в очите на дъщеря си
Абе Гери къде изчезна , не се е вясвала скоро newsm78

# 732
Не съм и го чувала този филм
Взел Оскар за най-добър филм на 2010, май повечето случаи ства така  Laughing ,по-неизвестен филм печели и после всички тръгват да го гледат от любопитство най-малкото

# 733
Абе Гери къде изчезна , не се е вясвала скоро newsm78

Аз като един умел детектив  Mr. Green мога да ти кажа, че днес по едно време беше на балкончето, но остана безмълвна, нямам идея какво става с нея

# 734
Епизод 1 с български Субтитри в http://data-bg.org/details.php?id=25334

Общи условия

Активация на акаунт